Jump to content
Ménemszól.hu

farex

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  129
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4

farex last won the day on August 16 2019

farex had the most liked content!

Megbízhatósága

19

farex tagunkról:

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.439 profil megtekintő
 1. farex

  IK Multimedia UNO DRUM

  Kihasználatlanság miatt, eladó egy Uno Drum dobgép, dobozában, tartozékaival együtt, újszerű karcmentes, hibátlan állapotban. Székesfehérvár, posta megoldható
 2. farex

  ART TUBE MP/C csöves előfok/kompresszor

  Eladó egy szép jó állapotú, karcmentes, ART TUBE MP/C csöves előfok (és DI box) mikrofonhhoz / hangszerhez - gyári tápjával. Csöves előfok, 48V fantomtáp, Opto Kompresszor / Limiter; 12AX7A csővel szerelve; 80 dB-es (XLR-XLR) és 50 dB-es (6.3mm-XLR) tiszta gain; Frekvenciaátvitel: 30 Hz- 60 kHz; Gyors, zenei Opto limiter (>20 dB tartomány, kapcsolható); Változtatható bemeneti impedancia; Precíz, LED-es kivezérlés jelző; I/O csatlakozók: XLR vagy 6.3 mm-es jack bemenet, 6.3 mm jack XLR kimenet, transzformátor leválasztású DI; Fázisfordító kapcsoló; Alulvágó szűrő kapcsoló; Attack idő:
 3. Nekem egy ideje presonus kártyáim vannak, és elégedett vagyok velük. Viszont 23000-ért, már ki lehet fogni 22VSL-t is, aminek sokkal hangosabb a füleskimenete, meg az előfokai is jobbak. Volt dolgom scarlett-tel is, nekem a presonushoz képest gagyinak tünt, főleg az összeszerelés minőségét tekintve. Nekem az audioboxot nagy nehezen 17000-ért sikerült eladnom. Most is több hónapja árulok egy 44VSL-t, valamiért eléggé alulértékelt márka.
 4. farex

  Alesis Q49

  Persze, én is csak poénnak szántam. Viszont a BS-II csak két oktáv, az meg elég kevés, de az ulltranova szűkösen elég lehet.
 5. farex

  Alesis Q49

  Vagy ez sem hangos: https://www.alibaba.com/product-detail/USB-Midi-Flexible-Roll-Up-Piano_60133147622.html ?
 6. Adj meg egy mailcímet, és átküldöm.
 7. Szia! Nekem még megvan a gépemen. Ha még aktuális szívesen elküldöm.
 8. Vagy ez tök ingyen: http://www.maxforlive.com/library/device/2061/nnrsl-blofeld-editor
 9. Ha ableton, akkor ezt is kipróbálhatod: http://www.filthyfilterz.com/
 10. Nekem van jx-03. Nagyon király, de csak 4 hang polifónia, és csak egy bizonyos karaktert hoz. Az ultranován, mininován kevés a kezelőszerv, viszont a hozzá mellékelt vst editor nagyon jó. Ebben az árkategóriában talán a Gaia ami legjobban megfelel a kitűzött feltételeknek. Viszont a Blofeld hangra nekem nagyon bejön.
 11. farex

  Novation x-station 6

  Az x-station usb-ről is felveszi a tápot. Úgy működik?
 12. farex

  Shure mikrofon

  Szia! Szerintem erre a célra ez is elég lenne: Behringer
 13. Szia! És a szekvenszer esetében mire esett a választásod?
 14. Én 44vsl-t használok, 1.3-as driverrel, win10 alatt. Minden tökéletesen működik vele. Soha nem volt semmilyen frissítéssel, semmi gondom.
×
×
 • Create New...