Jump to content
Ménemszól.hu

Új hozzászólások, friss tartalom hírfolyam

státusz változások, témák, blog bejegyések, képek, albumok, naptári események, tudásbázis és file-ok megjelenítése, az utóbbi 0 napban küldtek be

Ez a folyam automatikusan frissül

 1. Ma
 2. As alapzajhoz annyit, hogy a szinti hátulján található kimenet, a sorba kötött Bucket Brigade Delay kimenete (ez általában elég zajos tud lenni) és csak úgy tudod teljesen megkerülni ha VCA out-ot használod a patch panelen mint kimenetet. + A manuálban van leírás arról, hogy hogyan/hol tudod a BBD-t finom hangolni, ami segíthet csökkenteni a zajszintet. (18. oldal)
 3. Nagyon köszi, kipróbálom. már rendelem is hozzá a cuccost.
 4. Megnéztem: 12 V DC, 1000 mA (12 W) kell neki, a fogyasztása kb 7.5-9 W. Ez egy kisebb kapacitású akksival órákig, nagyobbal napokig biztosítható.
 5. KR~

  Usb Midi probléma

  Szia, Most látom a Keyst. manuáljában (14. old.) , hogy van egy USB-to MIDI interface mode is. Szűkszavú a gépkönyv sajnos, de úgy gondolom, ebbeb az esetben a számítógépből USB-n jövő MIDI adatokat a Keyst tovább küldi az 5pin MIDI OUT-ra. Ha ez igaz, akkor ez egy teljesen más felállás! Ezzel próbálkoznák. A Cubase-ben a Fantomnak szánt sávokon állítanám a kimeneti MIDI kanálisokat (és device-nak a Keystation USB MIDI Out) Fantomban pedig a fogadó kanálisokat.
 6. KR~

  Logic pro x gépigány

  Szia, igen.
 7. Erre még nem gondoltam, de egy analóg synth-nek nem 50Hz kell?
 8. Mennyit "zabál" a cucc? Amíg nem találsz normális tápot, addig egy powerbank vagy akksi nem lehet opció?
 9. Igen, tudom fordítva nem is működne. Az a bajom, hogy nagy az alapzaja(ami az eredeti táppal nem volt) tök mind1, hogy most center micsoda, mert cserélgethető a táp "polaritása".
 10. szocsaba

  Logic pro x gépigány

  Sziasztok ! Nem akartam új topicot nyitni : ha megvásárolom az Appstore-ból a Logic Pro x programot, a frissítések ingyenesek lennének ?
 11. Tegnap
 12. l.gyuri17

  Usb Midi probléma

  Rendben, megvan a gépkönyv, bár angolul. Ott kezdtem, de nem jött egyértelműen a válasz szembe velem, azért köszi. Teszek még egy próbát. És adódik a következő kérdés ezek után: ha mégis nem tudom külön választani az usb és midikábel között, akkor csak a midi thrubox marad gondolom.....
 13. KR~

  Usb Midi probléma

  Szia, Szerintem a Keystation ugyanazon a MIDI csatornán küldi ki az adatokat, úgy az USB mint az 5pin csatlakozón. Nekem nincs Keystationön, és csak gyorsan belelapoztam a manuálba, de ezt olvastam ki. Nézd meg a gépek kézikönyveibek a MIDI küldést és fogadást, meg fogod találni a választ.
 14. l.gyuri17

  Usb Midi probléma

  Itt a baj, nincs midi interfance-m még..... ez egy másik történet miért nincs, de most ebből kell gazdálkodnom jelenleg.
 15. wolf

  Usb Midi probléma

  A hangkártyáról szó sem esett. Típusa? (Oké hogy laptop, de egy midiképes hangkártyával nem lenne fejfájás.)
 16. l.gyuri17

  Usb Midi probléma

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, egy kicsit elvesztem a beállításoknál..... Adott egy M-audio Keystation pro 88 Ő hajtana mindent. A Minden itt egy Roland Fantom Xr modul és egy laptop rajta Cubase-el. A Fantom usb-vel csatlakozik a géphez az editor programja miatt illetve az m-audio midikábellel a fantomhoz. Ezenkívül az m-audio szintén usb-n csatlakozik a cubase-hoz a VST-k miatt. És itt a baj..... hiába állítom be külön midi csatornákra a fantomot is és a cubase-t is mégis egyszerre szól minden. Szerintetek hol a hiba? Így megoldható vagy kénytelen l
 17. Múlt hét
 18. Hali, 12V DC 1A center pozitív csatival. (a szinti hátulján megtalálható :))
 19. MMate

  Pro Tools First

  Szívesen! De akkor is, amit az iLok.com mutat azt ha bejelentkezel az appban ott is látnod kéne.
 20. roszgyorgy

  Cubase pro 11 aktiválási probléma!!!!

  Keresek olyat aki már használta a legendás Steinberg eLicensert , ill. ki tud igazodni a mysteinberg oldalán a mi van aktiválva ill mi nincs oldalon. Bocsesz, még nem csináltam ilyet . köszi! még 6 napom van rá!
 21. Kiadta a Korg az új kollekcióját! Immár Prophecy és Triton Extreme vintage hangszereit is élvezhetjük szoftverben többek között. https://www.korg.com/us/products/software/korg_collection/
 22. djuice

  Zenology FX

 23. Ennek örülök, és nem állítottam, hogy te csinálnál hirdetési floodokat, viszont pár ember csinál(t) ilyeneket.
 24. Régebbiek
 25. Igazából valami sokkal egyszerűbbre és főleg olcsóbbra gondoltam Pl. ha teszek a volcára midi kimenetet, az küldi-e a tempó adatot?
 26. xinu

  Pro Tools First

  Köszi a választ! Majd szeptember környékén veszek új gépet úgyhogy akkor majd visszatérek a kérdéshez. Szerk.: most jut eszembe, h nem hard licensz hanem soft! Vagyis a license manager szoftverben nincs ott hanem csak az ilok.com weboldalon mutatja
 27. Nem biztos, hogy itt bárki is hallgatja, de sosem lehet tudni. :) Elkészült az új nótánk - ha valaki kíváncsi lenne rá:

  Picike, egyszerű, de szeretjük. :)

 28. MMate

  Pro Tools First

  Szerintem át lehet úgy, hogy le kell tölteni az iLok License Manager-t a régi és az új gépre és ott deaktiválni a régi gépen, majd aktiválni az újon bejelentkezés után. Vagy deaktiválod licenszt a managerben a régi gépen és az új gépre letelepíted a PT First-öt az e-mailben kapott linken keresztül és az magának majd telepíti a licenszt. Szerintem ez egyszerűbb. Talán így, de nem vagyok benne biztos, nem próbáltam.
 1. További események betöltése
×
×
 • Create New...