Jump to content
Ménemszól.hu

h2onorbi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  233
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  5
 • Ennyit fórumozott

  8912d 1h 27m 8s

h2onorbi last won the day on September 29 2019

h2onorbi had the most liked content!

Megbízhatósága

26 Megbízható

h2onorbi tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester
 • Születésnap 1973-11-03

További Információ

 • Lakhely:
  Hódmezővásáehely
 • Érdeklődési kör
  Zeneírás 1000-rel:)

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.facebook.com/relax5p1
 • Skype
  h2onorbi

Legutóbb az adatlapod nézték:

6.361 profil megtekintő

Frissítette az állapotát

h2onorbi összes korábbi állapotának megtekintése

 1. Szia!

  Nem nagyon értem ennek a levelezési rendszernek a működését.

  Valamit jelzett a hirdetésemre, érdekel a Yamaha?

  1. Show previous comments  3 more
  2. h2onorbi

   h2onorbi

   Kedves Peet! Jól bepöccentél :lolu: Mi a baj? Nyugodj meg, attól megnyugszol :gym:nincsen semmi baj!

   Véleményem szerint elég nagy gáz, ha valakit a fotója alapján ítélsz meg :jig: és az is nagy gáz, ha a neked nem tetsző zenei stílust leminősíted, csak azért, mert neked nem tetszik. Akkor ezek szerint, ami neked nem tetszik, az nem is zene és akik ilyet játszanak, azok nem is tudnak zenélni? Jean Michel Jarre, Vangelis, KraftWerk, Depeche Mode. Mert te szerinted az a zene, amit te játszol, meg az ismerősöd, "aki szintén tud zenélni"  Csak azt nem tudom, hogy mi a különbség, amikor te lenyomsz egy Am7-est a koncerten, vagy ha én nyomok egy Am7-est a koncerten???   Biztos te jobban nyomod :thumbsu:, mert én nem is tudok zenélni. :hocky:

   "Az ilyen arcok" ahogy te fogalmaztál, pont az ilyen cuccokra buknak, úgyhogy ezzel nagyon mellé lőttél :stuff: 

   És nekem nem kell elmagyaráznod, hogy mi van ezekbe a szintikbe, mert pontosan tudom, hogy mi van benne, hiszen ezeken a gépeken nőttem fel és teli van a stúdióm velük :geek: Már akkor SY-nal, DX7-el, M1-el D-20-al játszottam, amikor te még a csattogós szárnyú lepkét tologattad az utcán :sword:  és elhiheted, hogy 100% tudom "programozni" ahogy fogalmaztál :beerhat:  És abban is biztos lehetsz, hogy tudom mi a 32 algoritmus, EG, OSC, LFO, de kérdezd meg az ismerősöd, aki "otthon bütyköl" egy DX7-el. :startle: és "aki szintén tud zenélni"

    

   Csinálj egy közös képet az SY99-el és az ismerősöddel, aki "otthon bütyköl" egy DX7-el és írd alá   "Akik tudnak zenélni" csak el ne felejts mosolyogni :D

    

   Ögyem mög a szíved, azért nincsen baj! :coldb:

   Tisztelettel:  Lencse Norbert ..... aki nem tud zenélni :ass:

    

  3. HeavyPeet

   HeavyPeet

   "Már akkor SY-nal, DX7-el, M1-el D-20-al játszottam, amikor te még a csattogós szárnyú lepkét tologattad az utcán "

   Hmmm...Nem hiszem, hogy az életkorommal tisztában vagy. :D Ezt valljuk be! Nem tudhatod. Egyébként tudod egyáltalán mi az a csattogós lepke? Vagy csak kivetted a szöveget egy Beatrice dalból? :D Nem...nem ítélkezem fotók alapján. Meg ahogy elnézem túl nagy korkülönbség sem lehet közöttünk. Hacsak nem 10 évvel ezelőtti fotó, de ha igen, az sem gond. Még így is belefér. Gondolhatnád, hogy nem húsz éves vagyok, ha retro hangszereket gyűjtök bakker. Valami logikát lökjünk már a történetbe! A Depeche Mode-ot én is szeretem pl. de akiket említettél, felsoroltál, azok profik, több millió eladott lemezzel a hátuk mögött, világszerte elismert zenészek. Én, vagyis Mi (téged is beleértve) már eleve elkéstünk ezektől...úgy jónéhány évet. Nem készítek szelfiket senki kedvéért. Ez nem a Dévényi Tibi Bácsi 3 kívánság műsora. Hangszereimről vannak fotók. Minden retro hangszer, ami engem valamikor is érdekelt, begyűjtöttem, azokról tudok küldeni. annyi van belőlük, mint a dög. A többi a magánszférám. Bocsi! Persze hogy nincs harag. Mire lenne az jó. De Te kezdted, ezt ne feledd! :) Én annyira nem szeretek dumcsizni. nem vagyok egy szószátyár típus, vagy a szavak embere. De gondolom, a haverjaid közül biztosan van néhány akikkel tudsz értekezni. Sztem a jövőben Őket keresd meg! Mások hirdetései fikázása helyett meg inkább alkoss valamit, az értelmesebb és kreatívabb elfoglaltság! Csak 1 5let.

   U.I.: Ha valami még eszedbe jut, írj bátran! Megvitatjuk. :) Szép napot!

    

   Üdv: 

   Peet!

  4. HeavyPeet

   HeavyPeet

   A hangszer elkelt! Köszönöm az érdeklődést! :D

×
×
 • Create New...