Jump to content
Ménemszól.hu

snaper

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  353
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  17

snaper last won the day on May 28 2020

snaper had the most liked content!

1 követő

snaper tagunkról:

 • Születésnap 1985-10-13

További Információ

 • Lakhely:
  Kiskunhalas
 • Érdeklődési kör
  Zenélés, hanglemezek, bonsai...

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.encoderaudio.wordpress.com
 • Skype
  snaper909

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

snaper's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • One Month Later

Recent Badges

75

Megbízhatósága

 1. Én előrendeltem ahogy lehetett, sztem ott azért nem volt szó virtuál modulárokról, mert akkor még nem volt sok ... működő (tippelek csak)
 2. snaper

  Buchla 200 eurorack

  Háát... Igen, néztem én is. Szintem majdnem az összes modult használom "rendes" Buchla rendszerben és hát igen. Nem kicsit van túlárazva a Buchla, még a DIY is, nem tudom itt ez hogyan fog lecsapódni.
 3. snaper

  Waldorf M

  Hah, a Z1 nálam legendás, de nincs az az Isten, hogy 2.5e EUR-t adjak érte...megvárom inkább míg majd megint nem kell a kutyának sem, majd akkor bevásárolok.
 4. snaper

  Waldorf M

  Én is épp most kaptam a hírlevelet, el is olvastam mit tud, még agyaltam is rajta, hogy lehet érdemes lenne "betolni" a rack-be egy ilyet a kis MicroQ fölé...de aztán megláttam az árát és hááááát...nekem sajnos ennyiért ez sok
 5. snaper

  Behringer TD-3

  Hát ba*meg ... csak tetszik ez... Most akkor adjam el a TD-3-at, vagy tegyem mellé...ja nincs hely, mert ott az RD-6 XD
 6. snaper

  Behringer TD-3

  Nekem sima van és szeretem, nem tudom adna e bármi plusszt ez a moddolás :S
 7. snaper

  Behringer TD-3

  Valamit be bognak jelenleti pedig e hét pénteken talán!
 8. snaper

  UAD FireWire - PCIe csere

  UAD Satellite DUO FW Nagyon kedves fórumtárstól vásároltam, de nagyon úgy néz ki, hogy Mac-en nem lesz támogatott M1 alatt a FireWire. Átregisztrálható, dobozával, tokkal vonóval. Én legkésőbb jövőre szeretnék váltani M1-re, PCIe külső ház amúgy is kell majd, így Win vagy Mac tulajok, akik "kívülre" akarnak menni még Intel alatt, keressenek bátran. PCIe DUO UADra cserélném!
 9. Áh, nem. Nekem úgy nincs bajom ezzel, meg ha nem fejlesztenék, akkor még mindig a G5-öt nyúznám: Évek óta ez az új Mini az első, amikor ezen elkezdtem agyalni ezen, mármint, hogy kellene váltani kisebb gépre, ahol minden külső.
 10. Sziasztok, Nem akartam emiatt a kérdés miatt külön topikot indítani, gondoltam feldobom itt. Nekem ezzel a váltással kapcsolatban, egyik szemem sír, másik pedig nevet... Sír, mert egyszer már végigcsináltam a PPC - Intel váltást, az is csak papíron volt egyszerű, nevet, mert egy 16GB-s Mini megeszi kb. reggelire a mostani 5.1-es MacPro-mat, és kisebb, halkabb ... meg ugye nem is fűt annyira. Ami biztos, hogy sajnos majd menni kell Intelről, Windows nem opció és gond ezzel nincs is, csak kicsit át kell ezt még "agyalni". Tuti, hogy kellenek majd külső házak, első körben merevlemeznek, kell majd USB Hub is nagyobb. Eddig nem is lenne nagy a baj, ami ebben a percben aggaszt nagyon, az az UAD. Van egy PCIe SOLO-m, meg egy Sattelite DUO-m, FW. Friss infó, hogy nem lesz támogatott az FW, így a Sat. az bukó, a külső PCIe házak is rohadt drágák, de, még mindig olcsóbbak mint mondjuk a legolcsóbb M1 kompatibilis UAD ... bármi. Valakinek van esetleg komolyabb tapasztalata támogatás, kompatibilitás, Rosetta ügyben? Idén még biztosan nem váltok, meg szerintem megvárom a második generációt, de az előzetes költségvetési terv alapján is min. 6k lenne a switch (Mini, házak, hub, etc.) amit azért picit még rágnék
 11. snaper

  Behringer TD-3

  Nálam USB-n van bedugva, csak azért mert elfogyott (szerencsére) a 8/8 és 4/4 interfaceken a "lik".
 12. snaper

  Behringer RD-6

  Ezüst és marad az biztos
 13. snaper

  Behringer RD-6

  Jaja, bar mar itt van az RD6...
 14. snaper

  Behringer Pro-800

  Ott a képen az USB, szal sztem a MIDI meg van oldva
×
×
 • Create New...