Jump to content
Ménemszól.hu

Kilobeat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  331
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  11
 • Ennyit fórumozott

  76d 18h 32m 30s

Kilobeat last won the day on January 29

Kilobeat had the most liked content!

Megbízhatósága

60 Megbízható

Kilobeat tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1983-06-30

További Információ

 • Érdeklődési kör
  techno

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bele se gondoltam, de tényleg! Pár év múlva, ha jön egy új webes szabvány, már netezni is csak Windowsal fog tudni minden régi MAC, de persze a laptopdídzsék le fogják gyártani hozzá az ideológiát: "Ez a régi MAC OS is 10x jobb, mint a Winfos, net meg nem kell, ugyanis ezt a gépet kizárólag profi dolgokra használom."
 2. Tehát minden 6 magos i5-ös, minden 1TB SSD ugyanolyan és nincs különbség egy hasonló névre brandelt alaplapi chip és egy jól hűtött kártya között. Nyilván Bill Gates hibája volt, hogy CPU válltás nélkül, csak OSX verzió váltás miatt vált papírnehezékké a Macem. A hardveres lerohadás pedig Satya Nadella miatt volt. Ma is tanultam valamit. Én kérek elnézést! Ja és igen, nagyon irigyellek!
 3. Ügyes vagy, hogy találtál túlárazott nem Apple terméket is, jár a keksz! Pacsit adni is tudsz? 🐶 Igen, a Mac valóban más kategória, mert nincs normális hűtése, nincsenek portjai, nincs érintőképernyő, nincs Ryzen opció, és hamar le fogják lőni az Intelesek támogatását, így egy forintot nem fog érni a csodaszámítógéped 😝 És egyébként is csak 100-as IQ alatt menő "Winfosozni" meg "szar Microsoftozni", igaz abban a körben NAGYON menő. 🤣
 4. Most már megcsinálták muszájból, de nem a múlt héten jött ki az iPad és eddig csak a Garage Band szintjére találták alkalmasnak. Valóban nem 5 perc, és mivel a "pro" audio ipar fejlődésének tempója khhhm visszafogott, nem vagyok benne biztos, hogy 2 év múlva minden pluginból, interface driverből lesz kompatibilis verzió. Szerintem Behringer DAW előbb lesz rá, mint Ableton 😎
 5. Ha olyan fasza lenne az ARM, már lenne Logic iPad Pro-ra, hiszen "az egy mindere is alkalmas, szupererős, professzionális eszköz, nemzetközileg elismert kutatók is használják" jegyzetelésre. Interface-ek, pluginok...? Úgyhogy kezdj hozzászokni a gondolathoz! Mindettől függetlenül a verseny jó dolog. Az Intel megérdemli a sorsát, mert beleült a pillanatnyi konkurencianélküliségbe, megakasztotta az IT fejlődést, így mindenki hátat fordít neki. Mobil fornton buktak, asztali PC-knél buknak, a Mac és a többi laptop pedig most következik.
 6. Kilobeat

  AZ EUB szerint nem kell magyar ÁFÁ-t fizetni

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200619/magyar-afa-ugyben-dontott-az-eu-birosaga-ez-a-nav-gyakorlatat-is-alakithatja-437738 Tehát még olcsóbb lesz a külföldről rendelés, ahol ugye még jótállás is van, szemben Magyarországgal.
 7. Kilobeat

  Goorveboxok

  Sok cég öltözik feketébe, szivárványosba, rózsaszínbe, de olyat még nem láttam, hogy egy cég nyíltan az agresszív vandalizmus mellé állna. AKAI PRO determinálta a célközönségét.
 8. Kilobeat

  Goorveboxok

  Úgy néz ki már mozdult is a piac, külföldön kb mindenhol ~1500 helyett 1000 euroóért kapni Force-ot sőt, annyit küldtek vissza (mert konkrétan nem működik), hogy mindenhol van b-stock is 900ért. A Toraiz új ára még magadabbról esett 950re, de a nagyok már nem is árulják. A végén még eljutunk oda, hogy a hangszernek csomagolt, 2 pálcás retro hardvereket nem lehet majd eladni aranyáron? Ennyit a 'menő bezzeg innovatít prémium' márkákról, hajrá Uli!
 9. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  Hány féle TB-303 klón van? Kb 6x1023 , viszont minden szinti eladási lista élen a szürke TD-3 áll, a kék előtt. 😎 Hamarosan a DJ-cucc piacon is kitör az irigység miatti hiszti. 🍿
 10. Kilobeat

  Goorveboxok

  "Guys, we're super excited about your feedback - 2,300 members in only two days. Wow! We've seen great feedback and while we won't be responding to every post, our product designers are all listening and taking notes. Be assured that we value EVERY idea. In only 3 years you guys made us the no 1 brand for synthesizers and we're now committed to achieve the same for DJ, Groove Boxes and Controllers. Like with synthesizers, we believe we can easily bring down prices between 50-70% while also introducing great new features in line with our belief that we want to empower you so you can become the most creative you can be. We're currently working hard on our new DAW that we believe will combine the best of all worlds, while being completely free for you. You can tell, we're stoked and this gonna be an amazing fun ride:-). Thank you for all your help. Your DJ and Production Music Tribe P.S. We kindly remind you that Music Tribe celebrates a culture of mutual respect and courtesy - hence we won't allow any trolling, spamming, self-promotions or commercial activities. Unfortunately we'll have to remove any content or people that don't comply with those rules."
 11. Kilobeat

  Goorveboxok

  "studio speakers" 🤣 😎 🍿
 12. Kilobeat

  A Behringer monopóliuma

  Királyság.
 13. Kilobeat

  Cirklon vs Roland MC-707

  Csak kérni kell 🙂 Uli 4 president!
 14. 300-500ezerért tudsz venni olyanokat amiknek hosszabb a feature listája, de a gyenge hv miatt csak egy demó DAW szintjének felelnek meg és azt is csak bugosan tudják: Deluge, MPC ONE, Toraiz SP 16. Azonban ezeknek már a belső felépítésük így a stabilitásuk sem különbözik egy 10 éves tabletétől, csak az áruk. Az Electribe az egyetlen ami ár-érték arányban elfogadható.
 15. Felejtős. A hangszer ipar és a nem pofátlanul drága, két egymást kizáró fogalom. Esetleg ha Uli csinál egyet, de most ők is DAW-ot hegesztenek. 5 nagyobb szinti árán már F4-es versenyautót is vehetsz.
×
×
 • Create New...