Jump to content
Ménemszól.hu

Tetsuo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.821
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  95

Tetsuo last won the day on August 21 2019

Tetsuo had the most liked content!

Megbízhatósága

480 Megbízható

Tetsuo tagunkról:

 • Rang
  Generális

További Információ

 • Lakhely:
  UK

Legutóbb az adatlapod nézték:

8.881 profil megtekintő
 1. Mi az, hogy "utcán"? Ugyanígy történik az eBay-es vásárlás/eladás. Mindig tartok attól, hogy átvernek. Elküldöm a berendezést teljesen jó állpotban és visszaírna, hogy nem működik vagy ami mégrosszabb, egy féltégla van a dobozban... Hogy tudnám bizonyítani az igazamat? Kb. sehogy. Én mindenesetre rengeteg fotót készítek a termékről, mielőtt elküldöm, pusztán magamnak, megnyugtatásul. :-)
 2. Tetsuo

  Windows 10 olcsón?

  Itt még a tizenezer forintnál is olcsóbb: Amazon. 7 fontba kerül és 24 órán belül emailen megérkezik a kulcs.
 3. Az szerintem ilyen színes nejlonzsák: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20190316152900&SearchText=backpack+cover Szerk.: És már válaszolt is +Vader. :-)
 4. Én ecetes ronggyal törölném át (kívül-belül), persze nem csöpögőssel, hanem "kissé" nedvessel; majd közvetlenül mellé raknék valami illatosítót, esetleg szódabikarbónát.
 5. Tetsuo

  EMU sp-2400???

  Kíváncsi vagyok rá, de gondolom teljesen más hangja, karaktere lesz, mint az eredetinek. Eleve 24 bit, és talán az egyéb lényegi dolgokat is ilyen lazán kezelték.
 6. Zella, adattárolásra nem elég egy hely, ahhoz több helyen kell tárolni ugyanazt! Ez alap! Megbízható tárolás CSAK az, ha több helyen van eltárolva. Ha mondjuk 4K mozifilmeket tárolsz, abból értelemszerűen nem kell duplikáció, hiszen az meg van ott is, ahonnan beszerezted. 4K filmlejátszás működik 5400 rpm lemezekről is, nem nagy dolog. Valójában az USB 2 a szűkebb keresztmetszet - de azzal is oké a filmezés. Ha nincs folyamatosan használva, érdemesebb külső merevlemezt venni (vagy talán, akár a dokkolós megoldást), hiszen így kíméled és könnyebb a laptop is. Ideális esetben a laptopban van egy
 7. Szerk.: Jah, hogy ez most nem a Cubase hibája, hanem az UAD-é?
 8. Tetsuo

  Dal lopása - ügyesen

  Biztos hülyén hangzik, de mindig is úgy véltem, a techno zenei műfaj változatosabb és "több szabadságfokkal rendelkezik", mint a popzene vagy a mainstream hip-hop. A pop olyan, mintha a legegyszerűbb embereknek szólna akár a legkiválóbb előadóit is szemlélve: a The Beatlestől, Jacksonon át Madonnáig. Lényeges még, hogy nem akar tanítani, hanem csak egyszerű, általában pozitív érzelmeket kiváltani, illetve (nagyon alacsony szinten) táncbavinni. Összességében, hosszútávon a kultúra és szórakozás züllesztésében játszik szerepet (más jelenségekkel egyetemben). Nekem például több olyan sz
 9. Tetsuo

  Dal lopása - ügyesen

  Nem komoly az egyezés, simán előfordulhat véletlenül. Sőt, számtalanszor elő is fordul. De hogy ennyire felmagasztalják azt a rettenetes második számot... hihetetlen.
 10. Tetsuo

  Steinberg AXR4

  Egy karakteres hangmérnök is be van építve sőt, kikapcsolható! 😄
 11. Tetsuo

  Steinberg AXR4

  Először csak Mac-re jelenik meg.
 12. Tetsuo

  Elektron Model:Samples

  Azóta sz@r a techno. 😄
 13. Tetsuo

  Akai Pro Force

  Durván hangzik, hogy erre nem képes 1600 dollárért.
 14. Tetsuo

  Akai Pro Force

  Hogy érted a tetszőleges átvezetést és a korlátlan lefelé lépkedést?
 15. Tetsuo

  usb midi

  Sajnos nagy szívás az USB. Win 10 esetén nem tudom hogy van, de Win 7-tel ha a már telepített USB-s eszközt átdugom egy másik USB-be, akkor újra kezdi keresgélni hozzá a drivert... amit néha megtalán, néha meg nem. :-/ Ha az USB-s bill-t másik helyre dugom vissza, akkor már nem is működik addig, amíg újra nem indítom a gépet. Talán a Windows 10 ezt már jobban kezeli.
×
×
 • Create New...