Jump to content
Ménemszól.hu

Iramszarvas

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  144
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

Iramszarvas last won the day on July 2 2020

Iramszarvas had the most liked content!

Megbízhatósága

42 Megbízható

2 követő

Iramszarvas tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.388 profil megtekintő
 1. Iramszarvas

  Vermona SK86

  Helyhiány miatt eladó alkatrésznek, javításra vagy kihívásnak dísznek ritka Vermona SK 86 szintetizátorok. Az egyik bekapcsolás után csak búg, a másik működik kivételt képez pár billentyű, meg gombok kontaktosak. Áruk nagyon akciós ahhoz képest, amennyiért az ebay-en felbukkan.
 2. Iramszarvas

  T.C. Electronic Powercore X8 eladó

  Kihasználatlanság miatt eladó Powercore X8-as DSP-m többek közt MD3, VSS3 regelt pluginekkel. Firewire csatlakozás. Ez a legnagyobb DSP teljesítményű modul, amit kiadtak akkoriban. Ára: 150000 Ft. ami elég akciós. Csere nem érdekel. Elérhetőség: entry@freemail.hu https://www.tcelectronic.com/product.html;jsessionid=31E6C972AA9021C11732B414C15F5AE9?modelCode=HE147#
 3. Melyiket? A cigány asszonyt, vagy az utalást. Engem egyszer behúztak egy előre utalással. Feljelentettem a tagot, 2 év alatt nem jutott előrébb az ügy. Pedig addig a pontig mindenki korrekt volt. Így én többet biztos nem utalok előre, vagy elmegyek érte, vagy nem kell.
 4. Ma futottam bele erre a gyöngyszemre... Annyira jól tolja, hogy rászánok 3 percet. A fazon ritka cuccokat keres, videóval bemutatva, piaci árnál jóval olcsóbban és még szállítsuk is neki házhoz. Végül értem én... Igaza van. Találkoztam már másik véglettel is, mikor az eladó nem hajlandó semmi információt megosztani, vagy csak 500%-ot akar keresni a beszerzési árhoz képest. Na de olvassátok el. Van mit még tanulni, látom.
 5. Ez jó hír! Nincs ok fanyalogni. Minőségi termékek szerintem.
 6. Basszus, ha már eldöntöttük, hogy beszólunk, akkor használjunk ékezeteket.
 7. Csaba.. Állapodj meg... Maradjon a Yami és gyúrj mellé egy VA-t. FM nagyon jó egyébként, annak aki ért hozzá. Persze megértem, hogy mindig kell kísérletezni, én is azt teszem, de visszafelé szerintem nem érdemes lépni, max. régi kedvenceket újra beszerezni.
 8. Nekem nagyon tetszik mindkét cucc. Ellenben nem vagyok sajnos abban a helyzetben, hogy mindent kipróbáljak, ám mindkét cucc esetében az eddigi demók alapján nem volt olyan hang, amit már ne hallottam volna valahol. Így megértem, ha valami unalmassá válik. Viszont jó dolog, ha mások is próbálkoznak minőségi hangszereket alkotni. Eszembe sem jut egyik cuccot sem többre tartani a másiknál. Csak már tartanánk ott, hogy mindenki megengedhetné magának azt a messziről is jól látható összeget, amit majd le kell ezekért a cuccokért perkálni.
 9. Azért ez a cucc sem smafu, főleg, hogy 8 hang polifónia... Épp most futottam erre a videóra a youtube-on.
 10. Iramszarvas

  Korg iM1

  Nekem van szerencsém az eredeti M1-es vasat is birtokolni, mint sokunknak tudom. Van összehasonlítási alap. Azt kell mondanom, hogy nagyon jól el vannak találva a szoftveres M1-esek. Talán túl tisztán is szólnak az eredetihez képest. Jó alternatíva lehet annak, akinek nincs helye otthon egy eredetit tartani. Sőt a filtert és egyebeket nem is taglaltam. Az eredeti kártyák méregdrágák hozzá és szinte beszerezhetetlenek.
 11. Sok sikert Norbi! Ha az idő engedi, akkor ott leszünk.
 12. Nekem meg pont tetszik ez a design. Viszont az anyag minőségen, főleg a billentyű téren sokat romlott a régiekhez képest. Az LA szintézis az egyik kedvencem, tőlem jöhetne.
 13. Iramszarvas

  Korg X3

  Én például imádom a Korg M1-est, annak ellenére, hogy már nem mai darab. Ha tehetem, mindig tartok belőle egyet. Ebben biztos benne van a nosztalgia is. Még mindig van pár hangszín ami csak ebből az igazi. Példaként itt van egy régi nótám, persze ízlések és pofonok. Ebben javarészt Korg M1-es szól. 4MB rom ide vagy oda. Ám ha 1 gépem lehetne csak, akkor már nem M1-est választanék. DUAL módban 8 hang polifónia nem sok. A szekvenszerét 3 perc alatt kimerítem. A Yamaha billentyűzet viszont nagyon jó benne.
 14. Iramszarvas

  Már csak ez hiányzott!

  Mi annak idején boldogan nyomkodtuk a Roland JV30-at. Nem volt akkor más alternatíva az "olcsó" (kb. 3 havi fizetés) kategóriában ami képes volt 16 part multira, effektre. Zongora hangszíne jobban hasonlított a zongorára, mint akár a D20-asé pl. Abban az időben nem volt annyi alternatíva mint most. Nem volt ekkora információ halmaz stb. ami útmutató lett volna, hogy mit érdemes venni és mit nem. Úgy gondolom, hogy abban az időben akkor igen jó készüléknek számított a maga kategóriájában. Sajnos nem mindenki ülhetett stúdióban és nem férhetett hozzá Emulátorokhoz, meg Yamahákhoz és Ensoniqokhoz stb. Kialakításra, kivitelezésre szerintem egész jól le lettek gyártva. A mai műanyag zéró minőségű billentyűkhöz képest mindenképp.
 15. Iramszarvas

  Midi interfész-t keresek

  Köszönöm az ötletet, megpróbáltam, de így sem sikerült. Amint az USB üzemmódra kapcsolok mintha lefagyna az eszköz. Lehet, hogy hibás. Így marad a THRU üzemmód. Nincs meg a gyári tápja, de nem hiszem, hogy ez baj lehet.
×
×
 • Create New...