Jump to content
Ménemszól.hu

A/D

Administrators
 • Tartalom számláló

  2.645
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  272

A/D last won the day on May 15

A/D had the most liked content!

6 követő

A/D tagunkról:

 • Születésnap 1975-01-02

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest, Hungary
 • Érdeklődési kör
  Szintetizátorok, pro audio

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.hitspace.hu

Legutóbb az adatlapod nézték:

26.542 profil megtekintő

A/D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1,1k

Megbízhatósága

3

Community Answers

 1. A/D

  Roland PG-1000 programozó D50-D550-hez

  Roland D-50 és D-550-hez biztosan jó, nem tudom más Roland szintikhez is megyen-e. Teljesen jól működik, jó állapotú. CSAK KÖZPÉNZ KÉSZPÉNZ, csere nem érdekel.
 2. A/D

  Ménemszól.hu

  szerintem csak egy rossz megszokás. elég lenne sokkal ritkábban jönnöd, és nem maradnál le semmiről: valójában kizárólag hátránya van: 1) foglalja a főoldalt 2) nem jelenik meg a teljes hozzászólás, hanem teljesen feleslegesen oda kell menned a topikba. ha valóban az egyszerűség híve vagy, akkor ez a helyes megoldás 3) kizárólag hozzászólásokat feedel, nem látod ha blogbejegyzés, képfeltöltés, egyéb történik. (lehet ez az egyik oka, hogy kevésbé aktívak a blogok és a fórum egyéb részei) 4) aki az apróhirdetéseket akarja látni, annak se kell feleslegesen kattingatni (a default folyamból kiszedtem ezt, nem vagyok benne biztos hogy ez általános). 4) semmilyen szinten nem konfigurálható. neked a tuti beállítás az olvasatlanok mutatása lenne, amire szintén csak a hírfolyam képes. mérlegelni fogom, hogy mennyit bukunk azzal, ha a fórumot a rossz használatra ösztökéljük, illetve milyen hátrányt jelent a főoldalra. mindenesetre beállítottam egy alap hírfolyamot, így más is jobban fogja érteni, mert így neveztem el: "Új hozzászólások, friss tartalom hírfolyam", plusz a linkek rögtön a friss hozzászólásokhoz visznek, nem a topic elejére mint korábban. de mindenki elmenthet egy saját beállítást. szerintetek a default hírfolyamba jó lehet ömleszteni az apróhirdetésket is?
 3. A/D

  Ménemszól.hu

  Na urak, lemagyarítottam ezt a hírfolyam dolgot, ami szerintem a legjobb dolog amit valaha fórumban kitaláltak, tényleg elképesztő. Szívem szerint leszedném ezt a főoldali legfrissebb hozzászólásokat, mert eszetlen béna ehhez képest. Mindent is be lehet rajta állítani, pl. hogy a link az olvasatlan hozzászólásokra vigyen rá, mutatja mikor milyen értékelés érkezett, sok napra visszamenőleg, kiszűri az érdektelen részeket, és a legfontosabb: a saját hírfolyamaidat elmentheted. Atom.
 4. A/D

  Ménemszól.hu

  Eureka! Ha a pöttyre kattintotok, a legutolsó olvasatlanra ugrik (ha a topic nevére akkor meg a topicra). Ebben a formában messze ez a legjobb megoldás. Szűrőt is rá lehet dobni, én pl. az apróhirdetést kicheckoltam, hogy az nem kell.
 5. A/D

  Ménemszól.hu

  felélesztettem a kampót, jobboldalt ott van. témákat ÉS hozzászólásokat jelenítse meg csak az egyik típust?
 6. A/D

  Ménemszól.hu

  FB regisztrációt kijelentkezést bejelentkezést teszteltem, nekem 100%-osan működik. Lehet hogy nem FB-vel regisztráltál, és úgy akartál belépni? Nem tom. Anoním: elvileg azt csinálja, hogy nem mutatja másoknak hogy be vagy jelentkezve. Az anoním helyett talán az inkognitó helyesebb kifejezés lett volna, de mikor fordítottam az eredeti oldalt, ott nem tudtam, hogy hova fogja kiírni, és a forrásszöveg biztosan anonymous v. ilyesmi volt. Írtam az Invisionnek, hogy írják meg, mi a tervezett használata a fórumnak, ha az ember a friss tartalmat akarja. Mert amúgy ez a lista nagyon jó lenne, ha az elemekre kattintva pontosan a konkrét tételre vinne: én csak azt használnám, ha ez így volna. Rég jártam erre, most inkább csak a frissítés miatt, és amúgy az új fórum nagyon gyors és nagyon szép esztétikailag.
 7. A/D

  Ménemszól.hu

  A legfrissebb témák modult megvettem (külső fejlesztés), de valamiért nem akar megjelenni még. De ez lesz, tuti. Mindenesetre azt gondolom, ha ez nincs benne a fórumból alapból, akkor az jelzi azt, hogy nem megfelelően használjuk a fórumot (ahogy tervezték). Vagy nem jöttünk rá vagy nemtom. Az általam követett legnagyobb külföldi fórumokon sincs ilyen funkció. De mondom, megcsinálom ezt a leguccsó hozzászólásos mizériát, ha ez az igény. A FB logint meg fogom nézni szintén, mert fontos.
 8. A/D

  Ménemszól.hu

  ezek még fennálnak? úgy látom ötezer frissítést kaptunk. FB ügyben leveleztem anno a supporttal elvileg rendbe kellett tegyék.
 9. Apróhirdetés: kis türelmet, az uccsó upgrade eltörte. Fix in progress...

