Jump to content
Ménemszól.hu

Új hozzászólások, friss tartalom hírfolyam

státusz változások, témák, blog bejegyések, képek, albumok, naptári események, tudásbázis és file-ok megjelenítése, az utóbbi 365 napban küldtek be

Ez a folyam automatikusan frissül     

 1. Tegnap
 2. Lipaz

  Arturia PolyBrute

  Látom, kis vita kialakult az ízlésekről és a pofonokról, de eddigi bemutató videók alapján ez egy beszarás, rohadt sok feature-rel és kicsavarható meleg hanggal. Azért a Morph potméter az igencsak újdonság egy analóg cuccon. Sehol nem láttam még eddig. És amit talán nem hallottatok, láttatok eddig sehol, az az A-ból B-be történő baromira egyszerűen létrehozható hangszínátmenet. Eddigi videók alapján az igen durva váltásokat tesz lehetővé, ha okosan programozod. Szerintem ez ennyi pénzért egy nagyn jól programozható, nagyon intuitív poli szinti. Talán az Expressive E-vel összeállva (bár akkor drágábban) belekerülhetett volna a Touché midi kontroller és azzal aztán végképp ikonikus lehetne.
 3. Múlt hét
 4. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Na még egyet dobok: https://www.facebook.com/draco.draconis/videos/vb.1210550125/10224531673018571/?type=2&theater&notif_t=video_processed&notif_id=1600463644492905
 5. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Öö, szerintem elvesztetted a fonalat, olvasd mégegyszer végig... Iszol te eleget? 😬
 6. DutchFlowers

  Arturia PolyBrute

  A 2020. 09. 16. melyik univerzumban van a 2020. 09. 15. elott? 😄 😄
 7. Szia, A Snowt nem könnyű editor nélkül programozni, így én vagy kontrollerrel bizgetném, vagy más editort keresnék hozzá. A CC paraméterek itt: https://www.elektronauts.com/uploads/default/original/2X/1/117895063c813d7fb0f1af38104b662c278e9007.pdf Editor itt: https://ctrlr.org/tag/snow/ (Ezt én nem ismerem, sosem használtam.)
 8. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Node én meg előtte eztetet' írtam vala! 😄 🤓
 9. DutchFlowers

  Arturia PolyBrute

  ... 😛 🙂 😄
 10. DutchFlowers

  Arturia PolyBrute

  En szeretem a juno-kat. Nem kell mindent tulgondolni, kellenek az egyszeru hatterek, es bar inkabb poly-800 (ami meg csak nem is poli, hanem para) mint a junok, de azok is baromi hasznosak tudnak lenni, es a 90-es evek uttoro zeneit megtizedelte volna hianyuk. Hat... 599-ert domboritania kell majd. Meglatjuk mit tud... kb februarban.
 11. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Node én egy oszcillátorosról beszéltem 😛 Te se meg én se tudunk olvasni 🤣🤣🤣🤣 De egyébként ez csak amolyan igásló lesz, mert egy Pro-600 már elég régóta nem váltja meg az analóg világot... Én azért örülök neki hogy jön ki mert tényleg elég olcsó lesz, és kicsit lefelé szorítja a poliszintik árát mindenütt.
 12. DutchFlowers

  Arturia PolyBrute

  de csak 2 oszcija van ... 🙂
 13. draco draconis

  MFB: Synth Pro

  Ez egy kicsit zajosra sikerült, nem mute-oltam le az Analog Rytm és Matrixbrute csatornáját, vmelyik zajt gyártott. Szerintem - SZERINTEM - egy Rev2 sound a fasorban sincs ehhez képest, pedig annak elég jó mod.mátrixa van, habár az igaz abban sincs több env. vagy LFO.
 14. Köszönöm, igen sajnos a kezelőfelület nem jön be, usb - n így nem használható. Nem tudom, hogy midi vel, hogy na tudom a hangokat tekergetni?! A kis keijezője lenne az info ablak? Eladtam a készüléket és az új tulajnak próbálnék segíteni.
 15. ugraiti

