Jump to content
Ménemszól.hu

Összes megnyilvánulás

Ez a folyam automatikusan frissül     

 1. Az elmúlt órában
 2. Trek

  Nord Lead A1R eladó

  Kihasználatlanság miatt eladóvá vált, hibátlan, gyönyörű állapotú Nord Lead A1 desktop va szinti (lásd képek). HS-ben vásárolt, csak otthoni (+füstmentes) körülmények között használtam. Jár hozzá minden eredeti tartozéka: - Rack fülek (sosem volt rack-be szerelve) - Tápkábel - Manuálok, matricák - Saját dobozában Jellemzők röviden: 4 part multitimbral, partonként tripla effekt blokk, arpeggiator. Performance mód, split/layer, 26 hang polifónia stb... Ára fix 275000 ft. Bp XI. kerületben kipróbálható/átvehető. Csere/beszámítás most nem aktuális.
 3. Hobkins

  Yamaha MODX

  Igen, én a kísérő automatas stylusra gobdoltam. A MOXF-ben jo nehany ARP olyasmi volt, mint egy “stylus". Meg csak keves idore volt szerencsem a MODX-hez, ilyen szempontbol nem hasznalhato annyira, mint a MOXF.
 4. Gábor T

  ti2 polár

  csak studióban használt doboza már nincs meg érdeklődjetek itt privátban de.gabesz@gmail.com
 5. jooga1972

  Plankton Ants! félmoduláris desktop szinti

  Eladó egy Plankton Ants! félmoduláris desktop szinti. Négy oszcillátor (ebből kettő LFO-módba is kapcsolható) + két LFO. Mint minden hasonló cucc, alapvetően ez is monofon, de MIDI-n keresztül parafon módban is használható. Kicsi dobozban rengeteg funkció és nagy(on jó) hang, sok-sok patchpoint. De beszéljenek helyettem a demók. Irányár: 145e, dobozában, táppal, 1 db MIDI breakout kábellel és 1 db Plankton matricával. Inkább eladnám, de hasonló desktop modulár esetleg érdekelhet cserébe (pl. Dreadbox, Pittsburgh..). Érdeklődni itt. Köszi, üdv, Gábor
 6. Today
 7. dsilver17

  Yamaha CS-5 analóg legenda eladó/csere

  sziasztok! kihasználatlanság miatt eladó egy ritka, brutál hangú japán monoszinti csoda! itt menemszol-on vásároltam, az előző tulaj a teljes elektronikát rendbe rakta, így ezzel nem kellet foglalkoznom (igaz közben egy apró hiba jelentkezett: a legalsó oktávban lévő "E" hang velocity érzékenysége inog, valami apró érintkezési hiba lehet, de nincs időm foglalkozni vele, megbízható szervíz meg nincs a környékemen.) korához képest nagyon szép állapotban van, pöpec, minden poti, minden kapcsoló hiba nélküli! megérdemelné, hogy sokat használják szakértő kezek így szól: ennek a lemeznek pedig minden hangja CS5 (Aphex Twintől kapta kölcsön, mint zenészhaver) a pénz sem jön rosszul, de csere ötleteket is meghallgatok! posta kizárva!
 8. nemeth.gabor

  Sennheiser ew152 G2 vezeték-nélküli fejmikrofon

  A készlet tartalma: ME-3 kondenzátor mikrofon SK 100 G2 zsebadó EM 100 G2 rack-be építhető vevő AC-DC adapter frekvencia tartomány: 740-776 MHz bővebb infó: http://av.loyola.com/products/audio/pdf/g2100_brochure.pdf
 9. aftec

  Emagic Logic Control/Mackie Control Universal

  Eladó! Emagic Logic Control/Mackie Control Universal DAW controller, tökéletes állapotban, kapcsolható Apple Logic és Mackie Universal control üzemmódok.
 10. macmini_210

  TC Electronic Finalizer 96k Mastering Processor

  Eladó a címben említett mastering processor. Rack karcok vannak rajta, műszakilag teljesen hibátlan, legfrissebb firmware van rajta. Termékinfó: https://www.hangszerdiszkont.hu/tc-electronic-finalizer-96k-hangprocesszor Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a X. kerületben, posta ok. Érdeklődni: 06308997320
 11. PMstudio

  Digidesign Accel Core

  Eladó 1db Accel Core kártya Pro Tools rendszerhez! utolsó db,ennyi pénzért szinte ingyen van! Csere nem érdekel!
 12. PMstudio

  Universal Audio Twin Finity 710

  Eladó keveset használt Universal Audio TwinFinity 710 dobozában,rackbeszerelő kerettel! csere nem érdekel!Az ár fix!!
 13. Gémes

  Uher M-640 sztereó, retró mikrofon

  Uher M-640 sztereó, retró mikrofon eladó 9 eFt-ért, 30-as tel. 690 4412.
 14. Gémes

