Jump to content
Ménemszól.hu

kib

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  134
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  152d 12h 33m 5s

kib last won the day on July 27

kib had the most liked content!

Megbízhatósága

35 Megbízható

kib tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.207 profil megtekintő
 1. kib

  Logic Pro X 10.4.2 upgrade

  Valószínűleg plusz ÁFA.
 2. Tök jó, hogy fekete, de azért azok a színes gombok/padok kissé bezavarnak az összhatás tekintetében.
 3. kib

  Udo Audio Super 6

  https://www.menemszol.hu/topic/3891-udo-audio-super-6-polyphonic-binaural-analog-hybrid-synthesizer/
 4. Itt találsz rá választ: https://www.menemszol.hu/topic/98-ménemszólhu/page/19/
 5. Nekem mindig is Mackie volt (vagyis van, megvan még mindegyik, 402 VLZ3, Tapco Blend 6 by Mackie, 1202 VLZ4), úgyhogy máshoz sajnos nem tudok hozzászólni. Én a Mackie-vel meg vagyok elégedve, mondjuk a 1202-t élőben még nem használtam, csak otthon, de jó kis cucc, 5 szinti meg 2 dobgép van rákötve, jól bírja
 6. kib

  Ménemszól.hu

  Szerintem ez valami rendszerbeállítási probléma lesz, szintén az upgrade cseszhette szét. Ha az adminok valamit beállítanak/átállítanak, akkor utána majd látható lesz a dátum, mint régen.
 7. Egy Mackie VLZ4-gyel nem lehet melléfogni. https://mackie.com/products/vlz4-series A 1402-be belefér minden, amit felsoroltál (nagyon szűkösen talán a 1202-be, de jobb, ha van egy kis tartalék). Akár használtan is, de egy új is kb. 100 ezer forint körül van. Ebben mondjuk nincs effekt, de cserébe jó minőségű előfokokat kapsz.
 8. kib

  Ménemszól.hu

  Rendben, elfogadom az érveidet Beállítottam magamnak egy hírfolyamot, tényleg jól konfigurálható. Egy dolog lenne még jó, és akkor tényleg tökéletes lenne: ha mindenki a maga által definiált hírfolyamot ki tudná rakni saját magának a kezdőoldalra egy boxban, és akkor nem kellene a linkre kattintani, egy kattintást megspórolnánk Egyébként nagyjából sikerült olyanra beállítani, mint a korábbi Legfrissebb hozzászólások menüpont volt
 9. kib

  Ménemszól.hu

  Köszi, nekem tökéletes ez a legfrissebb hozzászólások, könnyen átlátható, teszi a dolgát, ahogy kell. Csak ránézek a főoldalra, és minden egyéb nélkül látom, hogy kell-e valamit olvasnom, vagy mehetek tovább.
 10. Nem Ákos csinálta ezeket a főcímeket, szignálokat? Volt valami ilyesmi hír pár éve.
 11. kib

  Ménemszól.hu

  Köszi, szerintem nagyon hasznos, és pont ezért (is) jobb ez a fórum, mint a külföldiek
 12. kib

  Ménemszól.hu

  Én is azt használom most kényszerből, de borzasztó a másikhoz képest. A legfrissebb hozzászólásoknál csak ránéztem, láttam, hogy nincs semmi új, mentem tovább. Itt meg mindig rá kell kattintani a listára, rászűrni csak a témákra, apply changes, akkor derül csak ki, hogy van-e egyáltalán bármi érdemleges. És arról nem is beszélve, hogy ha a legfrissebb hozzászólásokból nyitottad meg a topikot, akkor egyből az utolsó hozzászóláshoz ugrott, ha meg a listából nyitod meg, akkor mindig az elejéről kezdi. Az igaz, hogy az 5 megjelenített tétel nem mindig volt elég (főleg akkor, ha az ember ritkábban néz fel az oldalra), de a rendszeres látogatónak (mint amilyen én is vagyok, naponta többször ránézek) az esetek nagy többségében elég volt. Most szenvedek, és igen, én is sírok.
 13. kib

  Hihetetlen Korg retro! :)

  Mondjuk azért a Korg oldalán a demóvideó sokat elárul
 14. kib

  Ménemszól.hu

  Vissza lehetne rakni ismét a Legfrissebb hozzászólások (recent topics) szekciót? Az upgrade azt is leszedte (újból). Nagyon hiányzik Köszi!
×
×
 • Create New...