Jump to content
Ménemszól.hu

NeoC

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  2.279
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  137
 • Ennyit fórumozott

  7479d 19h 44m 31s

NeoC last won the day on October 9

NeoC had the most liked content!

Megbízhatósága

819 Megbízható

NeoC tagunkról:

 • Rang
  Generális

Legutóbb az adatlapod nézték:

9.544 profil megtekintő
 1. Nekem nem recsegnek.... egyebkent ez meg egy (-) a Behringernek. Olyan iszonyatos tomegtermelesben keszul, hogy atcsusznak hibas peldanyok is. Regebben tobb, manapsag kevesebb, de azert meg mindig. Ez egyben a szekondhend piacat is a nulla fele iranyitja, mert ezekbol igazabol lezsirozott, dobozos gyarit szabad csak venni, amit szo nelkul cserelnek, ha eppen egy “rosszat” fogtunk ki. De az arszintje is a gyari uj vasarlasa fele van belove, meg a szervizelesi lehetosegek is. (Marmint azok hianya) Egy 30ezres (egyebkent kivalo) hangkartyanal nem nezeget az ember 20-ert hasznaltat, es nem kajtat szerviz utan, ha elfarad. Megy, ameddig megy, aztan jon az uj. Tipikus fogyasztoi-tarsadalom termek.
 2. Fém, és elég masszív darab. Ez egyébként valamelyik Steinberg (?) kártyának a Behringer "verziója". Midas előfokokkal. Szinpadra bátran kivinném, nem ezen fog múlni ott a dolog. Ha a gép+USB protokoll+hangkártya rendszer kissé bizonytalanabb mindenkori működését, és az így mindenképpen jelen lévő valamennyi latencyt (ez se a Behringeren múlik) elviseli a produkció, akkor bátran. (Bár, ha laptop+ez a szett, akkor még az áram parák is kisebbek élőben, mert a laptop az akkujával azért elsimít ezt-azt, ha nem is mindent.) Macen használom. Megvesz, kicsomagol, USB kábel rádug, core-audióban beállít mint hangforrás. Ennyi, talán két percig se tartott, a kicsomagolással együtt. Azóta megy, röccenés nélkül, pedig ez már lassan egy éve volt. A jóval bonyolultabb kezelésű RME-szettet gyakran be se kapcsolom, mert ez annyival egyszerűbb, és nincs (számomra) érzékelhető hangminőség-különbség a kettő között. Ami van, az meg nem a két cuccon múlik, hanem azon, hogy az RME-hez tartoznak (nálam) professzionális vas channel-stripek, amikkel nyilván (picivel) jobb eredmény érhető el, mint a kopasz Behringerrel, de egyrészt nem annyival, amennyivel körülményesebb a "nagy rendszert" pikk-pakk kezelni, másrészt nem annyival, amekkora szumma árkülönbség van a kettő között. (30e/1M...) És ami van, az se az RME/Behringer különbségen múlik. Ez részben Pixlat kollégának is ment.
 3. Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Ennyi maradt még. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Alesis HD24 24 sávos recorder, és adat I/O port, távvezérlőjével, egy 4U magas hordozható, ABS rack-be szerelve. Jár hozzá egy cca 1méteres optikai kábelköteg (6 kábel) és egy hat méteres Y kábelköteg keverőhöz insert kötésként. Csak egyben az egész. 130.000,- Kurzweil K2000R. VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozzá jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Ajánlatot is várok erre a konfigra, de aprópénzért nem adom, inkább megtartom, annyira cool vas ez még ma is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 40.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 175.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. Figyelem, ez csak a konverter, a midi PU, és az összekötő kábel NINCS MEG, tehát jelen állapotában szinti-modulként használható. 20.000,- Roland GI20 + GK3 hexa PU + interconnect kábel. Ez már teljes értékű midi gitár konverter, mindene megvan. 60.000,- Csak egyben eladó. AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- Yamaha A3000 V2 sampler, fullos kiépítésben. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 15.000,--ért, vagy az külön is. (A közéjük való SCSI kábelt nem találom, de még lehet, hogy meglesz.) 35.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 4. NeoC

  Mitől jó Macen dolgozni?

