Jump to content
Ménemszól.hu
  • bejegyzés
    8
  • hozzászólás
    12
  • megtekintés
    38.319

A világ legnagyobb dobjai, und árokparti CoV-parti


Isten Nyila

1.381 megtekintés

A közelmúltban beindítottam a saját (személyes) kis honlapomat végre.

 

istennyila.hu

 

Már hosszú évekkel ezelőtt is meg akartam tenni ezt, de valahogy sosem szántam rá magam, pedig tényleg több éve már le van foglalva a domainnév és tárhely... Csak ezidáig nem volt rajta semmi sem. Most egyszer csak elhatároztam. Még nincs túl sok minden feltöltve, de folytonosan alakulgat (változik is itt-ott). Most pár napja írtam meg egy friss cikket, ami talán mást is érdekelhet, lásd alább:

 

A világ legnagyobb dobjai

 

Kicsit kidomborítottam a saját érdemeinket is benne; remélem, ezt nem vittem el túlzásba. (Igyekeztem korrekt maradni, a tények közelében mozogni.) Most készítem az egésznek az angol nyelvű fordítását éppen (nemcsak ennek az egy cikknek, hanem a teljes oldalnak - mivel a kezdetektől fogva, oda-vissza mindenestül kétnyelvűnek szánom), ami viszont elég időigényes, de lehetőleg minél előbb pótolom. Persze most még igen hiányos az oldal, hisz jóformán még üres is... A tartalmakat apránként és egyesével töltögetem fel a következő hónapok során.

 

Ismételten ápdételtem a cikket (találtam egy friss rekordot, nomeg pár hibát...).

 

Most pedig következzék valami egész más:

 

Tegnap este lezajlott egy (stílszerűen) kocsmai helyszínen egy ominózus összejövetel, mely arra irányult, hogy újra összeterelje a hírhedt CoV szerkesztőséget, és minden egyéb tettestársait egy karámba (ott volt CoVboy, Kis Gettó, az 1.0 azaz Rucz Lajos, meg még vagy tucatnyian, köztük én). Ki lett találva, hogy 30-án egy nagy közös kisbusszal leutazunk Ajkára, a 13. Árok Partyra úgy húszan-harmincan, ahol jó kis CoV Szerkesztőségi Kerekasztal is lesz többek közt... (Pár további egyéb külsős újságíróval együtt stb.) Zenei program is várható (SIDrip Alliance koncert), meg kaland, izgalom és mindenféle vad dolgok. (Többek között ez egy speciális "horgászverseny", ahol "compót" lehet fogni...)

 

Alább látható a program:

 

Árok Party 13.

 

Ha valakit még érdekel az ilyesmi, akkor ezt most ne hagyja ki! (Nem biztos, hogy valaha is újra lesz egy ilyen alkalom.)

 

(Természetesen a doboknak ehhez tényleg semmi köze nincs, csak közös bejegyzésbe írtam le a két dolgot, mivel épp egyszerre történtek. Mielőtt még bárki félreértené.)

2 hozzászólás


Recommended Comments

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...