Jump to content
Ménemszól.hu

Új hozzászólások, friss tartalom hírfolyam

státusz változások, témák, blog bejegyések, képek, albumok, naptári események, tudásbázis és file-ok megjelenítése, az utóbbi 0 napban küldtek be

Ez a folyam automatikusan frissül

 1. Tegnap
 2. djuice

  Gyöngyös

  A Kurzweilek már csak ilyenek... A Hitspace szted miért nem foglalkozik már velük? Szervizelése kapufa... Elmúlt már az a régi szép nyár, mikor ezek még hangszernek voltak tekinthetők. Mára egy Casio is megbízhatóbb működésileg. De miért az a témád címe hogy "Gyöngyös"?????
 3. zozomozo

  Gyöngyös

  Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek.Nemrég vettem egy Artis Se zongit és bekapcsolást követően a hangerő szabályozhatatlanná válik azonos hangerőn szól valamint a pedálra sem reagál.A kijelzőn a midi 7:93 jelenik meg ilyenkor.Ha ki és visszakapcsolom rögtön, ugyanez a helyzet viszont ha várok vele kb 5 percet akkor rendben indul.Software-t frissitettem ,reset factory is csináltam semmi változás.köszönöm!
 4. Múlt hét
 5. Én ismerem, szerintem nagyon jó dolgok vannak rajta. Főleg kezdőknek. Szintén egy nagyon jó oldal szerintem!
 6. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Igazán nincs mit!
 7. Martinkaaa

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Köszönöm szépen a segítséget, megoldodott
 8. xinu

  Ableton Live 10

  Megjelent az Ableton live 11! https://www.ableton.com/en/shop/live/
 9. Sziasztok, M-Audio 192/6-ot használok PC-hez: 1, Fast Track PRO-m volt előtte de a driver elláttottság miatt meg az állandó lecsatolás miatt lecseréltem, hiába 12 év az 12 év... viszont a ZSÍR ÚJ eszköz a GYÁRI driverével ASIO-n keresztül a windows hangoktól a youtube-on át a sound forge-ig mindenhol "laggol" akadozik, recseg hiába állítom a latency "csúszkát". Állítólag MAC-en kiváló de ezt nem értem... rohadt idegesítő és ha a win10 új driverével felülírom akkor meg maga a hardver nincs úgy kihasználva, mert az ASIO-t nem ismeri fel. 2, a gyári kábelével pedig sok esetben zajos. Mit jav
 10. draco draconis

  MFB Synth Pro

  A Synth Pronak még nincs is topikja. Használ valaki rajtam kívül még?
 11. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Ha vezérlő pultban nem találod, akkor próbáld így: Tálcán hangszóró ikon jobb klikk->Hangok->Lejátszás fül->Rákattintassz arra az eszközre amin a hangok szólnak, ekkor a Tulajdonságok gomb elérhetővé válik->Előbukkanó panelen Speciális fül-> Legördülőből kiválasztod a kívánt 44.1 vagy 48 kHz mintavételi frekit.
 12. szocsaba

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  A Focusrite oldalról le kell tölteni a Focusrite Control programot, azon belül a fogaskerékre kattintva választhatsz sample rate-t.
 13. Egyébként amekkora felháborodás volt 3 hónappal ezelőtt, annyira el is ült ez a téma, az embereket nem nagyon érdekli már. Jött egy csomó új bejelentés, annak örülnek most. Vannak páran, akik kategórikusan kijelentik, hogy nem vesznek semmi Behringert, de ők valószínűleg előtte is így gondolták, meg vannak a bizonytalanok, akik nem tudják eldönteni, hogy a szív vagy az ész való előbbre És vannak az opportunisták, akik azt mondják, hogy csak használt Behringert vesznek, mert azzal nem Ulit támogatják (legalábbis közvetlenül). De mint minden online okoskodásban, itt is főleg a hangos kisebbség
 14. Martinkaaa