  Csunya lenne, ha annyi lenne az eves, de ettol fuggetlenul nyilvan nem fogok venni, mivel az 1.1, es a 3.1 is hasit meg boven itthon. De jonehany ev mulva jo lesz egy ilyen sajtreszelo, mar nyilvan kevesebbert. Azert eloremutato ez az uj pro, mert ez meg 6-10 ev mulva is eromu lesz, ahogy az 1.1-is jo ma meg boven, egy kis bindzsivel.
 5. NeoC

  Mitől jó Macen dolgozni?

  Az Apple megint odab.asz az uj Pro-val..... Ismet vannak PCIe slotok, amiket a kalyhacsobol kifelejtettek, mindekozben letaglozo teljesitmeny.... Igaz, nem olcson, de nalam meg megy a 13 eves 1.1 is, tehat varhato elattartam-arban vegulis nem is veszes ez az uj.
 6. NeoC

  Stúdió felszámolása, a maradék#5

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Ennyi maradt még. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Alesis HD24 24 sávos recorder, és adat I/O port, távvezérlőjével, egy 4U magas hordozható, ABS rack-be szerelve. Jár hozzá egy cca 1méteres optikai kábelköteg (6 kábel) és egy hat méteres Y kábelköteg keverőhöz insert kötésként. Csak egyben az egész. 130.000,- Kurzweil K2000R. VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozzá jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Ajánlatot is várok erre a konfigra, de aprópénzért nem adom, inkább megtartom, annyira cool vas ez még ma is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 40.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 85.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 175.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. Figyelem, ez csak a konverter, a midi PU, és az összekötő kábel NINCS MEG, tehát jelen állapotában szinti-modulként használható. 20.000,- Roland GI20 + GK3 hexa PU + interconnect kábel. Ez már teljes értékű midi gitár konverter, mindene megvan. 60.000,- Csak egyben eladó. AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- Yamaha A3000 V2 sampler, fullos kiépítésben. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 15.000,--ért, vagy az külön is. (A közéjük való SCSI kábelt nem találom, de még lehet, hogy meglesz.) 35.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 7. NeoC

  Stúdió felszámolása, a maradék#4

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Ennyi maradt még. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Kurzweil K2000R. VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozzá jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Ajánlatot is várok erre a konfigra, de aprópénzért nem adom, inkább megtartom, annyira cool vas ez még ma is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 45.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 90.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 185.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. Figyelem, ez csak a konverter, a midi PU, és az összekötő kábel NINCS MEG, tehát jelen állapotában szinti-modulként használható. 25.000,- Roland GI20 + GK3 hexa PU + interconnect kábel. Ez már teljes értékű midi gitár konverter, mindene megvan. 60.000,- Csak egyben eladó. AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- Yamaha A3000 V2 sampler, fullos kiépítésben. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 15.000,--ért, vagy az külön is. (A közéjük való SCSI kábelt nem találom, de még lehet, hogy meglesz.) 35.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 8. NeoC

  Stúdió felszámolása, a maradék#3

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Ennyi maradt még. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Kurzweil K2000R. VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozzá jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Ajánlatot is várok erre a konfigra, de aprópénzért nem adom, inkább megtartom, annyira cool vas ez még ma is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 45.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 90.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 185.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. Figyelem, ez csak a konverter, a midi PU, és az összekötő kábel NINCS MEG, tehát jelen állapotában szinti-modulként használható. 25.000,- Roland GI20 + GK3 hexa PU + interconnect kábel. Ez már teljes értékű midi gitár konverter, mindene megvan. 60.000,- Csak egyben eladó. AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- Yamaha A3000 V2 sampler, fullos kiépítésben. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 15.000,--ért, vagy az külön is. (A közéjük való SCSI kábelt nem találom, de még lehet, hogy meglesz.) 35.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 9. NeoC

  Stúdió felszámolása, a maradék#2

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Ennyi maradt még. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Kurzweil K2000R. VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozzá jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Ajánlatot is várok erre a konfigra, de aprópénzért nem adom, inkább megtartom, annyira cool vas ez még ma is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 50.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 90.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 185.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. 25.000,- AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- (Ez elvileg elkelt, de még nem vitték el. Erősen "ráigérni" lehet.) Yamaha A3000 V2 sampler, fullos kiépítésben. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 20.000,--ért, vagy az külön is. 40.000,- 2 db Tajti, épített, erős koncertrack, roadbox, 13U kapacitás, 50 cm mély. 15.000,-/db Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 10. NeoC

  Stúdio vasak felszámolása, a maradék....

