Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  392
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  11

Kilobeat last won the day on January 29 2020

Kilobeat had the most liked content!

Kilobeat tagunkról:

 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  techno

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  instagram.com/laszlovarjutechno

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kilobeat's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

71

Megbízhatósága

 1. Kilobeat

  Akai Pro Force

  Én nem beszéltem ilyen fölényeskedő fasszopó paraszt hangnemben a fórumozó társaimról, de további jó max 10 percnyi vagy geci unalmsan percekig nem változó zenei élményt kívánok, bár a 10 perc is nyílván relatív, biztosan van olyan szer amivel örökkévalóságnak hangzik.
 2. Kilobeat

  Akai Pro Force

  A gyártói specifikáció szubjektív? Ok...
 3. Kilobeat

  Akai Pro Force

  A példa nem jó, hiszen ők a "tökfőzelékről hazudják, hogy "na jó eddig tényleg nem, de most már eskü tényleg rántott hús", ezúttal inkább Nick miatt érzek szekunder szégyen érzetet, hogy hova süllyesztette a Sonicstate brandet. de abban igazad van, elismerem, hogy valóban nem új infó, egyik sem, felesleges kör...
 4. Kilobeat

  TR8S

  Egyre jobb dolgokat csinál a Roland. Az FM upgrade után kaptunk egy editort.
 5. Kilobeat

  Akai Pro Force

  Láttál már bárkit ilyennel színpadon?
 6. Kilobeat

  Akai Pro Force

  A speckó nem teszi lehetővé, hogy fel lessen rá programozni 2 óra, megszakítás nélküli zenét, sok sávon, (mert ugye nem is zenészeknek, hanem youtubereknek készült). Egy nyolcvanezer forintos legalja laptoppal viszont meg lehet csinálni, hiszen az 3x erősebb és 2x annyi a memóriája. Persze, ha nem is ismered akkor ez nem fog feltűnni.
 7. Kilobeat

  Akai Pro Force

  Igen, 10 éve megbízhatóan kitartanak, a kezdetektől vintage-nek számító processzor mellett. Ők nem az analóg, hanem a digitális hagyományokat ápolják. 64 bit? Az csak a hanyatló nyugat ópiuma...
 8. Kilobeat

  Akai Pro Force

  Na! Itt a "disc streaming", ami azt jelenti náluk, hogy tudsz felvenni 8 sávon, de továbbra is csak 128 klipp fér egy projektbe, vagyis EDM-re alkalmatlan. Viszont ez a készülék kizárólag 10 perces demó videók készítésére lett kifejlesztve, így most már mégtökéletesebb Természetesen a CPU és a RAM továbbra is ugyanaz a legendás-vintage-retro-múzeális darab. Nem véletlen, hogy csak a saját és a Sonicstate nevű teleshop csatornán reklámozzák, még az akai-s csávó fején is a szégyent látni.
 9. Kilobeat

  ASM Hydrasynth Explorer

  Jóárasított minibillenytűs verzió, csak kijelzőből van kevesebb. Fejlődik a piac. Hydrasynth Explorer | Ashun Sound Machines
 10. Kilobeat

  RD-909

  Az RD-9 továbbra is csak egy JPG, szerintem a Roland új analóg verziója előbb lesz kapható a terraformált Marson Addig is Uli bekaphatja!
 11. Kilobeat

  KORG 2020 - Wavestate

  Hát igen, egy bughalmaz. Itt a remek alkalom, hogy megcsinálják!
 12. Kilobeat

  Sequential Take 5

  Ez egy lebutított Mopho 4X, efekttel. Nincs meg benne a Mophok komplexitása, se a Prophet 6 hangja, viszont 2X annyi mint egy Minilogue XD vagy egy Deepmind 6. Nem látom az értelmét, de fenntartom a lehetőségét annak, hogy csak a demo és a gyári presetek gagyik.
 13. Kilobeat

  Behringer TD-3

  Szerintem idén még nem lesz elérhető.
×
×
 • Create New...