Jump to content
Ménemszól.hu

hejdzso

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  90
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  80d 1h 33m 23s

hejdzso last won the day on December 15 2017

hejdzso had the most liked content!

Megbízhatósága

0 Semleges

hejdzso tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1950-01-03

További Információ

 • Érdeklődési kör
  Zene !!
  iMac,Logic Pro X,Spectrasonics-Trliian,Stylus RMX,Omnisphere,Waves,NI9,de nem minden,szelektálva,Rob Papen,Apogge Duet,Roland VG-99,Yamaha MOX6,Fender Strato,hogy teljes legyen a boldogság.

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hejdzso

  Roland FC-300 75.000.-Ft-ért eladó

  Majdnem féláron - 75.000.-Ft-ért eladó. Roland FC-300 MIDI -MIDI vezérlőpedál: két címezhető Expression pedál két kontroll pedál, kilenc lábkapcsoló és bővítési lehetőség, Patch mód, RRC2 protokoll, strapabíró fém konstrukció, 100 készlet MIDI üzenet/paraméter menthető el egyszerre, kétirányú MIDI átvitel hejdzso@gmail.com mobil:30-4131310
 2. Apple iPad Pro 12,9 - Space Gray - WiFi + Cellular (LTE) - 512GB + Apple Smart Keyboard - 2017 -es Eladó 269.000.-Ft hejdzso@gmail.com mobil:30-4131310
 3. 2018.10.20-a van! Everest...A csúcsok csúcsa Kérdés? Érvényes ez még ma is?
 4. hejdzso

  Roland SRX-01 Dynamic Drum Kits

  Roland SRX-01 Dynamic Drum Kits - bővítő eladó. 10.000.-Ft 30-4131310 Sopronban lakom.
 5. hejdzso

  Isa one- Scarlett

  Köszönöm! Tisztában vagyok a szimmetrikus és asszimetrikus jelekkel! De sehol nincs egyértelműen leírva,hogy az ISA One szimmetrikus jelét,akárhogyan is,de szimmetrikusan csatlakoztassam. Mert egyébként még a mai napig nem tudtam kideríten,hogy az Apollo Twin lineáris bemenete is szimmetrikus-e? Ezek szerint a mostani írásod alapján,arra kell következtetnem,hogy a lineáris bemenet is szimmetrikus! Kösz mégegyszer.
 6. hejdzso

  Isa one- Scarlett

  Sziasztok! Focusrite ISA One - Apollo Twin csatlakozás. A Focusrite ISA One XLR kimenet van. Apollo Twin mikrofon bemenetére a lineáris csatlakozás a megfelelő. Na most! Mono vagy sztereo jackdugó? Ha monó?Akkor az XLR 3-as lábán levőt kössem a testre? Vagy használjak sztereo jack dugót.Szabvány kötés szerint? Olyan egyszerűnek tűnik!Mert ezek szerint ez egy logikus mindenki számára!Mint kérdés fel sem merülhet!? Mert a gyártók abszolút semmi irányt nem mutatnak ezzel kapcsolatban. Hogy teljesen érthető legyen.Ha bemenet lineáris,akkor az azt jelenti számomra,hogy nem szimmetrikus jel megy a bemenetre. Vagy levagyok maradva valamiről? Mert nem mindegy,hogy szimmetrikus vagy nem szimetrikus a jel. Kösz a segítséget!
 7. Kösz a választ Írtam az emailedre.
 8. Hello!Bocs,hogy közbevágok! Számomra megfejthetetlen,hogy: - jönnek ki borzalmasan rossz sávok, amikben rengeteg a megfejtenivaló dolog. Na, ekkor kell a rengeteg DSP teljesítmény, meg a jó minőségű EQ-k. " Milyen sávok ezek?Mi rossz benne? - hogy utána helyre lehet hozni,hogy jó legyen? Mert ebből azt hiszem tudnék okulni!Kösz!
 9. hejdzso

  Dynaudio BM5 MKII 155..000.-Ft

  Dynaudio BM5 MKII - szinte új állapotban eladó! 155.000.-Ft Karcmentes! Nem dohányzok! Minőségi csere miatt adom el!Saját dobozában tudom küldeni! Mobil:30-4131310
 10. Kacérkodom a Dynaudio LYD 48-al! Ki tud hozzászólni?Én! Valami qrva jó!Ez abszolút lineáris!Csak ajánlani tudom!
 11. Miért? Én nem döngetek!Finoman,jó ha tíz wattal megyek.
 12. Kösz! A lényeg,hogy én nem zenét akarok hallgatni ezen!Hanem a saját zenémet szeretném kevergetni! Ezért van erre szükségem! Mert úgy veszem ki egyesek szavaiból,hogy zenét hallgatni ezeken a motyókon! Zenét csak azért hallgatok ezen,hogy legyen összehasonlítási alapom! Esetleg ez lenne az etalon? Na most még az ATC SCM12 Pro betárazva! Hogy kihozzam belőle amit lehet!!??Elég hozzá Alesis RA-150 - Stúdió Referencia végfok? Ez az utolsó kérdésem,s nem fárasztok senkit vele tovább! Mert látok itt hét számjegyű ATC erősítőket!Egy kicsit konyítok a szakmához!Nem tudom milyen végfokok lehetnek ezek?
×
×
 • Create New...