Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  347
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  11
 • Ennyit fórumozott

  76d 18h 32m 30s

Kilobeat last won the day on January 29

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

63 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  techno

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  instagram.com/laszlovarjutechno

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tökéletes hasonlat ami rámutat, hogy az Almát divatból és menőzésből vettétek. Nem tudom miért kell erőlködni, senki sem vitatja, hogy egy Starbucksban ha Mac-et villantasz rádkacsintanak, de ha Asus-t akkor megköpködnek.
 2. Kilobeat

  Neutrik XLR kábelek hármasával

  3db (piros, kék, fekete) 2 méteres, kicsit göcsörtös, de hibátlan XLR kábel, teljesen ép (1400 forintos) Neutrik csatlakozókkal eladó. 4500 3x3=9db 12000
 3. Kilobeat

  KORG Minilogue XD

  Sinevibes Node: 4 operátoros FM oszillátor Prologue/XD/NTS1-re Szerintem zsír. basszus csavargatós videó
 4. Nem. Discussion View - Music Tribe Amúgy érthető az álláspontjuk, de szerintem se volt ennek semmi értelme.
 5. Én a K2-nél is értetlenül álltam. Az biztos, hogy sikerült hírverést csinálni. Érdemes kommenteket olvasni 🍿🙃
 6. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  Bullshit. Egy fémlemez és pár marék analóg alkatrész nem százezrek. Ráadásul önmagukhoz képest gyorsan másolták le, nincs benne sok indiai mérnök-órabér. Itt egyértelmű paradigma válltás van: árat emelnek, hogy javuljon a megítélésük, ahogyan a DSI is csinálta.
 7. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  A Moog klónoknál még értettem, hogy megnyomták a ceruzát, de 700USD egy 4 VCO-s preszet nélküli alapvetően olcsó márka hamisítványért, max viccnek jó. Mideközben egy eredeti Korg Minilogue (4x2 VCO + FX) 480, hogy az agyfasz XD-t 570-ért már ne is említsem. Asszem eddig tartott az olcsó szintik kora és a lelkesedésem.
 8. Kilobeat

  MS-20 modifikáció kezdőknek

 9. meh Tudom, hogy "UAD az isten, Uli meg a sátánbillgéc", de 299 EUR egy UAD plugért amikor 261 a Model D
 10. Kilobeat

  Maschine+ standalone

  Most akkor ez egy nagy nulla vagy egy szgép nélkül mindenre is alkalmas szuper eszköz?
 11. Kilobeat

  Maschine+ standalone

  Vedd meg most azonnal, ez a termék neked való!
 12. Kilobeat

  Maschine+ standalone

  Összefoglalva: számítógép nélkül használhatatlan.
 13. Kilobeat

  Maschine+ standalone

  -Biztos, hogy nem. Az EMX-1-ben volt utoljára mindenre külön chip, de a hangszer és audioiparban nincs fejlőés, csak költségoptimalizálás. Ma már semmilyen szinten nem szempont, hogy pontos legyen az seq. A "Quad Core" azt jelenti, hogy azért nem írunk pontos típust, mert így nem tűnik fel elsőre, hogy valami krva gyenge, ezért kutyának nem kellő, raktáron maradt fost raktunk bele, ahogyan az AKAI. -Egy dolog az előadás és egy másik a dalszerzés. -A Force azért nem működik, mert a kőkorszaki CPU nem alkalmas minderre. Elméletben, gépi kódban, lehetne optimalizáltabb szoftot csinálni, de az drágább lenne, mint normális hardverral gyártani. -A M+ videó alatti kommnetekben, kb minden 3. hozzászólás arról szól, hogy inkább miért nem javítanak valami 8 éves bugot a kontrollerekben. -Szerintem (nem 100%) belül ez is retro 32 bites, vagyis a 15 évvel ezelőtti pluginok szintjén fog szólni. Az, hogy 64-bites alkalmazásokkal kommunikál a számítógépen az egészen más.
 14. Kilobeat

  Maschine+ standalone

  Nyugtával dicsérjük a napot! A Force meg az Toraiz sp-16 bejelentésénél is örömködtünk, aztán ez lett belőle. 1300EUR-ért én elvárnám a minimum 4ki-8be line-t. Azt értem, hogy a DAW-ok azért nem multitouch-ok, hogy vedd meg a kontrollert, de itt még ez a szánalmas mentség sincs. 2020-ban, nyilakkal kell lépkedni a szerkesztéshez, ez most komoly!? 🤦‍♂️ A két ablakos kijelzés ellenére szinte semmi visszajelzés nincs, hogy hol tartasz a dalban, ahhoz már számítógép kell. A RAM mérete ugyan dupla, az AKAI-hoz képest, de a 4GB DDR3L minden csak nem korszerű. A CPU-ról nem mondanak semmi konkrétat, tehát jó eséllyel ebben is valami vintidzs cucc van, ami lehetetlenné teszi a több, jobb RAM használatát meg úgy egyáltalán a jó minőségű jelfeldolgozást. Ha azt mondja nekem valaki 15 évvel ezelőtt, hogy Uli Behringer lesz az egyetlen remény, hogy majd talán ő csinál valami használható grooveboxot...
×
×
 • Create New...