Jump to content
Ménemszól.hu

MMate

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  66
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

MMate összes megnyilvánulása

 1. MMate

  Reason 11/12/+ ???

  Szívesen!
 2. MMate

  Reason 11/12/+ ???

  Üdv! Igazából most kitalálták a Reason+-t ami a Reasonnak egy előfizetős változata. Ebbe adnak még mellé hangcsomagokat is. A legutóbbi fejlesztés az volt a 12-ben szerintem, hogy a felbontást növelték, így gond nélkül tudsz belenagyítani a rackbe. Igen, a Reasont lehet különálló DAW-ként is használni, de ha szeretnéd a rack részét (tehát a seqvencert és a mixert nem) használhatod más DAW-ban pluginként. Nem tudom, hogy a 7-ben van-e ilyen, de már lehet VST-ket is használni benne, nem csak a Reasonra fejlesztett dolgokat. Remélem tudtam segíteni!
 3. MMate

  Pro Tools First

  Szívesen! De akkor is, amit az iLok.com mutat azt ha bejelentkezel az appban ott is látnod kéne.
 4. MMate

  Pro Tools First

  Szerintem át lehet úgy, hogy le kell tölteni az iLok License Manager-t a régi és az új gépre és ott deaktiválni a régi gépen, majd aktiválni az újon bejelentkezés után. Vagy deaktiválod licenszt a managerben a régi gépen és az új gépre letelepíted a PT First-öt az e-mailben kapott linken keresztül és az magának majd telepíti a licenszt. Szerintem ez egyszerűbb. Talán így, de nem vagyok benne biztos, nem próbáltam.
 5. Sziasztok! Ki milyen ingyenes, fizetős jó analizátor szoftvereket ismer? Köszönöm előre is a válaszokat!
 6. Köszönöm a válaszokat!
 7. Bemenetből 6 elég lenne.
 8. Nem most szeretnék vásárolni, csak információt szeretnék megtudni. 200.000 Ft a keret kb. Mindhárom a cél. Inkább felvétel, kevésbé a másik kettő.
 9. Az UA DSP-jén csak UAD-os plugineket lehet futtatni?
 10. Köszönöm a választ! RME-ről is szeretnék többet megtudni, érdekel...
 11. Köszönöm a választ! Focusrite-tól a Clarett érdekel, UA-tól meg az Apollo, Apogee kártyákat annyira nem nézegettem, csak sokan emlegetik, megkérdeztem, hogy hol áll a "rangsorban".
 12. MMate

  Apogee vs UA vs Focusrite

  Sziasztok! A címben látható kérdés merült fel bennem. Szempont itt a hangminőség, a szolgáltatásszám és az ár/érték arány. Melyik gyártótól melyik hangkártyát érdemes venni? Előre is köszönöm a válaszokat!
 13. MMate

  PC konfiguráció

  Sziasztok! Én a következőket tapasztaltam RAM terén: Van egy laptopom azon szoktam zenélni. 4 GB ram van benne i3-as processzor van benne. Ableton Live Lite vígan fut rajta, csak egy VST effekt behívásakor kicsit el kezd gondolkozni. A Pro Tools | First is fut, de sokszor írja ki, hogy elfogyott a memória, bővítsek. A First néha, ha olyan feladatot kap akkor lefagy, becsukja magát. A Reason Lite 11-nek nem probléma a 4 GB kevéske RAM. A Pro Tools érthető, hogy meg-megáll, az is csoda, hogy működik i3-on, hiszen minimum i5 kell neki. Gondoltam leírom ezeket, hátha segít ez valakinek. 😃
 14. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Köszönöm a segítséget! Pedig én csak egy custom modfx-et használtam, az oszci gyári volt.
 15. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Én már belefutottam abba problémába, hogy túl sok feladatot bíztam az NTS-1-re és elkezdett pattogni a hangja. Ilyenkor maga az effekt/oszci használ soka erőforrást, vagy leterheli az is, hogy sok "programot" telepítettem rá?
 16. MMate

  Pro Tools VU kijelző

  Köszönöm!
 17. MMate

  Pro Tools VU kijelző

  Szia! Igen abban a projektben a hangkártyámnak 4 kimenete van használva. Próbáltam a jobb kattintást, de nem történt semmi. Pro Tools | First-ben csinálta ezt.
 18. MMate

  Pro Tools ERROR AAE 6101

  Még nem, de köszönöm a tanácsot! 🙂
 19. MMate

  Pro Tools ERROR AAE 6101

  Nekem is hasonló gondom van, csak ott azt írja ki, hogy helyezzek a gépbe több RAM-ot, mert elfogyott.
 20. MMate

  Pro Tools ERROR AAE 6101

  Szia! Én ezt a linket találtam: https://www.protoolsproduction.com/how-to-fix-protools-12-cpu-overload-error-message/ Remélem segít!
 21. MMate

  AbletonLIVE napiTIPP

  Ha még szeretnénk osztani preseteket, Live Set-eket akkor érdemes Live Pack-ot készíteni. File Management > Create Pack.
 22. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Igen, sajnos USB-ről táplálva zajos, de egy MIDI interfész segítségével is működnie kell a fent említett dolgoknak. Legalábbis én úgy vélem.
 23. Szerintem azt lesz, hogy még megnézem a SynthEdit-et, aztán rátérek a JUCE-ra. Köszönöm mindenkinek a segítséget! 🙂
 24. MMate

  KORG Nu:Tekt NTS-1 jó valamire?

  Szerintem lehet menteni. Én úgy olvastam, hogy lehet kapni egy editort, ami vezérli a szerkezetet, mivel MIDI-n keresztül lehet az összes paramétert vezérelni, és abban az editorban lehet beállításokat menteni. De van egy másik, ingyenes, multi-platformos masina. Ezt nem is kell telepíteni, mert a böngészőben fut. Itt a link: https://nts.linclip.com/ De akár DAW-ban lehet automatizálni vagy modulálni a gombjait az NTS-1-nek szintén MIDI-n keresztül.
 25. Hallottam róla, egy ideig használtam a C++-t, manapság csak a C-t használom mikrovezérlőhöz, de se a C++-nak, se a C-nek nem vagyok a mestere. 🙂
×
×
 • Create New...