Jump to content
Ménemszól.hu

GGergő

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  12
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  9d 21h 59m 8s

Megbízhatósága

1 Semleges

GGergő tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GGergő

  RME Hammerfall hdsp 9632

  Szia! Nekem Multifacem van, ott a DSP Matrixban tudod beállítani (téglalapokkal) , hogy melyik bemenet melyik kimenetre menjen. Szerintem a 9632 is ezt a Totalmix szoftvert használja. Üdv: Gergő
 2. Nekem van LSR305-öm, nekem tetszik, jól összerakott hangfal. Yamaha HS50-el használom párhuzamosan. Ha valaki meg szeretné hallgatni és Kapuvár felé jár, szívesen látom.
 3. Ezeken BigSky van csak az éneken és a pergőn, és módjával a gitárokon is. https://soundcloud.com/gpointstudio/fogdbe0718 https://soundcloud.com/gpointstudio/portre-lemezelozetes Nem végleges verziók, előzetesek, rádobott limiterrel a végén, "master" előtt .
 4. Strymon Big Sky - Szerintem nem csak az árkategóriája királya...
 5. És nincs para a bemeneti/kimeneti impedanciával? Elméletileg mégis csak egy gitárpedál a BigSky...
 6. GGergő

  Strymon BigSky vs Vst reverb

  Sziasztok! Van valakinek tapasztalata abban, hogy mennyire használható a Strymon Big Sky stúdiókörnyezetben? Van-e minőségi különbség pl az Uad EMT140 és a BigSky között?
 7. GGergő

  Focusrite Liquid4pre

  Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Liquid4pre-t illetően? A neten elég kevés véleményt találtam róla hátha valaki itt már került közelebbi kapcsoltba vele. A Liquid4pre és az AMS NEVE 4081 között vacillálok, szerintetek?
 8. Persze, csak a kis pultra támaszkodni nem nyerő. De szerintem a profi pult mellé is szükséges egy-két outboard.
 9. Azért nagyon szívesen megtekergetnék egy új kompakt stúdió keverőt. Akár egy SSL Mixdesket, vagy egy API 1608-at. Álom, álom,édes álom.
 10. Én kapuvári vagyok, a Csepel Művekben nem sokszor fordulok elő, bár voltam ott egy próbahelyen valami bunkerben Celestion-t venni. Attól tartok, hogy a régebbi pultokból lehet kifogni olyant, ami karakter, mojo. Az újak nekem jellegtelenek, volt régen Soundcraft ES pultom, de repült, nem érte meg kijönni a gépből, és vállalni az analóg összegzéssel járó nyűgöt. Most van még egy Presonus 16.4.2. de próbán kívül maximum külsős felvételekre használom. (az meg nincs valami sok) A hangja meg sem közelíti a Yamahát.
 11. Szerintem abszolút van létjogosultsága kis keverőknek, én egy Yamaha PM430-ast használok némi átalakítással. A csatornánkénti pre fader aux potikról direkt kimenetket faragtunk, így van 8 db trafós vintage előfokom. A másik szuper dolog benne, hogy a master busra - API 2520 stílusú op amp, kimenőtrafó - van direkt bemenete, erre szoktam kiküldeni a daw kimentét, kvázi összegzésre. Nagyon kellemes színezést ad, valahogy térbelibb és életszerűbb mint az ITB összegzés. Amit még nem próbáltam, hogy csoportonként megyek ki a pultba, majd onnan a Finalizer, de a mi késik nem múlik...
×
×
 • Create New...