Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  248
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  10
 • Ennyit fórumozott

  59d 23h 24m 14s

Kilobeat last won the day on January 20 2017

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

45 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  rádió, elektronikus zene

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Már a Korg ARP-ot sem értettem A japán cégvezetőknél valami nem kerek, a Sony is eladta a Vaio-t...
 2. Kilobeat

  RD-909

  Vermona DRM1 eladó
 3. Kilobeat

  Prophet X

  Értem én, hogy összetett a cucc, de 4000 dollárért forradalmit várnék, ez viszont dögunalmas.
 4. Kilobeat

  Ableton Live 10

  2018 van és még mindig hekkelni kell, hogy multitouch legyen.
 5. Kilobeat

  Propellerhead Europa VSTI

  Mindig is hiányoltam egy Thor vst-t, ha már volt telefonra is... Ez majdnem az.
 6. Kilobeat

  Dave Smith Sequential X

  DSI rajongóként ez kivételesen nem hatott meg. Az, hogy most már semmi következetesség nincs a névválasztásban és mindennek a Prophet nevet adják kifejezetten zavaró.
 7. Kilobeat

  Uno Analog Synth $199

  Örömmel látom, hogy felülemelkedtetek az üzemeltetők mentalitásán és már itt is ciki a magyarozás.
 8. Kilobeat

  Bontják a Magyar Rádiót

  Én használtam azt a technikát. Te? Ez a üres kőműves inas szöveg nagyon fárasztó.
 9. Kilobeat

  Bontják a Magyar Rádiót

  Megaproli! ,,A parlament is elavult, azt is le kéne máá bontani a gcibe!" Jelenleg éppen Magyarország legfontosabb ipartörténeti és egyik legfontosabb történelmi értékét verik szét! ,,Nyílván az eddig második, de immáron legrégebbi stúdió a BBC stúdiója is csak a csóróság miatt marad az eredeti helyén. " Ha ezek a stúdiók annyira szarok voltak, a Native Instruments miért itt csinálta a pakkjait? Óriási szégyen!
 10. Jesszusom te mekkora proli vagy! Attól mert valakinek az apukája jó helyen dolgozik és tud adni kezdő tőkét, még nem fogja eltartani. De! Vannak még nem végzett fogorvosoknak rendelőik, és van is forgalmuk, mert államiba, nem látó hatvanévesekhez nem mernek menni az emberek. Pl a Széna téren. Egy ügyvédet had ne sajnáljak! Amúgy meg minden hasznos szakon van gyakorlati képzés. Egy jobb egyetemen van lehetőség olyan tárgyakat is felvenni, ahol ezeknek trükköknek tudományos hátterét lehet elsajátítani. Egy mesterképzésen nem tanműhely van, hanem önálló/csoporos kutatás, amiknek az eredményeit hasznosítja az ipar, nem pedig fordítva. Ne a havanna ltp-i, Esze Tamás Speciális Szakiskola és Felnőttképzési Centrum, tinás gyakszi tanáraiból indulj ki!
 11. Kilobeat

  Használt Mac megéri-e?

  Volt C2D-s Macbookom.10.6-al ment csak úgyahogy, 10.7 is felment rá, de attól már megdöglött, a többit meg nem is engedte... Maga a hw viszont szuper minőségű volt. Ja nem, minden létező dolog elromlott benne és széthullott. + Minden ismerősön szívott a MB Pro-kkal is. Amúgy meg az Intel a toporgás után újra nagyokat lépdel és a konkurencia is összeszedte magát, úgyhogy olyanokat nem mondanék, hogy 3-8 éves gépekkel tartós vásárt csinálhat az ember.
 12. Kilobeat

  Hangkártya színpadra..

  #csakazamiga Firewire? Miért nem párhuzamos port? Ja nem jó, azt az igazán ,,minőségi" gyártók audio kimenetnek használják. Mindegy! A lényeg, hogy legyen rajta ,,A" meghajtó, az minden mai cuccal kompatibilis. Ugyanitt: keresek lyukkártyás szemplert!
 13. Kilobeat

  Használt Mac megéri-e?

  Nyugodtan beszélj mellé, de mennyibe is kerül egy hasonló, 3 éves, használt, i7-s PC, videókártya nélkül? 70 000? Bár az egységes platform miatt a régi almák sokkal tovább kompatibilisek... Ja nem, arra a hirdetésben lévő gépre OSX-ből szerintem max 10.6 megy fel, amin max a 4 verzióval ez előtti DAW-ok futnak. Szóval megveheted, de csak Windowsal fogod tudni használni normálisan.
 14. Marha rossz példa, mert ott ha van pénzed nyitsz saját üzletet, de ha nincs akkor meg keresel másik szakmát. Hajas Lacinál sem tanulnak semmit, hiába fizetnek be a továbbképző tanfolyamaira. Férfi hajat szinte senki nem tud vágni az országban... Ugyanez van a hangosítás terén is, ha van pénzed és ismeretséged önkormányzati megrendelésekhez, akkor bevásárolsz és nyomod. A világ így működik, senki nem fog pátyolgatni, max kihasználni csicskának.
 15. Kilobeat

  Használt Mac megéri-e?

  7 éves gép 62-ért? Baromi régi OSX-et fog csak engedni feltelepíteni, amin csak baromi régi szoftok fognak menni. Ennyi erővel Amigát is vehetnél! Az iPad meg csak egy felnagyított telefon, nem való semmire. Viszont, ha veszel mellé 800 000-ért egy MacBook Pro-t, és összekötöd vele, akkor vezérelheted touchosan és így röpke 1millióból kijön az amit egy mai, wines laptop 300 000-ért is tud.
×