  Analóg olasz vintage orgona Armon Ar-490

  Analóg olasz vintage orgona Armon Ar-490 kitűnő állapotban eladó 23eFt-ért. 30-as tel. 690 4412.
 15. Vermona, Mv3, Regent Mv-3 csöveserősítő, kitűnő állapotban eladó 34 eFt-ért. 30- as, tel, 690 4412.
 16. Gémes

  Vermona Er-9,újszerű állapotban

  Vermona Er-9,újszerű állapotban, eladó 68 eFt-ért. 30 -as tel. 690 4412
 17. Gémes

  Gemini Ds-1224 sempler

  Gemini Ds-1224 sempler eladó 10 eFt-ért. 30- as tel. 690 4412.
 18. Gémes

  Zip meghajtó

  Zip meghajtó, kábellel eladó 15 eFt-ért,Gemini Ds- 1224 sempler eladó 10 eFt-ért. 30- as tel. 690 4412.
 19. Yesterday
 20. djuice

  Yamaha MODX

  vagy rmx stylus!
 21. wolf

  Yamaha MODX

  Én ezzel egyetértek. Annál is inkább, mert egy-két éve méréseket is végeztem kíváncsiságból. (Mikor még megvolt a Kronos.) Addig minden sáv 24/48-on volt felvéve. Egyszer unalmamban úgy döntöttem, ereszd el a hajamat, vegyünk fel valamit 192 kHz-en. A Kronos szól úgy kb 35-ig (a digit kimeneten), de a vst-k közül is némelyik elszalad 40-ig, de a többség teteje nagyjából 30-40 kHz közé esik. Az én konklúzióm innentől az, hogy 192-vel felvenni felesleges, mert csak a semminek biztosítjuk a sávszélt, a 96 kHz viszont teljesen oké. (Persze ezekkel az imputokkal, amit használtam/mértem.) Egyedül marha nehéz AB tesztet végezni, mert tudom, melyik szól, így nem igazságos. :-) A fenti esetben mintha hallanék különbséget, de lehet hogy azért, mert "akarom hallani"... :-)
 22. Hobkins

  Yamaha MODX

  itt a pont
 23. gal.norbert

  Alesis M1 Active MK2 hangfalpár eladó

  Aktív stúdió monitor hangfalpár, 100 Watt. Végig lakásban használt, karcmentes, nem sokat ment. Ha nem alkuszol, adok hozzá professzionális, hosszú jack kábeleket.
 24. 2 órát használtam összesen, azóta sajnos nincs iPad-em, így most eladóvá vált. Nincs már rá garancia. Az állvány 7.000 Ft volt, a Lightning átalakító 10.000 Ft, most egyben az IS202 áránál olcsóbban megkapod. Az állványból laptop állvány is kialakítható, az eredeti funkciója ez is volt. Állvány nélkül is vihető (IS202+Lightning) 25 ezerért. A cucc Esztergomban van, csak nem lehet kiválasztani a megyéknél Komárom-Esztergom...
 25. JánosHorváth

  Dal lopása - ügyesen

  A 40 000-es dolgot nem értem, de nem is fontos. Annyian nézték meg az "eredetit". Nem állítottam, hogy nem lopott a nóta, csak magáról a versenyzőről nehezen képzelem el, hogy sorról sorra másolt, de ahogy írtam, valamelyik ötletgazdájáról, zenészéről már jobban el tudom képzelni ugyanezt- ahogy írtam is. De persze az se kizárt, hogy maga a főúhős lopta.
 26. Egyszer használt profi kondenzátor mikrofon állvánnyal, popfilterrel és profi kábellel. Minden újszerű állapotban, karcmentesen. A mikrofon tatyója és eredeti csomagolása is megvan. Az állvány nem volt takarva, ezért kicsit poros a képen. A mikrofon elemről és fantomtápról is megy, beszéd, ének és hangszer hangosításra is megfelelő. A cucc Esztergomban van, csak Komárom-Esztergom megye nem választható ki.
 27. pat

  kawai memóriakártya

  Kawai DC-8 memóriakártya eladó. Kompatibilitás: K1 K1II K1mk2
 28. Technox

  KORG Micro-preset analóg szinti felújítva

  Elcserélhető érdekes-megfelelő ajánlat esetén egy szakember által komplett felújított-kitakarított analóg unicum: - KORG micro-preset M500: monofón gyönyörű hangú kis dög, nagyon szép és nagyon komoly hangokat lehet belőle kicsiholni!!!(MS-10, MS-20 filter!!!) ez a fekete durvább hangú Csere: - más analóg(főleg polyfón), vagy groovebox, VA szintik(pl. nord lead, stb.)
 1. Load more activity
×