Jump to content
Ménemszól.hu

Iramszarvas

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  118
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  5
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

Iramszarvas last won the day on August 18

Iramszarvas had the most liked content!

Megbízhatósága

30 Megbízható

1 követő

Iramszarvas tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.018 profil megtekintő
 1. Iramszarvas

  Kawai K4 rack gyűjteményből.

  Eladó Kawai K4 rack gyűjteményből. Most itt a lehetőség, hogy beszerezz egyet amíg hirdetem. A rack verzió előnyei a több kimenet, kisebb hely, karbantartása egyszerűbb. Viszont FX ami a billentyűs verzióban van, az hiányzik. Elérhetőség egyeztetéshez: entry@freemail.hu
 2. Kihasználatlanság miatt eladó egy Powercore X8-as DSP modul MD3, és VSS3 plug-in-ekkel. Maga az MD3 mastering plug-in 500E volt hozzá anno... Sajnos már semmilyen regisztráláshoz nem nyújt segítséget a T.C. legalábbis én nem tudtam regisztrálni. 32 bites rendszeren használtam PC-n, MAC-en nem próbáltam, de működik azon a platformon is. Firewire portos. Hibátlan a reverb.... Sokan csak azért tartják. Csere ajánlatok is jöhetnek. entry@freemail.hu
 3. Eladó a további retro szinti gyűjtemény egyben. Megspórolsz rengeteg időt és energiát és hozzájuthatsz különleges darabokhoz is. Yamaha PS 35 Már nincs benne a szettben. Az alábbiakról van szó: Yamaha PSS 380 Korrekt működés. Programozható, layerezhető. Kb 6000 variáció. Yamaha PSS 780 A nyomópadok nehezen reagálnak, ezen felül korrekt működés, midi vezérlés FM szintézis. Gyári, eredeti doboz. Yamaha MK 100 Teljes kíséret programozható, dobgép is. Leírás, eredeti puhatok, táp. Elég ritka. Yamaha VSS 200 Sampler, modulációs lehetőségek, FM hangok keverhetők a sampling mintával többszörös mintavételezés... Yamaha PSS 130 Még a gyári fólia rajta van. Yamaha PSS 140 A sarkán sérülés, ezen kívül korrekt működés. Casio Rapman Bejövő jelet modulálhatod a robot hangtól a Miki egérig egy mikrofonnal. Eredeti táp és doboz. Scrath... Casio SA 35 Korrekt működés sample alapú minták Casio SA 40 Korrekt működés, a tárcsával lehet lassítani a hangmintáit. Van több cucchoz is táp, a felsoroltakon kívül, még elő kell keresnem. Bár nem ígérem, hogy mindhez lesz külön. Azért esély lesz rá. Egyben baráti : 110000 Ft. További képek, információ: entry@freemail.hu Lehetőleg személyes átvétel.
 4. Melyiket? A cigány asszonyt, vagy az utalást. Engem egyszer behúztak egy előre utalással. Feljelentettem a tagot, 2 év alatt nem jutott előrébb az ügy. Pedig addig a pontig mindenki korrekt volt. Így én többet biztos nem utalok előre, vagy elmegyek érte, vagy nem kell.
 5. Ma futottam bele erre a gyöngyszemre... Annyira jól tolja, hogy rászánok 3 percet. A fazon ritka cuccokat keres, videóval bemutatva, piaci árnál jóval olcsóbban és még szállítsuk is neki házhoz. Végül értem én... Igaza van. Találkoztam már másik véglettel is, mikor az eladó nem hajlandó semmi információt megosztani, vagy csak 500%-ot akar keresni a beszerzési árhoz képest. Na de olvassátok el. Van mit még tanulni, látom.
 6. Ez jó hír! Nincs ok fanyalogni. Minőségi termékek szerintem.
 7. Basszus, ha már eldöntöttük, hogy beszólunk, akkor használjunk ékezeteket.
 8. Csaba.. Állapodj meg... Maradjon a Yami és gyúrj mellé egy VA-t. FM nagyon jó egyébként, annak aki ért hozzá. Persze megértem, hogy mindig kell kísérletezni, én is azt teszem, de visszafelé szerintem nem érdemes lépni, max. régi kedvenceket újra beszerezni.
 9. Nekem nagyon tetszik mindkét cucc. Ellenben nem vagyok sajnos abban a helyzetben, hogy mindent kipróbáljak, ám mindkét cucc esetében az eddigi demók alapján nem volt olyan hang, amit már ne hallottam volna valahol. Így megértem, ha valami unalmassá válik. Viszont jó dolog, ha mások is próbálkoznak minőségi hangszereket alkotni. Eszembe sem jut egyik cuccot sem többre tartani a másiknál. Csak már tartanánk ott, hogy mindenki megengedhetné magának azt a messziről is jól látható összeget, amit majd le kell ezekért a cuccokért perkálni.
 10. Azért ez a cucc sem smafu, főleg, hogy 8 hang polifónia... Épp most futottam erre a videóra a youtube-on.
 11. Iramszarvas

  Korg iM1

  Nekem van szerencsém az eredeti M1-es vasat is birtokolni, mint sokunknak tudom. Van összehasonlítási alap. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól el vannak találva a szoftveres M1-esek. Talán túl tisztán is szólnak az eredetihez képest. Jó alternatíva lehet annak, akinek nincs helye otthon egy eredetit tartani. Sőt a filtert és egyebeket nem is taglaltam. Az eredeti kártyák méregdrágák hozzá és szinte beszerezhetetlenek.
 12. Sok sikert Norbi! Ha az idő engedi, akkor ott leszünk.
 13. Nekem meg pont tetszik ez a design. Viszont az anyag minőségen, főleg a billentyű téren sokat romlott a régiekhez képest. Az LA szintézis az egyik kedvencem, tőlem jöhetne.
 14. Iramszarvas

  Korg X3

  Én például imádom a Korg M1-est, annak ellenére, hogy már nem mai darab. Ha tehetem, mindig tartok belőle egyet. Ebben biztos benne van a nosztalgia is. Még mindig van pár hangszín ami csak ebből az igazi. Példaként itt van egy régi nótám, persze ízlések és pofonok. Ebben javarészt Korg M1-es szól. 4MB rom ide vagy oda. Ám ha 1 gépem lehetne csak, akkor már nem M1-est választanék. DUAL módban 8 hang polifónia nem sok. A szekvenszerét 3 perc alatt kimerítem. A Yamaha billentyűzet viszont nagyon jó benne.
 15. Iramszarvas

  Már csak ez hiányzott!

  Mi annak idején boldogan nyomkodtuk a Roland JV30-at. Nem volt akkor más alternatíva az "olcsó" (kb. 3 havi fizetés) kategóriában ami képes volt 16 part multira, effektre. Zongora hangszíne jobban hasonlított a zongorára, mint akár a D20-asé pl. Abban az időben nem volt annyi alternatíva mint most. Nem volt ekkora információ halmaz stb. ami útmutató lett volna, hogy mit érdemes venni és mit nem. Úgy gondolom, hogy abban az időben akkor igen jó készüléknek számított a maga kategóriájában. Sajnos nem mindenki ülhetett stúdióban és nem férhetett hozzá Emulátorokhoz, meg Yamahákhoz és Ensoniqokhoz stb. Kialakításra, kivitelezésre szerintem egész jól le lettek gyártva. A mai műanyag zéró minőségű billentyűkhöz képest mindenképp.
×
×
 • Create New...