Jump to content
Ménemszól.hu

wax83

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  215
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  388d 7h 2m 36s

wax83 last won the day on September 9 2018

wax83 had the most liked content!

Megbízhatósága

38 Megbízható

wax83 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wax83

  Blofeld vs. Ableton midi

  A multitimbralitás nem éppen az erőssége a Blofeld-nek. A DSP teljesitmény egyszerüen nem elégséges 16 part teljesértékü megszólaltatásához! (a polifónia és az effekt használat erőssen limitált multimódban) Ha mégis ragaszkodsz a használatához, itt egy kis segitség a beállitásokhoz.. (Itt megjegyezném, hogy DAW-ban való használatnál én a hagyományos multitrackinget választanám az emlitett limitációk miatt!)
 2. wax83

  Nord Rack 2x

  Klasszik Nord Rack 2x, tökéletes állapotban eladó! Ára fix 150 ezer huf.
 3. wax83

  KORG Minilogue XD

  Sztem ez már a VPM engine miatt is megéri! Azért csak jobb mint a volca fm nem? Meg hát azért a tetszőleges wavetable opció is nagy bindzsi! 😋
 4. wax83

  Waldorf Blofeld problémák

  Szia! Nekem van egy Blofeld Keyboard-om, a thomann-on vettem kb másfél éve, soha semmilyen problémám nem volt vele.. Az általad leirt problémák nagy része az interneten keringő baromság csak sztem - ill. esetleg vmi nagyon régi firmware verzió hibája amit már réges rég orvosoltak!
 5. wax83

  Roland SH-01A

  A fenti szinti érdekelne megvételre csak Budapesten és csak hibátlanul.
 6. Octatrack-be nem lehet midi file-okat importálni. Command Stationbe és Rm1x-be is max floppyról. Csak mondom..
 7. wax83

  MPC Live és Beatstep Pro

  Hali, az álltalad felfestett helyzetet sztem csak úgy tudod majd kivitelezni, hogy a BSP a master clock, tehát az használod sequencernek, vagy csak simán szinkronizálod a két eszközt ha már mindkettőben megirtad a kivánt szólamokat - de ez esetben is a beatstep a master kell legyen! Ha pedig midi note-okat akarsz cimezgetni a BSP padjaira (drum channel) azt pedig az Arturia kontroll szoftverében tudod megtenni.. ha jól értettem amit irtál és a bsp-ból akarod triggerelni az mpc padeket. Remélem tudtam segiteni vmit..
 8. wax83

  Moog Grandmother

  Ááá sztem neked ingyen odaadja majd vki! ?
 9. Acidlab, Novation, Roland, MFB, DSI, eurorack modulok, romplerek (E-MU pl.) stb., stb..
 10. Mégegy 808 klón.. micsoda hiánypótló termék! ?
 11. wax83

  TR8S

  Ebben ha vmi, akkor az a jó, hogy szépen lassan megtalálják végleges gazdájukat ezek a cuccok aki pedig csak a hype miatt ugrott rá, de igazából nem győzödött meg róla, hogy tényleg tudja e majd használni vmire az adott hangszert - nos az így járt.. Dehát róluk szól az apróhirdetés rovat, magamat is beleértve! ?
 12. wax83

  TR8S

  Kinek mi az inspiráció forrása.. De nyilván igazad van.
 13. wax83

  TR8S

  Ezt észre sem vettem.. mmint, hogy a szintézisbe már nem lehet ilyen szinten (se) beavatkozni.. vagy az is lehet, hogy a TR kit-ek is minták már csak?!?
 14. wax83

  TR8S

  Atyaég! Milyen logika ez? Senki nem fogja 75 ezerért eladni nektek mert van egy upgrade-elt verzió! Azért a vágyaitokat nem kéne ide projektálni.. Tiszta dedó ez a menemszol fórum..
×