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Kurzweil K2000R. Ez meg a VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozz jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 20.000,--ért, vagy az külön is. 150.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 50.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 90.000,- Moog Moogerfooger MF105B BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 185.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető analóg szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. 30.000,- AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- (Ez elvileg elkelt, de még nem vitték el. Erősen "ráigérni" lehet.) Yamaha A3000 sampler, fullos kiépítésben. 40.000,- 2 db Tajti, épített, erős koncertrack, roadbox, 13U kapacitás, 50 cm mély. 15.000,-/db Alesis PercPad, dobozával, stb. 15.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 11. NeoC

  Supernova, K2000R, stb.

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Novation Supernova I. rack. Minden idők legjobb VA-ja, nincs a piacon, mert senki se adja el rajtam kívül. Ebay-en néha van, de ezt ki is lehet próbálni. 180.000,- Kurzweil K2000R. Ez meg a VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozz jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 20.000,--ért, vagy az külön is. 140.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 60.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 90.000,- Moog Moogerfooger MF105 BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 185.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető analóg szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. 30.000,- Roland GP16 Gitár előfok klasszikus. 40.000,- AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- (Ez elvileg elkelt, de még nem vitték el. Erősen "ráigérni" lehet.) Yamaha A3000 sampler, fullos kiépítésben. 50.000,- 2 db Tajti, épített, erős koncertrack, 13U kapacitás, 50 cm mély. 20.000,-/db Alesis PercPad, dobozával, stb. 20.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 12. NeoC

  Minden eladó, Supernova, Kurz K2000, stb.

  Más projektek, és idő hiányában miatt eladó egy teljes gyűjtemény, legyenek a kütyük olyanoké, akik használják is. Minden hibátlan, ha van valami, azt írom. Novation Supernova I. rack. Minden idők legjobb VA-ja, nincs a piacon, mert senki se adja el rajtam kívül. 220.000,- Kurzweil K2000R. Ez meg a VAST-ból az "alap". full RAM, át-moddingolva CF kártyásra a floppy helyén, ebben már semmi kerregő, sistergő alkatrész nincs. Hozz jár egy 2GB CF kártya, amin minden rajta van, amit a K2000-hez valaha is kiadtak. Van még benne egy daughterboard, de ROM-ok nélkül. Sampling opció nélküli, de multi-kimenetes. Néhány éve komplett display-cseréje, (nem EL-fólia, komplett display!) és hangerő poti cseréje volt. Opcionálisan jár hozzá egy scsi Zip-drive 20.000,--ért, vagy az külön is. 160.000,- ART SGX Nightbass Studio Edition. Bass előfok, de a sztereósága okán kiváló rackes effektproci szintikhez is. Félig analóg, félig digitális. 80.000,- Moog Moogerfooger MF101 LowPass pedál, Táp nem saját. 95.000,- Moog Moogerfooger MF105 BassMurf (ez NEM a szarabbul szóló MidiMurf!, Ez ma már beszerezhetetlen), Táp nem saját. 195.000,- Korg Z3. Eredetileg midi-gitár konverter, de van benne egy kellemes, midin vezérelhető analóg szinti, aminek egészen különleges hangjai vannak. Az egyetlen darab potisapka hiányzik, de kezelhető. 30.000,- Roland GP16 Gitár előfok klasszikus. 40.000,- MOTU Midi Timepiece MTP AV. Midi vezérlő, standalone-ben is megy. (ezzel kivárjuk, hogy a szintik nagy része gazdára találjon, de le lehet kötni) 40.000,- AKAI Synthstation 49 iPad billentyűzet, adok hozzá egy ajándék iPad2-őt. 45.000,- Yamaha A3000 sampler, fullos kiépítésben. 60.000,- Doepfer A100 rack, kérésre elküldöm a modullistát. CSAK EGYBEN. Ami ide van írva, az cca harmad-beszerzési ár. Jár hozzá egy csomó patch-kábel. 300.000,- 2 db Tajti, épített, erős koncertrack, 13U kapacitás, 50 cm mély. (ezekkel kivárjuk, hogy a szintik nagy része gazdára találjon, de le lehet kötni) 25.000,-/db Behringer Ultrapatch Pro patchbay. 10.000,- Érdeklődni itt. Cserebere nem. Próbálgatni, alkudozni a kapuban bemutatott teljes vételárral lehet, de alku alatt nem a harmadáról indított "ajánlatokat" értjük, remélem ez tiszta. Kérésre küldök fotókat.
 13. NeoC

