Jump to content
Ménemszól.hu

szocsaba

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  76
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  108d 1h 23m 58s

Megbízhatósága

6 Semleges

szocsaba tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1968-01-09

További Információ

 • Lakhely:
  Tiszajenő

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.546 profil megtekintő
 1. szocsaba

  Korg TR61

  Korg TR61 szép állapotban eladó keménytokjával. 32 G sampler memória, SD kártya van benne. Sok hangszínt adok vele. 150.000 Ft értékig digitális zongora, vagy kalapácsos szintit (persze, ha tökéletes, és megtetszik) cserélhető, ráfizetek 06304118519, szocsaba@t-online.hu bármikor hívhatsz
 2. szocsaba

  Korg Krome 73 eladó

  Korg Krome 73 tökéletes, karcmentes szintetizátor eladó. Musiker garanciális, kemény tokot adok hozzá. 150.000 Ft értékig digitális zongora, vagy kalapácsos szintit (persze, ha tökéletes, és megtetszik) beszámítok. 06304118519, szocsaba@t-online.hu bármikor hívhatsz
 3. Fantomtáp bekapcsolása esetleg ?
 4. szocsaba

  Roland PA-410 Power Mixer

  A 800 $ a hangfalakkal értendő, a pontosság kedvéért...
 5. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  A hangerőprobléma érdekes, mert az E5000-nél gond volt, most a JV1010-nél nem. Akkoriban az egyik potit programoztam fel cc7-re, így oldottam meg a problémát. Sztem itt is igaz, hogy a sound a kézben van. (sajnos nem az enyémben)
 6. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Nekem jól működik. Ha tudod, hogy az adott szoftveren milyen cc kiosztás van, akkor pl. Polisixnél edit, valamelyik poti elmozdítása, kiírja, hogy milyen control change van beállítva, ekkor a billentyű felett lévő számokkal átírod, és enter, esetleg store. Sztem user oldali hiba van, nem a hardver rossz. Ha kell, privátban keress.
 7. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Gugliba beírod, hogy xboard control software, a Creative supportnál ott vannak az applikációk, letöltöd használod. Sztem megy minden oprendszeren. A programon belül tudod konfigurálni a potikat, én csak a velocity görbét állítottam. Ettől függetlenül program nélkül is tudsz hozzárendelni cc értéket: edit gomb,stb.
 8. szocsaba

  MIDI billentyűzetek

  Nekem 8.1-en tökéletesen muzsikál. A szoftver az EMUXboard Control nevű program, a CD-jén rajta van (gondolom). Én is megkeresem ha szükséges.
 9. Emlékeim szerint be lehet állítani az adatátviteli sebességet. Ezt kisebbre kellene állítani.
 10. Ez az én birodalmam, nem egy nagy "vasz iz dasz", ráadásul kipróbálom a fénykép feltöltést mobilról.)
 11. Én is ezen megfontolásból javasoltam, rengeteg külföldi oldalon bátran prezentálják második (?) otthonukat a userek. Ha egy képet látva kritikát fogalmazunk meg pl. az akusztikai elhelyezés miatt már megérte. Persze a feltöltések menübe is megtehető lenne a dolog, de elegánsabb lenne itt a fórumon megoldani.
 12. Igen erre a topicra hivatkoztam...A témaindítás kapcsán gondoltam a "honosításra".
 13. Akár itt a fórumon lehetne ilyen topicot nyitni. Lefényképezné mindenki a munkakörnyezetét és feltöltené. Régebben gyűjtöttem a home stúdiós fényképeket, rengeteg ötletet "loptam" el ergonómiai téren. Pl.nekem nem tetszik ha a szgép billentyűje a szinti tetejére van rakva. Szintizni lehet, de gèpen dolgozni kicsit nehézkes. Èn inkább "L" alakba raktam a hangszereket, és a munkaállomást. Volt régebben olyan topic, hogy ki mit használ otthon, de azért képekkel illusztrálva ez frappánsabb lenne. Vélemények?
×