Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  323
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  11
 • Ennyit fórumozott

  76d 18h 32m 30s

Kilobeat last won the day on January 29

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

58 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  techno

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  Hány féle TB-303 klón van? Kb 6x1023 , viszont minden szinti eladási lista élen a szürke TD-3 áll, a kék előtt. 😎 Hamarosan a DJ-cucc piacon is kitör az irigység miatti hiszti. 🍿
 2. Kilobeat

  Goorveboxok

  "Guys, we're super excited about your feedback - 2,300 members in only two days. Wow! We've seen great feedback and while we won't be responding to every post, our product designers are all listening and taking notes. Be assured that we value EVERY idea. In only 3 years you guys made us the no 1 brand for synthesizers and we're now committed to achieve the same for DJ, Groove Boxes and Controllers. Like with synthesizers, we believe we can easily bring down prices between 50-70% while also introducing great new features in line with our belief that we want to empower you so you can become the most creative you can be. We're currently working hard on our new DAW that we believe will combine the best of all worlds, while being completely free for you. You can tell, we're stoked and this gonna be an amazing fun ride:-). Thank you for all your help. Your DJ and Production Music Tribe P.S. We kindly remind you that Music Tribe celebrates a culture of mutual respect and courtesy - hence we won't allow any trolling, spamming, self-promotions or commercial activities. Unfortunately we'll have to remove any content or people that don't comply with those rules."
 3. Kilobeat

  Goorveboxok

  "studio speakers" 🤣 😎 🍿
 4. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  Királyság.
 5. Kilobeat

  Cirklon vs Roland MC-707

  Csak kérni kell 🙂 Uli 4 president!
 6. 300-500ezerért tudsz venni olyanokat amiknek hosszabb a feature listája, de a gyenge hv miatt csak egy demó DAW szintjének felelnek meg és azt is csak bugosan tudják: Deluge, MPC ONE, Toraiz SP 16. Azonban ezeknek már a belső felépítésük így a stabilitásuk sem különbözik egy 10 éves tabletétől, csak az áruk. Az Electribe az egyetlen ami ár-érték arányban elfogadható.
 7. Felejtős. A hangszer ipar és a nem pofátlanul drága, két egymást kizáró fogalom. Esetleg ha Uli csinál egyet, de most ők is DAW-ot hegesztenek. 5 nagyobb szinti árán már F4-es versenyautót is vehetsz.
 8. Sok minden tud, csak minddel lesz valami gebasz.
 9. Megnéztem, chainbe nálam se vált, ez ilyen. Az ilyesmik miatt, a megjelenés után tömegesen küldték vissza a boltokba. Nem véletlen, hogy egy régi használt ESX-1 SD drágább, mint az új ES2. Én egyenlőre kitartok, mert a 3-4x ennyibe kerülő workstationök is mind szarok. Ha váltok is megtartom, mert inkább ezt nyomkodom a buszon, mint egy Nintendot. 🙂 Amúgy az sem véletlen, hogy mindenki laptopozik színpadon.
 10. Más beállítási lehetőségről nem tudok. Próbáld elállítani meg vissza, többször is. (Van ilyen bug az Electribeban.) Ha még nem próbáltad, akkor nézd meg, hogy számítógépről fogadja-e a program change-t, a Digitakt. Nem-e ott van letiltva.
 11. "Logikusan" 2 manuálja van, ez a parameter guide-ban van. MIDI SEND FILTER OFF: All messages are transmitted. Short: Short messages (Note On/Off, Control Change) are not transmitted. Short + Program: Short messages and program change messages are not transmitted. Vételnél ugyanez. Igen, jól látod. Nincs olyan opció, hogy note-ot küld, de nem állítja el a szintidet. Szerintem ez már direkt szivatás. Én kiégek tőle.
 12. Nekem E2S van. Csaba jól mondja + -A 24 polifónia csak és kizárólag külső eszközöket hajtva érhető el, saját hangokkal kb a fele. Ráadásul nem szól, hogy elfogyott a CPU, csak random kikapcsol valamit, (ha súlyozod a szólamok fontosságát, akkor nem random). -"Akár egészen" 40MB, 5 perc mono hangmintát is fel tudsz tölteni, szóval a loop funkciót felejtsd el. -Egy parton belül, egyszerre megszólaló hangok esetében csak egyféle velocity van, ami dobgép meghajtásnál problémás. -Dalszerzésre alkalmatlan, mert annyira körülményes és bugos programozni (nagynehezen bepötyögöd és nem azt játsza, törlés újra...) Viszont minden más konkurenciája is szar, de ez legalább jóval elérhetőbb árú. Részletes kifakadásom itt olvasható 🙂
 13. Kilobeat

  Cirklon vs Roland MC-707

  És mindez feljogosítja a hangszergyártókat, hogy tamagocsikat áruljanak 400000ért, vagy csak simán valami budhista Coelho Yoda bölcsességet szerettél volna mondani?
 14. Kilobeat

  Cirklon vs Roland MC-707

  Az Electribe-al hasonlóan érzek A többi viszont az az árkategória aminél már én sem szeretnék azzal foglalkozni, hogy mi az amit megbír csinálni és mi az amihez gyenge. Már rég vettem volna Force-ot ha az árához méltó, hardver lenne benne, de így semmi értelme, szenvedni kreatív workflow-kat kidolgozni Electribe-al is lehet.
×
×
 • Create New...