Jump to content
Ménemszól.hu

potmeter

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  10
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3

potmeter last won the day on March 21

potmeter had the most liked content!

Megbízhatósága

54 Megbízható

potmeter tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

288 profil megtekintő
 1. A phast nem zavar, de nagyon is... a sok kocog nyomuló hirdető buzserátor mellet, dehát ez van. Ez is elquródott, mint OI sok más is a világban. Pár ember miatt érdemes ezt az oldalt látogatni. Na de visszatérve hát igen B+, még válogatna is, pedig biztos oka van annak hogy még nem betöltött a pozisön... A lényeg, hogy legyen szemfestéked amit használsz is... Aki igényes magára oda nem megy zenélni az is biztos. Amúgy meg én is keresek zenésztársnőt, trombitálni kellene le engem két felvétel közt... (öreg és dagadt is jövet, kivehető fogsor előny.) Jelentkezni itt.
 2. Hali. Köszi. Ez egy fasza cuccnak fest! Nyomhatnál még egy két demót, vagy esetleg egy kis részletes bemutatót! Amúgy vagy 1x8 polifón vagy 8x1 monofón?
 3. potmeter

  Inszomniásnak alvókabint!

  Szerintem kőtözzé panelba feletted kínaji melletted czigányok legyenek. Szembe heroinista drogdíller, másik oldaladon alkoholista gyerek asszonyverő femili. A problémád má megisva ódva. De menny el orvoshoz szerintem, mindenkinek az lesssz a legjob de neked biztosan!!!
 4. Az én (zacskós)mikrofonos hirdetésemet bezzeg tudták moderálni ill. törölni, holott az egy igen jó ajánlat volt néhány embernek Megvan még, akit érdekel viheti!
×
×
 • Create New...