Jump to content
Ménemszól.hu

devon

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  97
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  6
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

devon last won the day on June 1

devon had the most liked content!

Megbízhatósága

52 Megbízható

1 követő

devon tagunkról:

 • Rang
  Káplár

További Információ

 • Lakhely:
  2800 Tatabánya
 • Érdeklődési kör

  devonwise@gmail.com

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  www.blacknailcabaret.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.922 profil megtekintő
 1. devon

  Tc Helicon Voicelive Touch2

  Feleség mondja: “Fejlesztenénk, ezért eladósorba került az énekeffektem, ami amúgy megszolgálta az árát, de most mennie kell. Gumírozáson látszik a rokk, de műszakilag kifogástalan állapotban, rendelt adapterrel, doboz nélkül vihető, 60e pénzért. 🖤💙 (helyileg Tbányán ki is próbálható, de néha előfordulok Pesten is)” Posta talán,de inkább gyere pròbáld ki,vidd haza..;) Érdeklōdni itt,vagy mélben.
 2. devon

  Novation Summit

  Hát nem tudom,....a Peak nekem sem hozta a BS2 feelinget, olcsó sem volt, erre most összeraknak kettōt...2200€-ért jó helyen van ott ahol...:(
 3. devon

  Novation BSII update...

  Ja, és most már sokkal egyszerūbb programozni/editálni...k.rva kreatív update ez..;)
 4. devon

  Novation BSII update...

  Na, most lehet sajnálni az eladott BSII-ket...;)
 5. devon

  NORD MODULAR

  Hello, Nekem Unitor 8-al mūködik,illetve egy régi Phonic usb-midi hubbal...mivel már éppen 20 éves a produkt,így nagyon nehéz megfelelõ midit {fõleg usb-t!} találni hozzá..:(
 6. Oké... - Token, te leszel a basszeros. -De nekem nincs basszerom, -Feka vagy, minden fekának van egy basszer a padláson. -De én nem tudok basszeron játszani!!! Következō snitt: https://www.facebook.com/376527972387455/posts/2622793904427506/ (South Park)
 7. Ja igen,a digit cuccokon van ilyen...;).. ennél a gyári preseteket vissza tudod tölteni, a rejtett funkciók amùgy is presetenként változtathatóak,szòval nincs mit visszaállítani..;)
 8. Novation.com/components/ factory prests,settings...ha erre gondolsz..;)
 9. Én is szeretem...fōleg mióta felpimpelték egy kicsit..;) (mondjuk a potik csak “catch” módban dolgoznak,de remélem kitalálnak rá valamit)
 10. devon

  Hmmm... nos?

  Haha..ugyan miért mennél a Méh-be?..tök mūanyag az egész..:D
 11. devon

  Hmmm... nos?

  Jó, hát itt még csak az a hír, hogy beszereztek egyet a múzeumukba...mondjuk ha leklónozzák,s mondjuk megközelíti majd az eredetit,akkor rám számíthatnak...;)
 12. Mindegy, az a biztos ha már most félreteszek rá úgy 70 ezret..:D
 13. Na, arra én is utalnám a zsét azonnal..:)
 14. devon

  Arturia MicroFreak

  Sztem is ígéretes..150€…egy f.szom usb hub 60€…ennyiért vco-t sem nagyon lehet kapni..;)
 15. Ezt adom, mondom én is berendeltem a Neutront, de mivel én kifejezetten más eurorack modulok mellé akartam kipróbálni, így nekem nem jött be....de azt is írtam,hogy desktopként, semimodularként simán megállná a helyét, ha nem lenne itthon másik ilyen karakter...a tartósság megint más témakör, mostanában olvastam itt a hírdetéseknél,hogy BS2 eladó,de a potisapkák lerohadtak róla...az enyém még mindíg bolti állapotú pedig jön velem mindenhova, meg azért van cibálva rendesen...szóval ez is felhasználò függō,hogy ki mennyi idō alatt tud leamortizálni egy hangszert..;)
×
×
 • Create New...