Jump to content
Ménemszól.hu

Összes megnyilvánulás

Ez a folyam automatikusan frissül     

 1. Ma
 2. busoka

  Elektron Model:Samples

  Kihasználatlanság, időhiány miatt eladó egy a HitSpace-ben 2020.01.25.-én vásárolt Elektron Model:Samples. A hangszer teljesen jó állapotban van (pakolás miatt egy egészen pici ütődés van az egyik oldalán, azt is lefényképeztem), keveset volt használva. Biatorbágyról elvihető, és bár nem szívesen, de ha kell GLS-el is el tudom küldeni, csak akkor annak a költsége még hozzájön.
 3. slider00

  Roli Loop Block

  Eladó egy Roli Loop Block. Seaboardhoz kaptam, de nekem nincs rá szükségem. Akksija jó állapotú, esztétikailag újszerű. További képeket tudok mellékelni.
 4. slider00

  iRig Keys 25

  Sziasztok! Eladóvá vált iRig Keys 25 típusú midi billentyűm. Keveset használt, új állapotú. Még garis. Posta megoldható.
 5. Vizuál

  ROLAND MC-307 Groovebox

  Eladó egy teljesen szalon állapotú MC 307 ,gyűjteményemből! Minden kifogástalan! Gyári tápjával, manuáljával. tel: 70 630 6056 Az állvány nem tartozéka! Fehérváron kipróbálható, átvehető! Posta ok a vevő felelősségére! Szállításban tudok segíteni!
 6. Jerasz Joszip

  Korg Kronos 2 61-Vadiúj!

  Vadonatúj Kronos 2,magyarországi garanciával!Csere-beszámitás is érdekelhet,de a csereár több!Több információ üzenetben!
 7. Jerasz Joszip

  Polivoks Formanta

  Szép állapotú hangszer,gyári dobozával és pedáljával! A hangszer át lett szervizelve,a DIN csatlakozók át lettek cserélve hagyományosra...Hibátlanul működik!Brutális szörny!Egyedi hangzás!
 8. iso

  512 MB RAM, újszerű

  512 MB RAM (2*256 MB) újszerű eladó. Yamaha Tyros vagy Motif szintikbe biztosan jó, de valszeg hasonló korú más szintikbe is.
 9. Jerasz Joszip

  Korg Poly 61

  Szép állapotú hangszer,mindene működik!
 10. Jerasz Joszip

  Yamaha SK-30

  Kitűnő állapotú hangszer,nemrég szervizelve,kondik kicserélve...Igazi retrocsoda!Csere-beszámitás is érdekelhet!KP-re az ár alkuképes lehet!
 11. Jerasz Joszip

  Yamaha SY-2

  Kiválló állapotó hangszer!Igazi ritkaság!Egyedi hangzás!Csere-beszámitás is érdekelhet!Ár megbeszélés szerint!Ajánlatokat várok!Kérem hagyjuk ki a "mégis mennyire gondoltál" köröket!😀 A neten nagyjából be lehet lőni az árát,ehhez viszonyitva kérném a reális maryarországi ajánlatokat! Ha reális az ajánlat könnyen megegyezünk!
 12. Jerasz Joszip

  Siel Cruise

  Kiválló állapotú Siel Cruise,oloasz retrocsoda!Igazi ritkaság!Egyedi hangzás!Csere-beszámitás is érdekelhet!Ár megbeszélés szerint!Ajánlatokat várok!Kérem hagyjuk ki a "mégis mennyire gondoltál" köröket!😀 A neten nagyjából be lehet lőni az árát,ehhez viszonyitva kérném a reális maryarországi ajánlatokat!
 13. Kampokez78

  Vegyétek, vigyétek

  Focusrite sapphire pro 24dsp 40.000 Korg kaossquad 40.000 Erica sample drum 100.000 Doepfer vcs 30.000
 14. Csuzlee

  MX49 / 61

  Ohh, ezt nem is tudtam! Én anno megvettem amikor hozzám került egy MX49 és azóta rá sem néztem az oldalra, mert működött amire nekem kellett 😄
 15. Tegnap
 16. sihellferry

  Sennheiser HD600

  Csere nem érdekel!
 17. sihellferry

  Strymon Blue Sky

  Csere nem érdekel!
 18. sihellferry

  Avantone mixcube aktív pár!

  Csere nem érdekel!
 19. biczokrecords

  Focusrite isa one keresek!

