Jump to content
Ménemszól.hu

devon

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  85
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  447d 1h 4m 54s

devon last won the day on February 12

devon had the most liked content!

Megbízhatósága

40 Megbízható

1 követő

devon tagunkról:

 • Rang
  Káplár

További Információ

 • Lakhely:
  2800 Tatabánya
 • Érdeklődési kör

  devonwise@gmail.com

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  www.blacknailcabaret.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.773 profil megtekintő
 1. devon

  Nord Modular G1 Március 15.-re?

  Nord Modular G1 karcmentesen doboz nélkül, életfogytig kitartó hangbankokkal vihetõ. Posta nem, vagy csak nagyon végsõ esetben, de mindenképpen elõre utalás után, vagy Tatabányán lehet ráflesselni..;) Elektron Analog Heat mk1/mk2 csere érdekelhet, más nagyon nem..A4 desktop,Digitakt mégis. Itt üzenhettek, úgyis megkapom mail-ben is..;) 180 000 Huf
 2. devon

  NORD MODULAR

  Hello, Nekem Unitor 8-al mūködik,illetve egy régi Phonic usb-midi hubbal...mivel már éppen 20 éves a produkt,így nagyon nehéz megfelelõ midit {fõleg usb-t!} találni hozzá..:(
 3. devon

  Nord Modular G1 Húsvétra?

  Nord Modular G1 karcmentesen doboz nélkül, életfogytig kitartó hangbankokkal vihetõ. Posta nem, vagy csak nagyon végsõ esetben, de mindenképpen elõre utalás után, vagy Tatabányán lehet ráflesselni..;) Elektron Analog Heat mk1/mk2 csere érdekelhet, más nagyon nem..A4 desktop,Digitakt mégis. Itt üzenhettek, úgyis megkapom mail-ben is..;) 190 000 Huf ( láttam egy hete, hogy a desktop 2 kiló fölött volt..;) )
 4. Oké... - Token, te leszel a basszeros. -De nekem nincs basszerom, -Feka vagy, minden fekának van egy basszer a padláson. -De én nem tudok basszeron játszani!!! Következō snitt: https://www.facebook.com/376527972387455/posts/2622793904427506/ (South Park)
 5. Ja igen,a digit cuccokon van ilyen...;).. ennél a gyári preseteket vissza tudod tölteni, a rejtett funkciók amùgy is presetenként változtathatóak,szòval nincs mit visszaállítani..;)
 6. Novation.com/components/ factory prests,settings...ha erre gondolsz..;)
 7. Én is szeretem...fōleg mióta felpimpelték egy kicsit..;) (mondjuk a potik csak “catch” módban dolgoznak,de remélem kitalálnak rá valamit)
 8. devon

  Hmmm... nos?

  Haha..ugyan miért mennél a Méh-be?..tök mūanyag az egész..:D
 9. devon

  Hmmm... nos?

  Jó, hát itt még csak az a hír, hogy beszereztek egyet a múzeumukba...mondjuk ha leklónozzák,s mondjuk megközelíti majd az eredetit,akkor rám számíthatnak...;)
 10. Mindegy, az a biztos ha már most félreteszek rá úgy 70 ezret..:D
 11. Na, arra én is utalnám a zsét azonnal..:)
 12. devon

  Arturia MicroFreak

  Sztem is ígéretes..150€…egy f.szom usb hub 60€…ennyiért vco-t sem nagyon lehet kapni..;)
 13. Ezt adom, mondom én is berendeltem a Neutront, de mivel én kifejezetten más eurorack modulok mellé akartam kipróbálni, így nekem nem jött be....de azt is írtam,hogy desktopként, semimodularként simán megállná a helyét, ha nem lenne itthon másik ilyen karakter...a tartósság megint más témakör, mostanában olvastam itt a hírdetéseknél,hogy BS2 eladó,de a potisapkák lerohadtak róla...az enyém még mindíg bolti állapotú pedig jön velem mindenhova, meg azért van cibálva rendesen...szóval ez is felhasználò függō,hogy ki mennyi idō alatt tud leamortizálni egy hangszert..;)
 14. Én hazahoztam egy Bodel D-t, s amíg a saját skiffjében volt, addíg nem is volt vele gond sōt, majdnem meglepett amit hallottam..de, mivel én eleve azért vettem,hogy bepakoljam az eurorackbe, így ott már ( valamiért) nagyon ergyának tūnt... Van aki ( én ) azért veszi, mert ennyi pénzért nem kapok osc/ filter/ envelop/ lfo modulokat a rackbe,szóval egy próbát megért, nem jött be.. Vannak sokan akik azt gondolják, hogy veszek egy Moog, vagy ugye a most aktuális Sh 101klónt bagòért, és onnantól kezdve radikális fejlōdés fog mutatkozni a zenémben, vagy a demóimban...mert a promó videón is ezt látja a kliens..aztán mikor megérkezik a cucc b.zinagyot csalódik, mert nincs benne ez, nincs benne az, hol vannak a presetek,nem is tudom elmenteni a patch-et?… ír róla egy -két fikázò kommentet ( rendre a gyártó official posztjai alá,mert az úgy trendi), majd teszi fel hírdetni, vagy cserélni valami sokkal jobb cuccra..aztán becseréli egy mini/monologue-ra, vagy valami Waldorf valami-field cuccra,mert a promó videón azt látta, hogy EZ a tökéletes hangszer ambient zenére,vagy metálra...és minden kezdōdik elölrōl... Te magad tudod/ ismered a neked kényelmes vagy kézreálló munkamòdszereket, ne vezessen félre, hogy ki mit mond egy adott hangszerrōl...szerencsére most már egyre több üzletben van lehetōség kipróbálni ezeket (Hitspace például), odamész, megsimogatod,megpaskolod, lōsz egy szelfit csak, hogy biztosan jól néztek majd ki együtt a késöbbi fotókon, s ha minden klappol akkor hazaviszed..;) ( További reklámlehetōségek ügyében e-mailben keressetek...ezt a Hitspacenek írtam...;) )
 15. Szerintem jó áron jön ki majd...ez a Crave 150€!…:)
×