Jump to content
Ménemszól.hu

szocsaba

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  88
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  114d 9h 19m 20s

Megbízhatósága

8 Semleges

szocsaba tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1968-01-09

További Információ

 • Lakhely:
  Tiszajenő

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.628 profil megtekintő
 1. szocsaba

  Palmer Monicon passzív hangerőszabályozó

  Eladó egy tökéletes állapotban lévő stúdió-monitor hangerejének szabályozására szolgáló eszköz. Nem serceg, nem zörög, tökéletesen teszi a dolgát. Mivel keverőt iktattam a rendszerembe felelegessé vált. Csere nem érdekel. 06-30-4118519 vagy szocsaba@t-online.hu
 2. szocsaba

  Focusrite CM25s nagymembrános mikrofon

  Focusrite CM25s nagymembrános mikrofon tökéletes állapotban popfilterrel eladó. Csere nem érdekel. 06-30-4118519 vagy szocsaba@t-online.hu
 3. szocsaba

  Yamaha P45 digitális zongora

  1 év garanciával eladó keveset használt Yamaha P45b digitális zongora kottatartóval, pedállal, leírással. Csere nem érdekel.
 4. szocsaba

  Tannoy Reveal 402 eladó

  Tökéletes állapotban lévő Tannoy Reveal 402 monitorpár eladó ár alatt, nagyobbra váltás miatt. Esetleg cserélhető Usb-s hangkártyára (Focusrite 6i6 2.gen.) 06-30-4118519 vagy szocsaba@t-online.hu
 5. Fantomtáp bekapcsolása esetleg ?
 6. szocsaba

  Roland PA-410 Power Mixer

  A 800 $ a hangfalakkal értendő, a pontosság kedvéért...
 7. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  A hangerőprobléma érdekes, mert az E5000-nél gond volt, most a JV1010-nél nem. Akkoriban az egyik potit programoztam fel cc7-re, így oldottam meg a problémát. Sztem itt is igaz, hogy a sound a kézben van. (sajnos nem az enyémben)
 8. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Nekem jól működik. Ha tudod, hogy az adott szoftveren milyen cc kiosztás van, akkor pl. Polisixnél edit, valamelyik poti elmozdítása, kiírja, hogy milyen control change van beállítva, ekkor a billentyű felett lévő számokkal átírod, és enter, esetleg store. Sztem user oldali hiba van, nem a hardver rossz. Ha kell, privátban keress.
 9. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Gugliba beírod, hogy xboard control software, a Creative supportnál ott vannak az applikációk, letöltöd használod. Sztem megy minden oprendszeren. A programon belül tudod konfigurálni a potikat, én csak a velocity görbét állítottam. Ettől függetlenül program nélkül is tudsz hozzárendelni cc értéket: edit gomb,stb.
 10. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Nekem 8.1-en tökéletesen muzsikál. A szoftver az EMUXboard Control nevű program, a CD-jén rajta van (gondolom). Én is megkeresem ha szükséges.
 11. Emlékeim szerint be lehet állítani az adatátviteli sebességet. Ezt kisebbre kellene állítani.
 12. Ez az én birodalmam, nem egy nagy "vasz iz dasz", ráadásul kipróbálom a fénykép feltöltést mobilról.)
 13. Én is ezen megfontolásból javasoltam, rengeteg külföldi oldalon bátran prezentálják második (?) otthonukat a userek. Ha egy képet látva kritikát fogalmazunk meg pl. az akusztikai elhelyezés miatt már megérte. Persze a feltöltések menübe is megtehető lenne a dolog, de elegánsabb lenne itt a fórumon megoldani.
×
×
 • Create New...