Jump to content
Ménemszól.hu

Lipaz

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1d 10h 11m 57s

Megbízhatósága

1 Semleges

Lipaz tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 • Születésnap 1980-05-06

További Információ

 • Lakhely:
  Székesfehérvár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://www.lippay.hu/

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.067 profil megtekintő
 1. Lipaz

  Arturia PolyBrute

  Látom, kis vita kialakult az ízlésekről és a pofonokról, de eddigi bemutató videók alapján ez egy beszarás, rohadt sok feature-rel és kicsavarható meleg hanggal. Azért a Morph potméter az igencsak újdonság egy analóg cuccon. Sehol nem láttam még eddig. És amit talán nem hallottatok, láttatok eddig sehol, az az A-ból B-be történő baromira egyszerűen létrehozható hangszínátmenet. Eddigi videók alapján az igen durva váltásokat tesz lehetővé, ha okosan programozod. Szerintem ez ennyi pénzért egy nagyn jól programozható, nagyon intuitív poli szinti. Talán az Expressive E-vel összeállva (bár akkor drágábban) belekerülhetett volna a Touché midi kontroller és azzal aztán végképp ikonikus lehetne.
 2. ...és pár kép kedvcsinálónak.
 3. Csak halkan jelzem, hogy a szivacs sem drága megoldás "annyira". Nekem most épp van felesleges eladó, mert sajnos a minimál mennyiség, amit rendelni tudtam 10 négyzetméter volt, de nekem ebből csak 5 kellett: 5 m² akusztikai szivacs eladó. Állapot: új Wave vagy másnéven "wedge" panel / 7cm Darabszám: 10 db Egy darab adatai Hossz: 995 - 1000mm Szélesség: 500mm Magasság: 70mm (20mm alap + 50mm csúcs) Ár: 25000 Ft Nem dolgoztam még ilyennel, de a tapasztalataimat szívesen megosztom. Én próbaképp vettem piramisszivacsokat, két nagy basszuscsapdát, valamint egy spéci szivacsot. Csak hogy kipróbáljam, milyen hatással lesz téglatesthez hasonló alakú "bedroom studiomban" dörgedelmes kick-cin-bass-kick-bass-bass "zenéimre. Olyan jó lett, hogy elhatároztam, ugyanilyen nyitott cellás szivacsanyagból kérek 7cm-es hullám formát is, hogy lefedjem a szobám falainak, plafonjának akkora részét, hogy egyrészt ne legyen se echo, se "flutter" többé, másrészt ezzel a vastagabb szivaccsal nemhogy a magas hangokat tartom kordában, de még a 125Hz körüli kickem sem pattog már a fejem körül. Szépen a monitorok felől szól... mondhatni hatalmas a különbség. Nem akartam a teljes felületet lefedni, mert a süketszoba nem egészséges hálószobának. Viszont az biztos, hogyha a szomszéd láncfűrészel, akkor végre nem zeng az egész szoba, csak a forrás felől észlelem a hangot. Vagyis szépen csillapít! Ha valakit érdekel, keressen meg itt, vagy ott, vagy esetleg amott, privátban.
 4. Lipaz

  Logic 10

  "Apple will not be incorporating a GarageBand-style user interface for the revamped application, likely sticking to a more complex interface more appropriate for the professional-level nature of the software." Bízom ebben. Mellesleg szerintem 2012 tavasz és Logic Pro X néven.
×
×
 • Create New...