Jump to content
Ménemszól.hu

kib

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  195
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

kib last won the day on September 13

kib had the most liked content!

Megbízhatósága

53 Megbízható

kib tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.411 profil megtekintő
 1. Ahogy gyorsan utánaolvastam (átfutottam), én úgy értelmezem, hogy az audio over USB funkció nem működik, tehát nem viszi át a hangot usb-n, nem lehet "pluginként" használni, viszont midizni lehet, tehát a midijelet átviszi, a hangot meg fel lehet venni audiókábellel az audiókimeneten keresztül.
 2. kib

  Behringer Pro-800

  Valóban. De azért nem muszáj ennyire ragaszkodni az eredetihez 🙂 RD-6-ra is raktak clapet (meg midit), pedig az eredetin nem volt. Na mindegy, nem ezen múlik.
 3. kib

  Behringer Pro-800

  Ha jól látom, ezen már van végre patch memory, élő fellépésekre ez fontos (az eddig megjelenteket ezért is hagytam ki). Viszont komolyan monó kimenet van csak egy poliszintin?
 4. kib

  Behringer Pro-800

  Draco kérésére, meg amúgy is 🙂
 5. kib

  Arturia PolyBrute

  Viszont sokan megcsodálják a régi autókat, ha még forgalomban vannak, sőt, egy egész szubkultúra épül rájuk, és lehet, hogy sokkal nagyobb pénz van benne, mint az újakban, sokan sokkal többre értékelik, mint az újakat, azonnal felismerik a hangját stb. Mert az új autó biztos kényelmesebb meg könnyebb kezelni, de aki a régit szereti, annak teljesen más érzés, más élmény. Szóval felesleges ezen vitatkozni. Sokan szeretik a régi szintiket, mert más élmény, mint egy új. Nem biztos, hogy racionális oka van, csak megvan a maga hangulata. Az meg, hogy egy mai hangszerrel nagyjából ugyanolyan hangot lehet előállítani, szintén nem számít, mert nem ugyanaz az érzés. Egy guminőből is nagyjából ugyanazt lehet kihozni (végeredményében), mint egy igaziből, de azért nem ugyanaz az érzés 🙂 Persze akinek csak a végeredmény számít, nem az, hogy hogyan érte el, annak mindegy 🙂
 6. kib

  Arturia Drumbrute analóg dobgép

  Eladó egy jó állapotban lévő Arturia Drumbrute analóg dobgép, dobozában, tartozékaival. Budapesten a 7. kerületben megtekinthető, kipróbálható. Csere/beszámítás: Behringer RD-6, RD-8, (RD-9 :), Elektron Digitakt, Elektron Rytm MKI (meg tulajdonképpen bármilyen más dobgép is érdekelhet, egy-két kivétellel), Akai MPC1000, Moog Minitaur, Strymon BigSky/Timeline, kisebb analóg szintik. Érdeklődni itt vagy kbzs565@gmail.com
 7. kib

  Arturia PolyBrute

  Én is pont ezt akartam beírni 🙂 https://www.arturia.com/products/hardware-synths/polybrute/overview Mondjuk engem különösebben nem vonz, de azért sokan örülnek neki.
 8. kib

  Maschine+ standalone

  Ráadásul a Behringer is dolgozik valami ilyesmin. Lesznek itt még érdekességek.
 9. kib

  USB-s keverő probléma

  Nekem szól egyszerre a Cubase meg mondjuk a Youtube (Focusrite Forte a hangkártyám).
 10. kib

  Hangkártya vs keverő

  Amit linkeltél, az nem USB-s. Ez az USB-s verzió: https://zenekari-keveropult.arukereso.hu/behringer/xenyx-q802usb-p171642951/ Ja, és igen, használható hangkártyaként.
 11. Ha az eredeti anyag 16 biten lett felvéve, akkor is van értelme 24 biten kiexportálni? Mondjuk ha kész wav-sávokat kell egyik DAW-ból a másikba áttenni, én nem exportálnám, csak simán behúznám a wavokat az új DAW-ba. Az eredeti fájlok ott vannak a régi DAW mappájában, onnan csak egyszerűen betölteném. De ha félkész wav-sávokról van szó (pl. szerkesztve vannak a régi DAW-ban), akkor persze exportálni kell előtte.
 12. Oké, megnéztem én is Windows 10-en is, ott tényleg csak ennyit ír. Itt a Windows 7-es gépen fel van telepítve nekem a dBpoweramp nevű program, annak van egy beépülő modulja az Intéző Tulajdonságok menüpontjában, az mutatja a többi információt is (sample rate, bit rate stb).
 13. Magánál az audiofájloknál nem látszódik, hogy hány bites? Mondjuk ha intézőben rámész jobb gombbal és Tulajdonságok. Nálam Windows 7 alatt van itt egy olyan menüpont, hogy Audio Properties, ott látom, hogy az adott fájl hány bites.
 14. kib

  Ménemszól.hu

  Értékelni nem nagyon lehet, de itt megírhatod a tapasztalataidat: https://www.menemszol.hu/topic/734-hirdetések-hírdetők-észrevétel/
 15. Nem tudom, milyen operációs rendszered van, ha Windows, akkor a Vezérlőpultban a Hang menüpont alatt (Windows 7) vagy a Beállításokban a Rendszer -> Hang menüpont alatt (Windows 10) állítsd át a gyári hangkártyát a külsőre.
×
×
 • Create New...