Jump to content
Ménemszól.hu

kib

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  156
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8
 • Ennyit fórumozott

  154d 8h 58m 11s

kib last won the day on December 23 2019

kib had the most liked content!

Megbízhatósága

42 Megbízható

kib tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.288 profil megtekintő
 1. Én a korábban pletykált (és megcáfolt) LM-1, LinnDrum, DMX klón(ok)ra várok. Ha csak az egyik kijönne, már az nagyon jó lenne.
 2. kib

  Ménemszól.hu

  Vannak még itt olyanok?
 3. kib

  Ménemszól.hu

  Mások is örömködtek már miatta, úgyhogy gondolom nem csak neked
 4. kib

  NAMM 2020 - ARP coming...

  Lépést kell tartani a Behringerrel
 5. kib

  Behringer TD-3

  A Thomann-nál csak akkor 150 euró, ha Németországba rendelsz, ha Magyarországra, akkor már 160 (az ÁFA-különbség miatt). Meg 18 euró postaköltség. De persze még így is olcsóbb 6000 forinttal.
 6. kib

  Segítség keverésben/vinilmaszterben

  Keresek ("sötétebb", "alternatív", vokális) elektronikában jártas személyt, aki segítene átnézni a mixemet, közösen megkeresni és kijavítani a gyenge pontokat, majd az anyagot vinilkiadásra maszterelni (annak minden speciális követelményével együtt). Két rövidke számról lenne szó. A további részleteket privátban megbeszéljük. Előre is köszönöm.
 7. Egyébként meg tanultak a 808 körüli hercehurcából, az új szintijeik (WASP Deluxe, K-2, TD-3, Poly D) bejelentése szinte a semmiből jött, nem harangozták be sokkal korábban.
 8. Már rendelhető: https://www.thomann.de/de/behringer_poly_d.htm
 9. Azt mondják, hogy nem polifonikus, "csak" parafonikus. De a négy hangot attól még meg lehet szólaltatni egyszerre.
 10. kib

  EN NEM TENNEM!!!

  Én mostanában nem is szoktam már a főoldalra menni, nem is vettem észre addig, amíg nem mondtad. Az apróhirdetésekkel szoktam kezdeni (a böngésző által megjegyzett előzménylink alapján), ott pedig megnyomom az általam létrehozott Legfrissebb témák gombot, ami a legújabb hozzászólásokhoz/témákhoz visz, úgyhogy a főoldalra már nincs is szükségem Persze le kellene takarítani mindenképp, nem kérdés. Rohadt szpemmerek.
 11. kib

  Cirklon vs Roland MC-707

  A Cirklon kézikönyvébe beleolvasva én úgy értelmezem, hogy ott is fel lehet venni hosszabb részeket midibillentyűvel, pontosítás nélkül. És én is még a Pyramidot akartam javasolni, aminek szintén vannak korlátai, de összességében jól használható cucc.
 12. kib

  Midi kábelt milyet, honnan?

  Én nem vettem észre semmi elváltozást, mondjuk a legtöbb kábel még csak 2-3 éves. De van 20-25 éves midikábelem is, azzal sincs gond, pedig nem hiszem, hogy annak idején sokat fizettem volna érte (jó, tudom, abban még volt anyag ).
 13. kib

  Midi kábelt milyet, honnan?

  A jelenlegi felállásban tizenvalahány midi-kábelt használok, egyszerre, "élőben". Vannak köztük hasonló olcsó, no name márkák, van kicsit drágább Roland is, de az az igazság, hogy nem vettem észre semmi különbséget, mindegyik működik, teszi a dolgát, átviszi a jeleket pontosan, szépen, kihagyás nélkül. Szóval én inkább főleg méret alapján választok. Ehhez az összeköttetéshez elég 1 m, akkor veszek egy 1 m-est, ha ehhez meg 5 kell, akkor veszek egy 5 m-est. És mivel sok kábel kell, ezért inkább az olcsóbbakat.
 14. Külföldi fórumokon dicsérni szokták általában. Szerintem csak megunták egyes emberek, vagy inkább szebben fogalmazva úgy mondanám, annyi minden jelenik meg mostanában, annyi új érdekesség, hogy az emberek nem tudják, hová nyúljanak, kipróbálnak ezt is, azt is, adnak, vesznek, cserélgetnek.
 15. kib

  Roland Fantom 2019

  Nem téged tiltottak le, nekem is ez jön. Szerintem az egész topik eltűnt valamiért.
×
×
 • Create New...