Jump to content
Ménemszól.hu

buckaroo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  74
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4

buckaroo last won the day on May 18 2020

buckaroo had the most liked content!

Megbízhatósága

36 Megbízható

buckaroo tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1973-03-27

További Információ

 • Lakhely:
  Szombathely
 • Érdeklődési kör
  Jó hangok.

Kapcsolatfelvétel

 • Yahoo
  szalaypisti@yahoo.com

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.988 profil megtekintő
 1. buckaroo

  Födő

  Esetleg, ha van valakinek akinek már nem kell Elektron-os porvédő a digitakt méretű, meg az analog 4-hez a plexi vagy a neoprén. Ki tudja hátha.
 2. buckaroo

  Mikrofon állvány?

  Eladó "a fészbuk marketplész szerint kalasnyikov" , de szerintem újszerű Tempo stands típusú mikrofon állvány, felteszem ide talán itt még nem vették át a hatalmat a hülye robotok.
 3. buckaroo

  Laptop tartó.

  Eladó párszor használt laptop tartó.
 4. buckaroo

  Pulsar 23...

  очень fasza
 5. buckaroo

  ac3 stream - logic pro 9

  Sziasztok! Kérdésem van, lehetséges-e élőben a logic pro 9-ből ac3-ba kódolt surround streamet pl. egy házimozi erősítőbe küldeni? Vagy csak analóg vonalkimeneteket lehet kiosztani az egyes hangszórókra amihez ugye hat erősítő is kéne. Köszi a válaszokat.
 6. buckaroo

  Moog Matriarch

  Vélemény: Én nem bántam meg, hogy a tb-3-at lecseréltem a minitaurra, vesztettem egy szekvenszert, de cserébe az alsó regiszterekből eltűnt az addig fel se tűnő fura magasba húzó búgás. A többivel én is egyetértek. Nekem eddig ez a demó tetszett moogéktól : a többi eléggé műbalhé, a legjobban az teccik ahogy "művész" marha nagy beleéléssel hajlong a sokszor szinte random "zajra" , de ezt a műbalhét máshol is látni pl. arturia.
 7. Khhmmm, na akkor elmondom, tavaly karácsony előtt én is vettem egy ilyen "csodamasinát", (de minek?) igaz az van ráírva sample player, és ugyan tudna a gép saját mintákat is rögzíteni, de hála a gyártónak szegényke nagyon bugos és felvétel közben ha átléped a 2 mb adat korlátot összezuhan és újraindul, továbbá ha nem csinálsz semmit se is hallatszik valami fura halk kaparászás valamit dolgozik közbe .ingom sincs, a brumm pedig azt gondoltam én is a kaossillator kimenet brumos amiről próbáltam rögzíteni, de ezek szerint valamiért a felvétel közben van valami a jelúttal, de mindegy is, ilyet ne
 8. buckaroo

  Akai Pro Force

  beszép szíínes
 9. Whitehouse? Én csak az amerikait ismerem de mostanába arra fele se húznak jó zenét hjába nincs mán ott a nigga?...né mán kicsit nem figyelek oda kiszakadt a hurka bél megyek vissza tőttenyi.
 10. Szerintem ez még virtuózabb mint a fenti de végig ezt se bírtam :)). Különben a köppenyesek jók lennének Paks2-re a nagy kezelőpaneleket úgyis vágják már...
 11. Jó és érthető az anyag, de aki nem villamos oldalról érkezik annak azért sok a levegőben lógó fogalommal kell birkóznia már az elején, azt persze értem, hogy valahol meg el kell kezdeni és nem lehet Coulomb-nál, mert akik ezt nézik zenélni akarnak elsősorban, de valamiféle fogalomtár nem ártana valahogy, de azt nem tudnám én se azt hogy... tényleg nagy az a fa na. Respect, hogy felvállaltad.
 12. buckaroo

  Zenekészítés iOS-en

  "Mindezek mellett kiégtem a MIDI-szekvenszeres munkamódszerből és új Workflow-t kerestem. Az iPad pillanatnyi teszetoszasága miatt megint vas megoldásra vágytam… így belevágtam egy EMU Command Station XL7-be. Elindultam egyfajta frázis-munkamódszer felé, ami a MIDI-s módszer hanyatlása után egész ígéretes volt. Aztán itt is bejött hogy a PC-vel kell összekötni a menedzseléshez, amiért egészen WIN XP-ig vissza kellett nyúlnom és ez megint a kedvemet szegte. Sajnos keveset ismerkedtem az eszközzel… ha valamiben egy kicsit megakadok, új dolgot keresek, így talán egy kicsit idő előtt letettem róla
 13. buckaroo

  ÚJ MÉNEMSZÓL

  Pontosan erre gondoltam én is csak kiváncsi voltam ki mit szól hozzá.
×
×
 • Create New...