Jump to content
Ménemszól.hu
  • bejegyzés
    8
  • hozzászólás
    12
  • megtekintés
    38.321

Koncertanyagok meg minden


Isten Nyila

1.235 megtekintés

Miután az utóbbi néhány hétben gyanúsan túl sok szabadidőm támadt, ezért újfent nekifeküdtem a háztáji videovágásnak. Előtúrtam néhányat az évek óta fiókban heverésző koncert-nyersanyagaink közül, és a lehetőség szerint sikerültebb (több kameraállásos, aránylag jobb minőségben fölvett stb.) példányokból ismételten szerkesztgettem/válogattam egy kicsit a jutyúbra. (Most már végre enged feltölteni tíz percesnél hosszabbakat is, ez jó!) Ezek néha viccesek (ami van amikor jól áll, és van amikor nem, de ennyi belefér). Remélhetőleg ezt még később folytatom. Alább lehet őket megtekinteni:

 

YouTube videóim linkje

 

 

4 hozzászólás


Recommended Comments

Érdekes zenei világ, de azért a videón látszik az amatőrség. Az előadás professzionalizmusából azért ez semmit nem von le! :)

Viszont a videózás közel sem tökéletes.

Link to comment

Aquarius: köszi. Természetesen a lóláb kilóg, hiszen az a dolga (nem lógna, ha nem lenne). Egyébként az előadás is csak amatőr és házi, hiszen egyikünk sem ebből él... Így végül is a helyén van. (A rendszer minden eleme a "csináld magad" elvet követi - ez volna az üzenetben foglalt fő szabály és civil gondolat. Annak minden hibájával, gyengeségével.) :)

Link to comment
Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...