Jump to content
Ménemszól.hu

andrassipeki

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  4
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

0 Semleges

andrassipeki tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 • Születésnap 1975-07-08

További Információ

 • Lakhely:
  Mezőkövesd

Legutóbb az adatlapod nézték:

30 profil megtekintő
 1. Ugyanez merült fel bennem is legelősször! Bár nem vagyok profi, és talán ezért nem látom az okát és nem értem, hogy miért ez a beállítás az alapértelmezett, de tény, hogy most úgy szól, ahogy kell. A többi kipróbált DAW alapból így nyit. Feltelepítettem korábbi verziókat is a Cubase-ből, mert hibára gondoltam, így látom, hogy 3 verzióval visszább is ez az alapértelmezés.
 2. Egészen véletlenül rátaláltam a megoldásra. Leírom, hátha valakinek hasznára lesz. Cubase - Preferences - Midi résznél kell egy pipa oda, hogy Reset on Stop, és alatta a Length Adjustment részt 0 Ticks-re kell átállítani az alapértelmezett -2-ről. Most már úgy szól minden mint a többi DAW-ban.
 3. Igen, ez jó szó rá: parajelenség. Most az általad is írt módszert használom, mert nem találtam jobb megoldást, azaz wav megy át, amíg nem tudom megvásárolni a Live egy nagyobb verzióját. A Live Intro ugye csak 16 sávot enged... A Studio One 5 sem lenne rossz, csak az előfizetés pár hónapos felfüggesztése okán gondolkodtam azon, hogy visszatérek a Cubasehez. De már kezdem elvetni ezt az ötletet. Még nem adtam fel, de most azt érzem, hogy feleslegesen pocsékoltam el több órát arra, hogy rájöjjek, miért csinálja ezt a Cubase, hol lehet a hiba.
 4. andrassipeki

  Cubase vst-i kontra midi probléma

  Sziasztok! Adott egy Cubase 10.5 Artist, amit Macen használok. (iMac 2010) A minap Live Introban csináltam egy dallamot, amit át akartam vinni Cubasebe, és azt vettem észre, hogy a Cubase ugyanazt a vst szintit (AnalogLab V) ugyanazzal a beállítással másképpen szólaltatja meg amikor a megírt midi jegyzettel kell dolgoznia. Amikor a billentyűzeten játszom, nincs eltérés a többi DAWhoz képest, de amikor a már megírt dallamot kell lejátszani, akkor igen. Kipróbáltam Studio One 5, és GarageBand programokkal is, azokban is ugyanaz a hangzás mint Liveban. Egyedül a Cubase kezeli másképpen a dol
×
×
 • Create New...