Jump to content
Ménemszól.hu

xinu

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  415
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8
 • Ennyit fórumozott

  179d 4h 4m 35s

xinu last won the day on November 2

xinu had the most liked content!

Megbízhatósága

32 Megbízható

xinu tagunkról:

 • Rang
  Kapitány
 • Születésnap 1981-04-12

További Információ

 • Lakhely:
  Mindszent

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://szcsaba101.wordpress.com, https://avantgardezene.wordpress.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.424 profil megtekintő
 1. xinu

  Cubase 10

  Látja vki a system requirementset? Nem találtam leírva sehol!
 2. xinu

  Alpha forever magyar szotfver szinti megjelent

  Elérhető Win os-re, vst 2.4 formátum, 64 bit. A demóban menteni nem lehet de nincs semmilyen más korlátozás. Gyutai Balázs és Gábor fejlesztik. 3 évig készült. Ára csak 50€. https://www.afmodular.com/
 3. xinu

  Moog ONE

  Elárulná vki mért lehet jó 10+ hang polifonia? Hány ujjunk van? 10! Akkor??
 4. Na majd a kvantumszámítógépekkel maximális minőségben vehetünk fel zenéket és az azon futó szoftverek már az analóg vasakat is megverik?! https://index.hu/tech/2017/11/13/fujitsu_forum_reger_jozsef_kvantumszamitogep_kvantumfizika_digital_annealer_csip/
 5. xinu

  Mixing/Mastering

  Köszi a válaszokat!
 6. xinu

  Mixing/Mastering

  Mit gondoltok hogyan érdemes zenét rögzítenem? A szokásos 16/44-ben vagy 24/48-ban? Azt tudom, hogy csak akkor érdemes magasabbat mint a cd vagyis 16/44 ha dvd-n vagy vinylen lenne kiadva a zeném mert azok bírnák csak. De ha csak cd-n akkor az 16/44 lehet csak. És ha digitálisan? Mert ugye bandcamp az az! Oda engednek feltölteni magasabb minőségben mint a cd bár van ami már prémiumos fiókkal megy csak. Ha nem tudom előre, hogy mikor és milyen hanghordozón adják ki a zenémet - mivel még csak a zenék elkészülte után fogok házalni - akkor milyen felbontásban érdemes rögzítenem? Feljebb és mondván, hogy majd a masterelesénél lejebb veszem dithering által (mondván, h az is jobb minőség lesz, legalábbis ezt állítja Gyuricza Ferenc mastering könyve) vagy "menet közben" bármikor átkapcsolom a dawban a felbontást és annyi?
 7. Nem egyszerre az más. Persze gondoltam rá de még így is sokallom Én csak pár sávot szoktam megírni Viszon másik kérdésem, h az uad mért csak effekteket és dinamika procikat ír? Tehát vsti-t méert nem?? Akár szinti akár akusztikus emuláció! Úgy mint arturia, ni stb. Vagy más szavakkal mért nem fejleszt rá más gyártó olyat?
 8. 8-900 tehát majdnem 1000?! Mennyi?? Hova kell annyi, mikor a 100 tagú zenekar is soknak számít akkor mi a túró megy azon a több száz sávon?? 1 rock zenekar is legtöbbször 3-5 fős akkor az 3-5 sáv! Nem? Ezer fős zenekarról még sosem hallottam!
 9. Azután lehet megjelenik az uad-3 és egy ideig megint csúcs lesz?!
 10. xinu

  uad emuláció

  Uad. Kell ez nekünk?? Én nem tudtam még kipróbálni de alapvetően sincs szüksége mindenkinek eq-ra, comp-ra stb. mivel egyrészt a zene masterelése a hangmérnök dolga lenne másrészt aki nem "profi" tehát csak hobbi számára a zene mert nem keres vele pénzt annak amúgy sem a masterelés a legfőbb gond.
 11. xinu

  Buchla

  The Buchla 700 Emulation Project ¶ https://bob.lopatic.de/trac/wiki
 12. És ez? https://ipon.hu/shop/csoport/szamitogep-alkatresz/i-o-kartya?530=8589
 13. xinu

  VST2 support vége

  llletve mindnekit!
×