Jump to content
Ménemszól.hu

MMate

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  66
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

További Információ

 • Érdeklődési kör
  Szintetizátorok, hangtechnika, elektronika, mixing, mastering

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://mmate.nhely.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

255 profil megtekintő

MMate's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

7

Megbízhatósága

 1. MMate

  Reason 11/12/+ ???

  Szívesen!
 2. MMate

  Reason 11/12/+ ???

  Üdv! Igazából most kitalálták a Reason+-t ami a Reasonnak egy előfizetős változata. Ebbe adnak még mellé hangcsomagokat is. A legutóbbi fejlesztés az volt a 12-ben szerintem, hogy a felbontást növelték, így gond nélkül tudsz belenagyítani a rackbe. Igen, a Reasont lehet különálló DAW-ként is használni, de ha szeretnéd a rack részét (tehát a seqvencert és a mixert nem) használhatod más DAW-ban pluginként. Nem tudom, hogy a 7-ben van-e ilyen, de már lehet VST-ket is használni benne, nem csak a Reasonra fejlesztett dolgokat. Remélem tudtam segíteni!
 3. MMate

  Pro Tools First

  Szívesen! De akkor is, amit az iLok.com mutat azt ha bejelentkezel az appban ott is látnod kéne.
 4. MMate

  Pro Tools First

  Szerintem át lehet úgy, hogy le kell tölteni az iLok License Manager-t a régi és az új gépre és ott deaktiválni a régi gépen, majd aktiválni az újon bejelentkezés után. Vagy deaktiválod licenszt a managerben a régi gépen és az új gépre letelepíted a PT First-öt az e-mailben kapott linken keresztül és az magának majd telepíti a licenszt. Szerintem ez egyszerűbb. Talán így, de nem vagyok benne biztos, nem próbáltam.
 5. Sziasztok! Ki milyen ingyenes, fizetős jó analizátor szoftvereket ismer? Köszönöm előre is a válaszokat!
 6. Köszönöm a válaszokat!
 7. Bemenetből 6 elég lenne.
 8. Nem most szeretnék vásárolni, csak információt szeretnék megtudni. 200.000 Ft a keret kb. Mindhárom a cél. Inkább felvétel, kevésbé a másik kettő.
 9. Az UA DSP-jén csak UAD-os plugineket lehet futtatni?
 10. Köszönöm a választ! RME-ről is szeretnék többet megtudni, érdekel...
 11. Köszönöm a választ! Focusrite-tól a Clarett érdekel, UA-tól meg az Apollo, Apogee kártyákat annyira nem nézegettem, csak sokan emlegetik, megkérdeztem, hogy hol áll a "rangsorban".
 12. MMate

  Apogee vs UA vs Focusrite

  Sziasztok! A címben látható kérdés merült fel bennem. Szempont itt a hangminőség, a szolgáltatásszám és az ár/érték arány. Melyik gyártótól melyik hangkártyát érdemes venni? Előre is köszönöm a válaszokat!
 13. MMate

  PC konfiguráció

  Sziasztok! Én a következőket tapasztaltam RAM terén: Van egy laptopom azon szoktam zenélni. 4 GB ram van benne i3-as processzor van benne. Ableton Live Lite vígan fut rajta, csak egy VST effekt behívásakor kicsit el kezd gondolkozni. A Pro Tools | First is fut, de sokszor írja ki, hogy elfogyott a memória, bővítsek. A First néha, ha olyan feladatot kap akkor lefagy, becsukja magát. A Reason Lite 11-nek nem probléma a 4 GB kevéske RAM. A Pro Tools érthető, hogy meg-megáll, az is csoda, hogy működik i3-on, hiszen minimum i5 kell neki. Gondoltam leírom ezeket, hátha segít ez valakinek. 😃
 14. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Köszönöm a segítséget! Pedig én csak egy custom modfx-et használtam, az oszci gyári volt.
 15. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Én már belefutottam abba problémába, hogy túl sok feladatot bíztam az NTS-1-re és elkezdett pattogni a hangja. Ilyenkor maga az effekt/oszci használ soka erőforrást, vagy leterheli az is, hogy sok "programot" telepítettem rá?
×
×
 • Create New...