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  A Cubaseban 44.1kHz azt meg tudtam nézni, de a vezérlőpultban nem igazán találom ennek módosítását a hang beállításánál, hogy egyezzen a kettő. Esetleg én keresem rossz helyen?
 15. Én sem vagyok Behringer ellenes... én bemegyek a boltba és megveszem amire szükségem van és amennyi pénzt tudok rá áldozni... a csatákat meg vívják meg maguk között a gyártók, legyen ez az ő dolguk. Tudom-tudom, az ilyenek miatt mint én megy a Behringer szekere, mert ha az ilyenek nem vennék meg az olcsójános koppintásokat, akkor a Behringer éhen halna.... ne de ha a termék már eljutott a polcig, akkor nekem mi közöm hozzá? Én sem akarok éhen halni. Viszont ez a nyilvánvaló Keystep koppintás számomra is érthetetlen. Csak módosítani kellett volna a külsőn és kész egy új termék. Azt gondolo
 16. Szerintem az ellen alap esetben senki sem kiabál, ha egy adott terméket, gyakorlatilag ugyanabban a misőségben, de jóval olcsóbban meg lehet vásárolni - legyen az most kapható aktuális cumó, vagy valamelyik letünt kor nehezen hozzáférhető kincsecskéje. De... Azt én sem értem, hogy Behringer oldalról mibe tellett volna átszabni a dizájnt... attól még rendelkezhetne ugyanazokkal a paraméterekkel, tekerőkkel, stb. Ezt-azt átrendeznek rajta, hozzátesznek valamit, amit az eredeti nem tudott, lefestik valamilyen csecsebogyó színre... Akkor most mindenki azt mondaná, hogy "nézd má tesa
 17. Hobkins

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Szia! A probléma annyi, h. nem egyezik meg a windows hangfelbontas, a DAW felbontasaval. Mind a ket helyen azonos legyen. 48kHz, vagy 44.1kHz. Ha ezeket beallitod a vezerlopultban es a Cubaseban is akkor jo lesz.
 18. Szerintem pont ez a masolas lenyege. Az igazan jo masolat szerintem megkulonboztethetetlen az eredetitol. Es ezzel szerintem lejart szabadalmu cuccok eseteben semmi gond nincsen. De pl a midi controlleruket igazan tervezhettek volna kicsit masmilyenre.
 19. Nowndier

  Akai MPC Live/one

  Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, van valaki itt a fórumon aki a címben említett két eszközt használta már hosszabb loopok/stemek lejátszására? Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
 20. Martinkaaa

  Cubase 5 - focusrite 3rdgen

  Helló. Olyan problémám lenne, hogy újra telepítettem a számítógépet és ugye fel telepitem a cubase 5 programot és a hangkártya driverét ahogy kell, aztán amikor a cubese programba át switcelem a hangkártyát akkor a rendszer hangja azonnal el megy. A zene lejátszásra azt írja hogy nem megfelelő a formátum de ezelőtt jó volt mig nem váltottam át a cubase-ban. Se internetes videó semminek nincs hangja csak a cubase-ban amit felvett hangot az adja le. Windows 10 64 bit az operációs rendszer. (Előtte is ez volt) Mi okozza ezt a problémát?
 21. Köszönöm a választ! Már próbáltam jónéhány ingyenes plugin-t. Volt amelyik nem is működött rendesen, de találtam egy-két nagyszerűt is. Például, az Analog Obsessionnak a pluginkeit szoktam használni. A TDR Kotelnikov-ot én is használom és nagyon jól paraméterezhető.
 22. Tökéletesek. Csupán azzal kell tisztában lenni, hogy mire valók, mire képesek, mit tudnak a korlátozásai ellenére, ha vannak. Példák: VladG Limiter N°6. Ez egy igazi nagyágyú. Remek fegyver, de csak annak a kezében, aki ismeri minden porcikáját, és nem csak a potikat tekergeti össze-vissza. TDR Kotelnikov. Ha valaki meg akarja ismerni/tanulni a kompresszor használatát ingyé, akkor szerintem ez az. Nem kérdés az sem, hogy ez egy nagyon jó kompi. Akad még itt néhány gyöngyszem. A teljesség igénye nélkül.
 23. Mennyire jók, használhatóak az ingyenes pluginek a fizetősök mellett? Mennyire hoznak jó erdeményt az ingyenesek?
 24. Én sem vagyok Behringer ellenes, de egy-két termékük ugyanúgy néz ki, mint az amiről másolták. Ez már kicsit több, mint egyszerű másolás.
 25. Szívesen! Ja. Bocsi.🙂 Hát... Olyan rövid kábellel még nem találkoztam. Lehet, hogy nincs is ilyen rövid. Akkor lehet, hogy forrasztani kell.
 26. Köszönöm, ezeket a forrásokat ismerem, de ezek a linkek is 1-3 méteres kábelek... nekem 0,1-0,3 méteresek kellenének
 1. További események betöltése
×
×
 • Create New...