Jump to content
Ménemszól.hu

MMate

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  19
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

3 Semleges

MMate tagunkról:

 • Rang
  Talpas

További Információ

 • Érdeklődési kör
  Szintetizátorok, hangtechnika, elektronika

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://mmate.nhely.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

50 profil megtekintő
 1. MMate

  A Reason mennyire emulálja jól az SSL-t?

  Sziasztok! Olvastam, hogy a Reason keverője próbálja a nagy SSL 900-as pultot emulálni, meg az SSL Bus Compressort is. Ezt mennyire teszi jól szerintetek?
 2. Én ismerem, szerintem nagyon jó dolgok vannak rajta. Főleg kezdőknek. Szintén egy nagyon jó oldal szerintem!
 3. Köszönöm a választ! Már próbáltam jónéhány ingyenes plugin-t. Volt amelyik nem is működött rendesen, de találtam egy-két nagyszerűt is. Például, az Analog Obsessionnak a pluginkeit szoktam használni. A TDR Kotelnikov-ot én is használom és nagyon jól paraméterezhető.
 4. Mennyire jók, használhatóak az ingyenes pluginek a fizetősök mellett? Mennyire hoznak jó erdeményt az ingyenesek?
 5. Én sem vagyok Behringer ellenes, de egy-két termékük ugyanúgy néz ki, mint az amiről másolták. Ez már kicsit több, mint egyszerű másolás.
 6. Szívesen! Ja. Bocsi.🙂 Hát... Olyan rövid kábellel még nem találkoztam. Lehet, hogy nincs is ilyen rövid. Akkor lehet, hogy forrasztani kell.
 7. MMate

  Site Down - megint

  Elvileg lehet korlátozni a robotokat egy robots.txt nevű fájl elhelyezésével a gyökér könyvtárba. Nagyon jó ez a fórum, sok érdekes és hasznos dolgot lehet rajta találni. Köszönjük!🙂
 8. Ó, jó tudni, hogy van ilyen is. Köszi!
 9. Köszönöm! Igen, jó lenne rá egy DIN MIDI is, az USB is hasznos, de ha valaki nem szeretné fölöslegesen belevonni a körbe a számítógépet azért, hogy az USB MIDI-t átalakítsa DIN MIDI-vé, tehát innen-oda küldözgesse a jeleket akkor jó lenne egy DIN MIDI aljzat is rá. Minden gyártó inkább csak az USB-t szorgalmazza.
 10. Igen, az a másik véglet amikor az asztal mögött lóg több 10 méter. Valóban zavaró. Én például az Euronics-ból, vettem, de szerintem lehet sok hangszerboltban is venni. Néhány lehetőség: https://www.muziker.hu/udg-ultimate-audio-cable-usb-2-0-a-b-green-angled-2m https://www.hitspace.hu/shop/usb-ab18-usb-a-b-cable-18m-5935?category=769#attr=
 11. Köszönöm a választ! A hangkártyánál még nem is zavar ez az 1 m, de van egy Yamaha P-45-ös digitális zongorám amin, USB HOST van és nem ér el az 1,8 m kábel a gépig kényelmesen. Tehát akkor itt nem lesz zavaró tényező, mert a tápot nem ezen kapja, ezen csak MIDI adatot küld?
 12. MMate

  USB kábel hossza

  Sziasztok! Felmerült bennem az a kérdés, hogy miért írják a használati útmutatókban, hogy az USB kábel maximális hossza 1.8, 2 m legyen? Ha hosszabb kábelt használok akkor lehet valami probléma? Fontos, hogy a MIDI USB kábel is ilyen méretek alatt maradjon? Köszönöm előre is a válaszokat!🙂
 13. Szerintem is jó ötlet volt megszűntetni a negatív reakciókat, mert abból csak nagy harag lett volna.
 14. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Szívesen! Én sem hallom, hogy a 3.5-ös jack valamivel rosszabb hangot produkálna. Igen, nyers digitális hangja van. Még azt szeretem benne, hogy sok ingyenes dolog van hozzá, amit rá lehet tölteni, meg amit mellé adnak szoftvert. A Shape az a KORG-nak a találmánya - úgy tudom - és nagyon érdekes dolgokat lehet vele művelni. Érdekes hangzása van. Szerintem megéri.🙂
 15. Köszönöm! És a felhasználók profilképe alatt ami található "+" és [pipa] jelzés azok mit jelentenek?
×
×
 • Create New...