  Focusrite isa one preampot vásárolnék! (Csak kifogástalan állapotú érdekel!) Ajánlatokat ide várok...
 20. Eladó egy kifejezetten jó műszaki és esztétikai állapotú, Protools-szal is kompatibilis AVID MBOX 2 Pro firewire csatolós audió/MIDI interface. max. 24bit / 96kHz felbontás; analóg + SPDIF digitális be-/kimenetek; 2 mikrofon előfokos, fantomtápos XLR/jack bemenet; két, külön szabályozható fejhallgató kimenet; WordClock. Tápellátást a firewire portról kap, külön külső táp (nem tartozék) csak a fantomtáphoz kell. Ár/érték arányban kifejezetten jó választás home stúdiók számára. Képek a meghirdetett eszközről: Előre egyeztetett budapesti kipróbálás, személyes átvétel megoldható. Vevő kockázatára és költségére postázom is. Ha a próbát nem tudjuk összehozni, egy hét kipróbálási garanciát vállalok rá! Értékegyeztetéses csere hibátlan E-mu UltraProteusra, 119x38x10cm belméretnél nem sokkal nagyobb billentyűs hardcase-re, vagy Panasonic HC-X920 camcorderre mehet, más – köszönöm – most nem érdekel. https://c3.zzounds.com/media/Mbox2Pro_36079-a23cf88391ed8b16df317c50c3d685f4.pdf
 21. Az Erica Synths ingyenesen elérhetővé tette a DIY modular system-jük teljes tervdokumentációját (sematikus rajzok, gerber, bom, előlap terv stb): https://github.com/erica-synths Ha valakit esetleg érdekel, beszéljük meg, és rendeljünk közösen PCB(ke)t. Erről a systemről van szó: https://www.youtube.com/watch?v=ou9A9xgWmlM Gyakorlatilag az egészet meg lehet építeni. Ha 10cm-nél kisebb egy PCB akkor 10 db 5 USD + posta a PCBWay-nél.
 22. Miguel90

  Audio technica AT2020

  Keresek megvételre jó állapotú Audio technica AT2020 kondenzátor mikrofont, 20 ezer ft-ig.
 23. Bizony, az az ékszíj volt. A gumi idővel az állásban egy ragacsos takony lesz 🙂
 24. djuice

  MX49 / 61

  Igen a Vycro Pro-ra gondoltam. A legkésőbbi verzió amivel ingyenessé vált a Pro, úgy emléxem már nem kell...
 25. HUGO

  Korg Prophecy (hibás)

  Eladó egy hibás (lásd lentebb) és átlagos esztétikai állapotnak örvendő Korg Prophecy monoszinti. Japán piacra gyártott, de 230V-osra alakított kiadás itt-ott apró karcokkal a burkolatán, picit sárgult de hibátlanul működő billentyűkkel, némi oldalsó holtjátékkal bíró hajlító- és modulációs kerékkel (ez a működést nem befolyásolja). v18-as system ROM van telepítve, ami az utolsó előtti kiadás volt (az utolsóba még bekerült egy tesztfunkció, annyival lett több). És a hibája: fülest rádugva, a bal és jobb main out kimenete egyformán és iszonyatosan halkan szól. Tudom hogy ez vonalszintű kimenet, de akkor is nagyon gyenge. A csatlakozók nem tűnnek kontaktosnak, de ettől még belül elgyengülhettek a forrasztások. Persze az is lehet, hogy el lett állítva valami kimeneti paraméter, amit nem állítottam még vissza. A fülhallgató kimenetével nincs gond, az úgy működik, ahogy kell neki. A javíttatására nem szeretnék most költeni, de megbízható budapesti szervizest tudok ajánlani. Képek a meghirdetett hangszerről: Előre egyeztetett budapesti kipróbálás, személyes átvétel megoldható. Vevő kockázatára és költségére postázom is. Értékegyeztetéses csere hibátlan E-mu UltraProteusra, 119x38x10cm belméretnél nem sokkal nagyobb billentyűs hardcase-re, vagy Panasonic HC-X920 camcorderre mehet, más – köszönöm – most nem érdekel. http://www.vintagesynth.com/korg/prph.php
 26. KraD

  MX49 / 61

  Nem tudom ez kell-e, felraktam ami nekem volt.
 27. Version 1.0.0

  0 downloads

  EnJoy... 🎹
 1. További események betöltése
×
×
 • Create New...