  Apró CSERE etika

  Hát nem...:) Nekem egyszer egy "szép analóg dinoszaurusz" saját elhatározásból zárlatos lett... Le is adatta a szerelést azzal a (szintén dinoszaurusznyi korú, és árú) előfokkal, amibe be volt dugva, depláne még visszafelé is koszolt valamit a hálózatba. Ott szerencsére csak a túlfesz védő szállt el a dugaljban, de szerencsére kiderült, hogy működik, sőt visszafelé is....:) Szép nagy jelzőfüst jött ki a Prophet-ből, egyébként. Ez nyilván "saját kár" volt, biztosító fel se merült, mert nekem is vannak olyan negatív tapasztalataim.....
 14. NeoC

  SSL SiX Desktop Mixer

  De az. Egy kutya kozonseges analog kevero, olyan, ami mar 40 eve is a piacon van. Igaz, valszeg jo ninoseg, de semmi olyan nincs benne, amitol ez egy 2019-es termek.
 15. NeoC

  Apró CSERE etika

  En az itteni adasveteleknel, cserebereknel annyit szoktam csinalni, hogy a sajat eszkozrol, foleg az adatlapjarol csinalok egy fotot, mert elfer a telefonomban.... egyszer futottam mar bele olyanba, hogy egy masik, ugyanolyan, de hibas eszkozt akart valaki “visszacserelni., akkor jol jott. egyebkent nincsenek rossz tapasztalataim. a garancias dolgoknal viszont lassan megertem a support-basztatokat. Ha nem is a hangszerek, de a haztartasi gepek, egyebek TENYLEG a garanciaido + egy het idotartamra vannak “fejlesztve”. Mosogatogep pl. Negy ev alatt a jelenlegi a harmadik, mindig valami nagyon draga javitasu ekektronikai dolgot kellene cserelni a gari lejarta utan, 80-ert, egy kilencvenezres gep eseten.... A jelenleginel semmi mas kivalasztasi szempont nem volt, csak az, hogy ki ad ot eves garanciat. (BEKO). Nyilvan az is elszall, de legalabb ot evig nem lesz gond, szemben egy jonak tartott AEG-el, a maga kis egy eves garijaval.... sztem egyebkent szinten a DELL a korrekt ceg, amihez meg hozzatennem a NIKON-t, de a tobbi kulonbozo modon ugyan, de gazos. Az Apple-val az elen. Igaz, az alma nemigen romlik el, de, ha igen, akkor nagyjabol baszhatod..::/ Ismerosom lassan harmadik eve kuzd egy garis, nem olcso IMac-el. Szerviz, vissza, szerviz, stb. Meg nem ajanlottak cseret, de lassan elavul a gep, es eddig ment cca fel evet arra amire vette. Az is igaz persze, hogy masik husz iMac meg roccenesmentesen megy sokadik eve a gari lejarta utan is. egyebkent a NIKON talan a legkomolyabb. Nagyon sok eves DSLR eseten nem firtatjak hol vetted (mint pl a Roland), nem erdekli oket, hogy mit kell rajta javitani. Ugy allnak hozzad, hogy Te “Nikon tulaj” vagy, es a mechanikai serulesek kivetelevel altalaban ingyen csinaljak, vagy parszaz forintert.
×
×
 • Create New...