  1. ant

   ant

   Ez a feltöltésre vonatkozik? Tegnap óta nem tudom megnyitni az egyes hirdetéseket (bár látom, másoknak sikerül), csak kijelentkezve, hiába frissítettem tegnap. THX.

  2. A/D

   A/D

   Ez a tételek megnyitására vonatkozott, ha jól értem. A szerző írta hogy fixálta. Ha baj van, gondolom jelzitek.

  3. ant

   ant

   Igen. Köszi, megjavult, dobtam is egy kupát!

 10. Vezeték nélküli fejmikrofon szett Sennheiser EW 152 G3 C EU - 734MHz-776MHz. Ne tévesszen meg a doboz állapota, a cucc 40 órát se ment, és minden gyári tartozéka megvan.
 11. A/D

  E-Mu Pipeline x2

  Vezetéknélküli audio jelátvivő. Digitál meg analóg, tud egy forrásból többfelé adni. stb. Itt lehet látni mire képes. A beépített akkuja jó mindkettőnek. Amúgy alig használt, de szerintem ez inkább ilyen gyűjtői dolog. 10k-ból alkudhatsz az adamd kukac absolute pont hu-ra küldd az üzeneteidet, ide ritkán jövök.
 12. A/D

  Mikrofonteszt!

  Ezer köszönet a közösség nevében is! Felraktam biztos helyre és kicseréltem (aktualizáltam) a linket.
 13. A/D

  Mikrofonteszt!

  Srácok, valakinek esetleg nincsenek meg a videóhoz feltett audio fileok TÖKVÉLETLENÜL ? Valaki írt hogy szeretné meghallgatni de nem megyen a link. Én hiába kerestem, nem lelem :(
 14. Remélem jól látszik a dátum a csatolt képen. Vagy nem olvassátok el amit írok, vagy nem fogjátok fel. Eddig is csak ebben az egy kérdésben voltam bizonytalan. Érdekes, hogy most, hogy a félmoduláris szinti "megfizethető" lesz majd valamikor (eddig is az volt, lásd szoftverek), most már nem csak zajt lehet vele csinálni mint eddig! Most már zenét is Látatlanba is elhiszem, hogy meg tudjátok magyarázni (én azt már nem fogom elolvasni). Felmerült egy csomó kérdés fentebb amire tök egyszerű lenne válaszolni, olcsó lenne lecsapni a populista trollkodást is, csak minek. Elég Uli Behringernek elfingania magát hogy most X eurótól lesz szinti, és minden körülménytől függetlenül az lesz a legcoolabb A többiek egyáltalán minek is vannak, sőt, innen, az ugandai szinti fórumon ki lehet jelenteni, hogy Buchla egy fasz Össze kell mosni a hipsztereket azokkal, akik tényleg fogékonyak a finomságokra, és akkor nem nyomja az ember a lelkét az a teher, hogy milyen komplex világban micsoda szédületes mélység és magasságok között kell meghatároznunk önmagunkat vagy épp milyen elvárásoknak kell megfeleni. A nyilvánvaló megoldás ha mindenkit lerántunk a primitív szintünkre. Pl. bemutatni a legrosszabb zenészt, és azzal asszociálni annak egész kultúráját. Lenne egyébként miről értekezni, a többi jóslatom ugyanígy be fog válni, és lenne bőven mit mondanom. Eleve minderre ami most történik már pár éve próbálom kondícionálni a hazai kultúrát. Reméltem, hogy előbbre fogunk jutni, hogy azok, akik itthon ebben benne vannak, tudnak gyorsítani. A körülöttünk levő országok amúgy lehagytak bennünket. Csak sajnos itt mindent felülír az, hogy a témában félműveltek cikizhessenek másokat (szerintem nem csak én nem gondolom szakmainak ezt a fórumot) Sajnos srácok ez itt a színvonal. De én nem állok senki útjába, csak jelzem, hogy el fogjátok üldözni a maradék szürkeállományt. Vagy jönnek az értelmesebbek, és rászólnak a megmondókra, hogy lehet ügyesebben is használni ezt a fórumot, pl.közösen rájönni arra, hogy mi mire jó, és hogyan lehetne azt saját előnyre fordítani. Látom, hogy akik erre képesek, kezdik feladni. Természetesen a döntés továbbra is a közösségé, én abba nem szólok bele, ahogy eddig se tettem.
×
×
 • Create New...