  Roland JP-8000

  Én is vennék egy Roland JP 8000 -et. :-) DE mégis honnan? ugyanis sajnos sehol sincs eladó példány. max. e-bay-en. Ja és ha az nincs is egy 8080 is megtenné. de hát az sincs.
 16. Ahogy gyorsan utánaolvastam (átfutottam), én úgy értelmezem, hogy az audio over USB funkció nem működik, tehát nem viszi át a hangot usb-n, nem lehet "pluginként" használni, viszont midizni lehet, tehát a midijelet átviszi, a hangot meg fel lehet venni audiókábellel az audiókimeneten keresztül.
 17. kib

  Behringer Pro-800

  Valóban. De azért nem muszáj ennyire ragaszkodni az eredetihez 🙂 RD-6-ra is raktak clapet (meg midit), pedig az eredetin nem volt. Na mindegy, nem ezen múlik.
 18. draco draconis

  Behringer Pro-800

  Tényleg. Ez elég teszkógazdaságos lett. Egy darab MIDI csatlakozó? Akkor gondolom nem DAW integrált annyira, azaz nem rögzíthető a CC paraméter. Mondjuk hogy lehet az eredeti is mono volt...
 19. kib

  Behringer Pro-800

  Ha jól látom, ezen már van végre patch memory, élő fellépésekre ez fontos (az eddig megjelenteket ezért is hagytam ki). Viszont komolyan monó kimenet van csak egy poliszintin?
 20. kib

  Behringer Pro-800

  Draco kérésére, meg amúgy is 🙂
 21. bdtom

  Virus Ti Snow

  Sziasztok! Tegnapi nap folyamán eladtam a Ti Snow szintimet, amit Window op rendszerrel használtam, tökéletes működéssel! Itt az aprón sikerült is eladni, de sajnos rájöttünk, hogy az új MacOS rendszerrel nem kompatibilis. Ez csak az eladás után derült ki, egyikünk sem tudta, én főleg nem mivel Win en vagyok. Utána olvasás után kaptam segítséget, hogy lehet használni, de csak midi n keresztül amit nem igazán értek. Ha nincs szoftveres felület és normális működés, hogyan lehet kizárólag midi n használni az eszközt? Előre is köszönjük ha érkezik segítség!
 22. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Emlegetett Behringer szamár. Rohadjon meg, szándékosan tartogatta. 🤣🤣🤣 Valaki nyisson már rá threadet, telefonon vagyok út közben.
 23. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  "better than the Hydra, sounds fuller and has a different approach between morphing. I sold my Hydra, never really liked the raspiness of it, PB has none of these issues." Viszont most kaptam egy ilyen kommentet.
 24. draco draconis

  Arturia PolyBrute

  Hát szerintem hangban nem túl vastag a Microfreak, egyébként szerintem jó játékszer. Vocodernek - habár nem túl sokféle hangot tud - a VC340 ötször megeszi reggelire. Bár nyilván más áruk van.
 25. Studio asztalocskám

  © Hotelsinus Sound Design

 26. +Vader

  Maschine+ standalone

  Azt értem, hogy csak többmagos, arról azonban fogalmam sincs, hogy azokat lehet-e dedikáltan használni... Ami a dalszerzést vagy az előadást illeti: szerintem ez a standalone reneszánsz csöppet sem a stúdióban kuksolásról szól, sokkal inkább a performanszról (az már más kérdés, ha ezen az alapon spórolnak a kimeneteken, konvertereken satöbbin), de rögtön hozzá is tehetem, hogy nagyon utálom PC-re dugni a Force-t, néhány audio bounce kedvéért Én pont lecsúsztam a bugos kommentekről, bár feltűnt, hogy a NI és az Akai rajongók is mindig a song mode-ért nyafognak, meg a kevés kimeneten. A fenti okfejtés mentén én egyikre sem vágyom, de több bemenetnek pl örültem volna.
 1. További események betöltése
×
×
 • Create New...