Jump to content
Ménemszól.hu

A/D Blogja

  • bejegyzés
    41
  • hozzászólás
    107
  • megtekintés
    36.082

A fenébe a SPAMekkel!!!!


A/D

925 megtekintés

Már vagy hajnal öt volt, mikor úgy döntöttem, eleget fejlesztettem a Kurzweil PC3k-val kapcsolatos ismereteimet. Valami óriás tévedés révén még benéztem a Ménemszólra, ahol rögtön belefejeltem jópár bugba.

 

A legbosszantóbb mind közül annak felismerése volt, hogy a blogomhoz szólók kommentjei nem jelentek meg! Az AKISMET nevű dolog végzi a spamszűrést, és valamit nagyon eltekerhettek, mert nem működik. Ez volt a bűnös. Most minden eddigi kommentet jóváhagytam. Tehát a spamszűrés most bypassol, lehet hozzászólni kérdés nélkül.

A blogolók (sajnos nincsenek sokan) nézzék meg a "blogok kezelése"-ben az opció menün belül a "hozzászólások kezelése"-t, hátha lesz ott rózsaszín hátterű, spamnek nyilvánított hozzászólás!

 

Megoldódott a nagybetű-kisbetű gond, találtam egy komoly hibát az értesítő leveleknél, a google analytics kapcsolódást kiszúrtam, az üzenetkülldési limitet is meg kellett tolni meg az érthetetlen erre adott hibaüzenetet, és még istentudja mit, amiket kijavítottam. Jó lenne, ha a skinnel kapcsolatos bugok is véget érnének, illetve gondolkodom egy shoutboxon.

 

Nagyon érdekel, lesz-e olyan, hogy nem kell napi szinten reszelnem az oldalt. Mondjuk abban is van valami, hogy minden nap pár százalékkal jobb lesz mint volt, de nekem nem pont ez lenne a dolgom... Lehet, hogy kellene egy jó admin után néznem?

 

Egyszerűen hihetetlen mit meg nem teszek ezér' a közösségért ;)

  • Like 1

1 hozzászólás


Recommended Comments

Guest
Szólj hozzá...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...