Jump to content
Ménemszól.hu

snaper

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  335
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  17
 • Ennyit fórumozott

  55d 11h 59m 51s

snaper last won the day on May 28

snaper had the most liked content!

Megbízhatósága

73 Megbízható

1 követő

snaper tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1985-10-13

További Információ

 • Lakhely:
  Kiskunhalas
 • Érdeklődési kör
  Zenélés, hanglemezek, bonsai...

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.encoderaudio.wordpress.com
 • Skype
  snaper909

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. snaper

  A Behringer monopóliuma

  Nekem semmi bajom ezzel, sőt. Megkérdőjelezném, ha neki ennyiért megy, mi a fa*zt fizetek meg a másiknál? No biztos nem a fejlesztést, mert 1000 EUR alatt vannak kis cégeknek is kis szintijeik amik JÓK! Pl. Nekem kellett egy sok ki-bejáratos hangkártya. 220 cca. EUR, UCM valami, nem is tudom a típusát pontosan. A következő kari, ami ennyit tud legalább, az 1500 EUR-ért az RME. Nincs miről beszélni. Ez ha elszáll, megy a kukába és leveszem a polcról a másikat pont. Szintikről meg, heh, kérem. Erre van igény és kész, nem is értem a többiek miért nem léptek erre rá komolyabban (Roland kopp-kopp). Itt az állványon a TD-3 és pont lesz*arom, hogy "biztos nem szól úgy mint az eredeti", arról nem is beszélve, hogy az ilyen hozzászólásokat író trollok tuti nem hallottak eredetit sosem. Fentebb olvastam, hogy etikátlan a Moog-al szemben. Nem zavar, ha most jönni fog a flame, de Uraim kérem, 100 % velem van a gond, DE, én bármelyik Moog-nál unalmasabb dolgot a világon nem hallottam/láttam. Lassan 60 éve adnak el méregdrága hangszereket ugyanazzal a k*rva "jól-megcsavarom-a-cutoff-potit-egy-alap-fűrészjelen-oszt'-hogy-szól-már" reklámmal. Tényleg, biztos vele van a baj, de értetlenkedve szoktam nézni ahogy embereknek ettől fennakad a szemük, meg elcsuklik a hangjuk...
 2. snaper

  E4 WEB Remote

  Nem tudom, nem annyira érdekesek az Akai filterek. Máshogyan szólnak? Lehet ezt így mondani? Az E-Mu, főleg az Ultra-k, azok precízebbek, az Akai picit mocskosabb. Ha van valami motyó, amihez ez a "piszok" kell, akkor felveszem az Akai-val, 22.05 kHz-en, csak hogy még mocskosabb legyen. Az E-Mu-val azt szoktam felvenni mondjuk mikor "ötletelek", érted, szal semmi komoly, csak bohóckodom a szintikkel vagy csak csavarok valamit, lesz egy loop, kb, szinti + kickdrum (újra, technoról beszélek), de semmi extra, csak a "groove". Hogy ne "vesszen el" és hogy ne is legyen ott a pofámba reggeltől estig, hogy "Unfinished XXXX" projekt, felveszem az E-Mu-val és kész, majd egyszer lehet megtalálom. 😄
 3. snaper

  E4 WEB Remote

  Világos és tök jogos. Nekem van mindkettő (Akai és E-Mu) mert van hely a rack-ben, meg amit írtál is, fiatalkori varázs. Sok zeném jelent meg annó, 2006-2007 körül, amiket teliben az E-Mu-val csináltam bajnokok a filterek benne, imádom ahogy szól. Komplett 16 part jött ki belőle, imádtam. Az enyémben van most elől egy HDD caddy, van benne egy 40-60 GB vinyó, az asztalon meg egy dokkoló, így rögtön megy a transfer, bár inkább onnan ide, mert ha kell valami minta, akkor inkább felveszem, mi értelme lenne átküldeni. Mindekettő be van patchelve a rendszer 2-2 kimenetére, leginkább arra vannak hastználva, ha van valami, ami "jól szólna" innen vagy onnan, akkor felveszem és kész. Sőt, az E-Mu elsődleges feladata pont ez. Ha van egy projekt, ami akadozva megy vagy ráunok vagy nem is tudom (techno), akkor felveszem a loop-ot a samplerrel és otthagyom. Lehet 2-3 hónap múlva érdekes lesz Pont emiatt rohadt sokat segít ez a remote, nem kell jojózni, csak megnyitom, arm, rec, mentés, stb.
 4. snaper

  E4 WEB Remote

  EOS link, az-az, az nem jutott eszembe!
 5. snaper

  E4 WEB Remote

  Nem tudom, nekem egyszer sem sikerült működsére bírnom a régit. Valami speckó protokollt haszánlt arra, hogy a képernyő képkete küldözgesse, itt azt fejtették vissza. Az előlap eddig is programozható volt MIDI-ről, a nagy újdonság, hogy látod az EMU képernyőjét így tudsz benne navigálni...nekem ez tetszik, mert nem kell ide-oda ugrálnom a gép meg a rack között
 6. snaper

  E4 WEB Remote

  Full remote MIDI-n keresztül. Kell hozzá in meg out és kész. Ugyanazt tudja mint annak idején az emu hivatalos scsi remoteja, csak MIDI-n.
 7. snaper

  E4 WEB Remote

  Sziasztok, Nem tudom vannak-e itt még régi E4 sampler rajongók, használók, de nagyon komoly örömhírem van! Egy Ray Bellis nevű Úr ma közzétette a web-re írt E4 remote-ját. Ami a legjobb, hogy a klasszik SCSI E4 remote apphoz hasonlóan ez is küldi a képernyőképet! Totál hihetetlen, de működik!
 8. snaper

  Elektron Model: Cycles

  Ez a készlet kérdés engem is zavar. Argon8 rack verzére vártam, először március 6-ig, most majd valamikor április végén lesz talán. Ezt is beraktam a kosárba, de ez is még pár hét.
 9. snaper

  NAMM 2020 - ARP coming...

  Ennyiért ez nagyon felejtős...főleg, hogy már a Behringer verzió előtt is szarráklónozták, kit-ből meg lehetett építnei...
 10. snaper

  Behringer CAT

  Ez nekem is nagy álmom volt valamikor 2003 körül. Ennyiért meg lehet nem is álom már
 11. snaper

  Nord Wave 2

  Az Argon nem hazudja magát analógnak. Sőt, mindig el is mondják, hogy "proudly digital". Van itthon Nord szeretem, de 3U helyet már felszabadítottam az Argonnak!
 12. Én is Live-oz haszálnok és semmi bajom sincs vele, sőt!
 13. snaper

  Behringer RD-6

  Na ez megint előrendelős, ezt vártam a Roland butikból már vagy két éve
 14. snaper

  Behringer 2600

  Én imádom az Arp filter, nálam ez bejövős.
 15. snaper

  Behringer TD-3

  Igen, egyébként ez így van, nekem 2019 legnagyobb pozitív csalódása a Behringer. És konkrétan az ára miatt, ennyi. 18 bemenetem és 20 kimenetem van a stúdióban, mindezt 120-130 forintból ki tudtam hozni, keverő nélkül. Minden szintimet hallom egyszerre, tudok felvenni, visszajátszani, stb. Mindenre van három év gari. Elhiszem, hogy nem nem olyan a konverter meg a preamp meg stb., de akkor is.
×
×
 • Create New...