Jump to content
Ménemszól.hu

GÁBOR

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  77
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

GÁBOR last won the day on July 29 2014

GÁBOR had the most liked content!

Megbízhatósága

1 Semleges

GÁBOR tagunkról:

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.038 profil megtekintő
 1. GÁBOR

  DSI MONO EVOLVER

  DSI MONO EVOLVER key-t keresek. Desktop verziót és kp-t kínálok érte. Ha valakinek eladóvá vált egy ilyen, itt jelezze kérem.
 2. GÁBOR

  Minden ami Mini Moog

  Köszönöm a segítséget Srácok! Ilyesmire gondoltam én is, de a megerősítés nem ártott.
 3. GÁBOR

  Minden ami Mini Moog

  Sziasztok! Úgy általában van valami különbség a fekete és fehér moog-ok között? Pl: a minitaur fekete miben különbözik a fehértől? Köszi a válaszokat
 4. Szerintem érzi, hogy "kiégett", ezért keres társakat az ötleteihez. Nyilván nagy neveket akar maga mellett tudni. Vérfrissítésként, inspirációként, motivációként, lelkesedésként, stb.. stb... jól jönnek az ilyen együtt dolgozások.
 5. GÁBOR

  Asztali állványok

  Biztosan sokan gondolkodtok otthon azon, hogy pl a desktop szintiket hogyan pakoljátok. Asztalok, polcok, kis állványok. Itt egy szép példa, alternatíva: http://cremacaffedesign.com/projects/spike/
 6. Nagy valószínűséggel a delay time-hoz nem lehet hozzá nyúlni. Talán ezért nem találok semmit róla.
 7. GÁBOR

  Korg apróságok mod-olása

  Sziasztok! Korg monotron delay time vezérlésére van valakinek rajza? Esetleg linket tudna valaki küldeni? Nem szeretnék ezért a csomagért fizetni, valami free shematic kellene. Egyáltalán megoldható? Megcsinálta már valaki? Köszi
 8. Túl vagyok az első stresszeken! Megvettem, kipróbáltam, hajtom, jó!
 9. GÁBOR

  Akai Rhythm Wolf

  Vissza a témához: http://www.synthtopia.com/content/2014/09/05/richard-devine-rhythm-wolf-demo/ Ha már önmaga nem elég, legyen még egy, plusz még tegyünk hozzá egy picit.
 10. http://www.synthtopia.com/content/2014/09/04/korg-intros-hatsune-miku-singing-effects-pedal/ Na és ez? Aranyos :-) A Korg szinte negyed évente előáll valamivel.
 11. GÁBOR

  Akai Rhythm Wolf

  http://www.synthtopia.com/content/2014/09/04/akai-pro-rhythm-wolf-demo/ Újabb próbálkozás...
 12. Köszönöm mindkettőtök válaszát. Remélem én sem fogok benne csalódni. Bár 50 $ nem a világ :-) .
 13. Köszönöm a véleményedet. Esetleg megerősítésként más is osztja a pozitív tapasztalatokat? Kérem, aki használja mondja el mit lát jónak, netalán hibának benne. Köszönöm
 14. Sziasztok! A DSI oldalán letölthető 50 $-os Evolver editáló progival van valakinek tapasztalata? Stabilitás, részletesség, minden érdekelne. Ki milyen cuccon használja, stb... Előre is köszönöm. http://www.soundtower.com/evolver/index.html Erről lenne szó.
 15. GÁBOR

  Akai Rhythm Wolf

  Az ára jó, ennyiért ezt adják. A basszus szinti nekem sem tetszik. A bizonytalan kézmozdulatok alapján ez még jobbá is válhat. A dobhangok tetszenek.
×
×
 • Create New...