Jump to content
Ménemszól.hu

TGabor98

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  7h 45m 23s

Megbízhatósága

0 Semleges

TGabor98 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na hát ki lett próbálva FL Studióban és Vital synth standalone applikációban is de sehol se működött.Szóval eléggé úgy néz ki hogy a kontroller fizikai hibája.
 2. Szia! Köszi a választ! Ma vettem újonnan a Hit Space-be szóval elméletben jónak kell lennie, más DAW-ban még nem próbáltam de köszi a tippet.Megnézem úgy mi a helyzet.
 3. Érdekes mert ugyanazt a 3 billentyűt nem veszi be végig az egész klaviatúrán. A nem működő billentyű között mindig 7 hang a távolság ahogy látszik is a képen amit csatoltam.Sok mindent próbáltam pl. Arturia Piano V2,Prophet Abletonon belül és standalone alkalmazásként is meg a Live built in instrumentekkel is kísérleteztem de egyszerűen ugyanaz a tendencia mindenhol,a képen lévő billentyűk nem szólalnak meg az összes többi meg probléma nélkül működik.
 4. ***MEGOLDÓDOTT*** Visszavittem az üzletbe és mint kiderült gyári hibás volt a termék. Sziasztok Vettem egy Nektar SE49 kontrollert és 6 db billentyűjét egyszerűen nem érzékeli a Live. Az összes többi működik és jelzi is hogy kapja a DAW a jelet.Mint utólag kiderült nincs Ableton support ehhez a kontrollerhez , nincs is opció hozzáadni a midik közé a controll surfaceknél. Szerintetek van megoldás? A Nektar ügyfél szolgálatnak már írtam, várok a válaszukra. Köszönöm előre is a segítséget!
×
×
 • Create New...