Jump to content
Ménemszól.hu

Leaderboard

 1. wolf

  wolf

  Regisztrált tag


  • Points

   7

  • Tartalom számláló

   397


 2. Hobkins

  Hobkins

  Regisztrált tag


  • Points

   5

  • Tartalom számláló

   1.644


 3. djuice

  djuice

  Regisztrált tag


  • Points

   2

  • Tartalom számláló

   1.286


 4. forissandor

  forissandor

  Regisztrált tag


  • Points

   1

  • Tartalom számláló

   5


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 2021-04-11 in all areas

 1. Lássuk csak... Focusrite: Clarettben (bármelyikben) érdemes gondolkodni, abban a kategóriában a minőséggel, ár/értékkel nem lesz baj. A kisebb költségvetésűeknek tökéletes, pláne otthonra. Apogee: Apogee Symphony Desktop USB... ez már magasabb kategória, ha ezt vesz valaki, soha nem fog gondolkodni az eladásán... Kimaradt a felsorolásból pl az RME... ha a Focusrite-al nem számolunk, akkor bizony itt indul a mosolyfaktor... akár egy Babyface Pro FS-től is, de egy FireFace UC-n már ott a csatlakozási lehetőségek tárháza... Az UAD-ról majd más nyilatkozik, nekem nincs, nem vol
  3 points
 2. Kompromisszum, de a Focusrite Scarlett 18i20 Gen3 megoldja ennyiből a problémát.
  2 points
 3. A pénz kérdésén kívül a másik talán még fontosabb: mi a cél? Asztali hangkártya csak mixhez, vagy fel is vennénk vele, vagy akár ki/be járnánk külső vasakba? DSP igen/nem, (Apogee-ben is van), vagy AD/DA konverzió? Ez egyáltalán nem mindegy.
  2 points
 4. Szia! Ha konkrétabban leírod esetleg, ami számodra szóba jöhet, akkor lehet, jobban tudunk majd segíteni. Nekem van/volt mind a 3 gyártótól kártyám. Jelenleg UA Apollo X6-ot használok (windows-on). Előtte Avid Duet-et használtam (ami Apogee Duet 2-nek felel meg), az előtt meg Focusrite Forte-t használtam. A mostani kártyákat nem ismerem sem az Apogee-tól, sem a Focusrite-tól. De azt tudom elmondani tapasztalataim alapján, hogy Az Apogee nem Focusrite kategória. Ne értsd félre, nem annyival rosszabb a Focusrite, és igazából azt sem mondanám, hogy rosszabb, inkább azt mondom más (és ha
  2 points
 5. Ha már a digitál dolog említve volt, egy kis okosító:
  2 points
 6. Talán eladó lenne egy karcmentes Vox Continental 73, de nem mindenáron. Csere is érdekel valami beteg cuccra. :)
  1 point
 7. Ez volt a döntő kritérium! Sok bemenet kell, átlagon felüli kategóriában 2kilóból, ezt nem lehet kivitelezni. Wolf kolléga le is írta a megfelelő választást! Focusrite Scar. 18i20 Gen3.
  1 point
 8. Természetesen igen. Úgy működik, mint egy "HW kulcs".
  1 point
 9. Nagyon szívesen! Ha nem akarsz belemerülni az UA pluginjeibe, akkor minőség szempontjából, mindenképp játszik az Apogee. És fentebb írta Wolf kolléga, hogy az RME sem elhanyagolható. Szerintem sokkal inkább azt kell először tisztázni, mennyi pénzt akarsz elverni, mi az a minimum funkció amire szükséged van, és hogy a jövőben mit szeretnél. A legfontosabb tényező úgyis a lóvé.
  1 point
×
×
 • Create New...