Jump to content
Ménemszól.hu

Új hozzászólások, friss tartalom hírfolyam

státusz változások, témák, blog bejegyések, képek, albumok, naptári események, tudásbázis és file-ok megjelenítése, az utóbbi 365 napban küldtek be

Ez a folyam automatikusan frissül     

 1. Tegnap
 2. djuice

  5 tonna sampler bank

  A cue egy parancsikonszerű fájl. Ha nem húzza be a bint akkor próbáld csak a bin fájlt mountolni. Logikusan aminek nem 2 kB a mérete hanem többszáz mega, abban lesznek a minták. Azt viszont ne felejtsétek el, hogy egyrészt egyik konverter se tökéletes beolvasásban, mint ha az eredeti Ensoniq stb. vasakon töltenétek be, amik ráadásul az effekteket meg a trans-wave funkciókat is használhatják belőle! És ezeknek talán még hibajavítási részük se volt formátumilag, úgyhogy ha rosszul másolták meg stb. az is okozhatja hogy nem látja az Awave sem...
 3. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Hát ez az. Még 1 valamit kipróbálok. Valahol megvan a Translator 6 full verziója, hátha azzal megy. Mintha írták volna valamelyik külföldi fórumon.
 4. Lacika

  5 tonna sampler bank

  Látod, az nekem se megy 😕
 5. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Na ez a bosa éppen nincs meg, de ezt próbáld ki légyszi: CDR-14 Analog and Digital Synth Resource A bin-t és cue-t hogyan adod hozzá egyszerre a Daemon-hoz?
 6. Lacika

  5 tonna sampler bank

  kipróbáltam párat, és működik. pl Ensoniq cd-knél a mappában lévő cue fájllal csatolom Daemon-hoz a bin lemezképet és az Awave-ben már ott is van
 7. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Passz, alig működik pár az Ensoniq CD-Rom-ok közül. A nagy része sajnos nem. Nem jövök rá, hogy mi lehet a baj.
 8. Lacika

  5 tonna sampler bank

  Lehet rosszul lett lemásolva vagy nem az a formátum(?) ami oda van írva? Na majd átnézegetem egyesével, a Reason ReFill-ek közt is volt olyan amit az istennek nem tudtam megnyitni. Van egy oldal ahol szintén egy adag CD-ROM fentvan: ITT Lehet innen letöltve már nyitható a file és csak a torrent fos ??? 😮 passz... Van még két AKAI Google folder ami tele van : ITT és ITT
 9. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Jaa, nem csak annál nincs kép fájl, többnél sem. Meg valamelyik megy, valamelyik meg nem a szokásos módon. Nincs gond, nem ezek voltak a fontosak számomra. A nagyobb gond inkább az, hogy gőzöm sincs ezeknél miért nem megy az Awave-val úgy, mint az Akai cd-k esetén. Pontosabban némelyik megy, másik meg nem 🙂 Hiába katt a Read From Ensoniq cd-re, mountolás után, alul dobja, hogy "Not an ensoniq cd rom" Fura.
 10. Lacika

  5 tonna sampler bank

  ejjj a **ba 😕 most ha ezt az egy filet bepakolom megint gyúrhatom újra a torrent file-t inkább ez az egyszerűbb megoldás: EGY HALOM ENSONIQ CDROM CUCC KATT IDE
 11. mgl

  Electribe 2 midi out

  Köszi! Első körben itt szerettem volna futni egy kört. De akkor marad a klasszikus angol szakfórumozás
 12. Pityu

  5 tonna sampler bank

  Hm, az Ensoniq cuccokkal azért van kűzdelem Nem mindegyik jó, sem a cdxtract sem az awave nem látja mountolás után sem. Awave azt írja, nem eonsoniq cd rom. Aztán ez pld: CDR-03 Studio Essentials, itt nincs is tartalom, csak a cue fájl van a mappában.
 13. AudioWorks Hangtechnika

  Bitwig Studio 3

 14. +Vader

  Electribe 2 midi out

  Van az electribe-hoz midi implementation, abban van leírva, hogy melyik poti melyik cc-t küldi (ez teljesen fix, csak a csatorna változik). Midi through nem biztos, hogy működik benne...más fórumokon mit mondanak ezzel kapcsolatban? (Korgforums.com-on pl sokat írogatott Tarekith, aki elég komolyan letesztelte a kicsikét, yt-on is megtalálod)
 15. kissjoe75

  5 tonna sampler bank

  ^ Linkkel óvatosan, böngésző beriasztott A mintákért 1000 köszönet
 16. Múlt hét
 17. Albi36

  Apollo twin usb

  2 év garancia hitspace érdeklődni bármikor 06705832544
 18. mgl

  Electribe 2 midi out

  Hello! Két kérdés: • electribe 2 tud cc-t kiküldeni? Elvileg igen, bár számomra a manual nem annyira egyértelmű ebben. • másik: mi történik akkor, amikor midi thru-t szeretnék és az adott midi csatornákon ugyan villog az E2, de nem küldi tovább, holott triggelésnél működik az adott csatornájú hangszer. Midi out filter off.
 19. Teljesen jogos. Én ezzel szemezgettem: UH-7000. Nem értem, egy tök jó készüléknek miért fejezik be a forgalmazását?
 20. mért törted magad, hisz a manuáljában is benne van, hogy trs balanced és ts unbalanced...
 21. Az UR22-m én is lecserélném már. Nem tudom Tascamokat használ-e valaki és milyen tapasztalatokkal? https://www.tascam.eu/en/series_102i.html (már usb 3-asak!)
 22. UMC204HD: Pro: Jó ár/érték, van midi, van mix poti, erős füles kimenet, színpadon szeretik. Kontra: recsegő potik, nincs digital i/o (ennyiért? :-) )
 23. djuice

  Hangszigetelés Csendlappal®

 24. mgl

  MIDI konverzió

  Hello! Az elképzelés: ipad -> irig midi2 -> kaossilator pro. Itt ugye az van, hogy a kp nem fogad note, csak cc jelet. A kétdimenziós mátrixon két cc csatornával (ha jól emlékszem a 12-es és 13-as) és azok értékeivel lehet dallamokat feljátszani (vagy a kis ujjaddal ami fun, de néha jó lenne egy remek arpegio, stb...). Létezik egy app (https://www.midiflow.com) ami elvileg noteból cc-t konvertál. Be is állítgattam, de azért még nem vagyok benne nagy mágus. Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata a témában? Mert amúgy nagyon zseni vezérléseket lehet kicsikarni egy ipadből. Előre is köszi!
 25. kicsit alvo topik , Behringer UMC204HD vs Focusrite Scarlet 6i6 (dobozban makulatlan 1.gen) ? koszi a tanacsokat
 26. mgl

  Midi prg. chg. konverzió

  https://www.midiflow.com Én ezzek kísérletezek most: elvileg note-ból cc-t készít de lehet mindenféle midimachinációt.
 1. További események betöltése
×
×
 • Create New...