Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  378
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  11

Kilobeat last won the day on January 29 2020

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

67 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  techno

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  instagram.com/laszlovarjutechno

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kilobeat

  Behringer TD-3

  Szerintem idén még nem lesz elérhető.
 2. Kilobeat

  Behringer TD-3

  97% hogy ez jelenik meg pénteken, úgyhogy ők nem felejtették el. ON 🙂
 3. Kilobeat

  Behringer TD-3

  Áll a bál. https://www.firstpr.com.au/rwi/dfish/behringer-unauthorised/
 4. @muti Nézz tükörbe és fejezd már abba!
 5. Az egyik ilyen spammer hírdetése különösen érdekes, azt írja, hogy "dobost keres, aki nem öreg és nem dagadt". Jelentettem, de úgy látszik csak engem zavar. Amúgy én hárfást keresek, de fajta tiszta pirézek kizárva, inkább 20 éves szőke orosz csajok jelentkezését várom 22-es BMI-ig!
 6. Hogy lehet azt elérni/megreklamálni, hogy a TikTok ne írja rá a saját zenés videómra, hogy "tartalmazza: Random Nóném Gyász - Nem Is Hasonlít Rá Zenéje"? Gyakorlatilag a techno monetizálhatatlan a legtöbb platformon?
 7. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  https://www.facebook.com/Behringer/posts/10159274599068914 Szerintem nem ér új topikot. Az új platform miatt érdekes.
 8. A Kali LP-6 hangja teljesen jó, kiemelkedik a kategóriából, csak időnként kikapcsol pár másodpercre (állítólag nem csak nálam), de nem vészes a dolog.
 9. Kilobeat

  Steinberg dongle vége!

  Pont ez az a mi nem igaz. A 20-30USD hobbi előfizetésre, a kolbászkerítésű norvégoknak is sok, nemhogy egy random bronxinak. Amerikában sem mindneki top-manager a Google-nél. A valóság az, hogy már nem tud nőni a digitális szolgáltatás piac, egymástól veszik el az előfizetőket a Hulu , a Spotify, a Game Pass, a 10$-os áraikkal is.
 10. Kilobeat

  Steinberg dongle vége!

  A kicsik között lesz más is aki próbálkozni fog, de veszett fejsze nyele és ezt ők is tudják, nem véletlenül nincs már érdemi fejlesztés egyiknél sem. Az előfizetéses modell lényege, hogy mindig a legújabbat kapod, cserébe évente kifizeted (az amúgy 3 évente főverziót kapó) szoft teljes árát. A profik viszont nem frissítenek semmit, csak ha nagyon muszáj, a hobbisták meg bezzegnyugaton se vesznek meg 600 dolláros szoftvereket, amik ráadásul direkt szivatják a vevőiket. És jön a Behringer DAW.
 11. Kilobeat

  Reason 11

  Előfizetéses lett: 20$/hó "Hááát... sok sikert" 😄 Szerintem nevetségesen drága, ugyanis ez egy deklaráltan amatőr, kezdőknek szánt szoft. Tehát sehogy sem áll meg az szokásos bullsihit érvelés, hogy "ez egy profi cucc ez hivatásosoknak készült, akik 1 perc alatt megtermelik az árát". Ráadásul semmi új nincs benne sőt, egy csomó dolgot kivezettek. Amúgy ez a hasonló árú Premiere Pro-nál sem áll meg, hiszen a használók 90%-a hobbista, de ott legalább csak 90%. (Ne, ne fárssz, az olcsóbb hobbi verziók semmire sem alkalmasak, szándékosan.)
 12. Kilobeat

  Reason 11

  Ja annyira sikeres volt, hogy meg is szűnt
 13. Szerintem a botrányra reagálásul, a küldetéstudatuk bizonyítása végett kezdtek bele a különböző verziókban összesen is csak ezer példányt megérő Kobol klónozásába. Uli ugye nem szereti a 🦕 kat? "Hű-ha! Mindig így kezdődik! Aztán majd jön a futás, meg a sikítás!"
 14. Kilobeat

  6db, 2m-es Neutrik XLR kábel

  2x3=6db (piros, kék, fekete) 2 méteres XLR kábel, Neutrik csatlakozókkal eladó. Többet is vehetsz.
×
×
 • Create New...