Jump to content
Ménemszól.hu

remetemen

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  95
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  118d 23h 58m 57s

remetemen last won the day on August 1 2018

remetemen had the most liked content!

Megbízhatósága

4 Semleges

remetemen tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.749 profil megtekintő
 1. remetemen

  cserebere mittomén...

  Elcserélném/eladnám néhány használaton kívüli holmimat. Már biztos unjátok... Shot ECC 3 80-as évekbeli, Japán, analóg basszuseffekt. 1u rack. Kórus, kompresszor, 6 sávos eq. VAS. 25000Ft Zoom B1 on modellező basszuseffekt. Hangoló, looper, dobgép és a létező összes fajta effekt ami basszusgitárhoz kellhet. 5 effekt egyidejű használata tetszőleges sorrendben. 100 programhely, 10000 Ft Magasított pergőállvány éllva doboláshoz, vagy elektromos dob szettbe illesztéséhez. 8000 Ft Cserébe keresek rendesebb torzítót és / vagy TC Helicon VoiceTone X1 effektet.
 2. remetemen

  tavaszi lomtalanítás

  Kihasználatlan cuccaimat eladnám. Zoom B1 on 15000 Ft Alapvetően basszusgitár effekt, de én pl. szintihez használtam. Erősítőmodellek, looper ritmus presetek és gyakorlatilag mindenféle effekt ami basszusgitárhoz kellhet. Az effektek tetszőleges sorrendbe köthetők (egyszerre max 5) és széleskörűen paraméterezhetők. Tökéletesen működik. Adok hozzá 4db ceruzaaksit, sokáig elmegy vele, adaptert nem is használtam hozzá emiatt. Shot ECC 3 25000 Ft 80-as évekbeli Japán analóg 1u rack basszusgitár (vagy bármi) effekt. Kórus, kompresszor, 6 sávos eq. Megbízható vas. Be és kimenet elö-hátul, pedállal is kapcsolható, de az nekem nincs hozzá. Korg Wavedrum mini 50000 Ft Saját dobozában, adapterével, Csíptetős jeladóval, állvánnyal. 100 dobhang/dobkészlet, 2 effekt, ritmus presetek, looper. A csíptetős jeladót csatlakoztatva még egy ütőfelületet kapunk, pl. cipőre csíptetve beállíthatunk rá egy lábdobot, vagy az asztal lapjára csíptetve dobolhatunk kézzel az asztalon. Szerintem fasza. Dobosoknak hangzás bővítés miatt ajánlom. De nem dobos zenészek is simán tudnak rajta ütögetni ritmusokat felvételhez, gyakorláshoz stb. Nekem is kb. emiatt volt, de sajna a többi hangszer mellett ezt már nem tudom koncertekre vinni. A 3 eszköz egyben 70e Ft
 3. remetemen

  Wavedrum

  Felszerelés mennyiségének racionalizálása miatt eladósorba került elektromos dobom. Korg Wavedrum Mini. Saját dobozában, adapterével, Csíptetős jeladóval, állvánnyal. 100 dobhang/dobkészlet, 2 effekt, ritmus presetek, looper. Tehát ha bejátszol egy ritmust azt ismételgeti. A csíptetős jeladót csatlakoztatva még egy ütőfelületet kapunk, pl. cipőre csíptetve beállíthatunk rá egy lábdobot, vagy az asztal lapjára csíptetve dobolhatunk kézzel az asztalon. Szerintem fasza. Dobosoknak hangzás bővítés miatt ajánlom. De nem dobos zenészek is simán tudnak rajta ütögetni ritmusokat felvételhez, gyakorláshoz stb. Nekem is kb. emiatt volt, de sajna a többi hangszer mellett ezt már nem tudom koncertekre vinni. Szóval megy a háztól. Posta oké, csere most nem annyira.
 4. remetemen

  Zoom B'on

  Alapvetően basszusgitár effekt, de én pl szintihez használtam. Erősítőmodellek, looper és gyakorlatilag mindenféle effekt ami basszusgitárhoz kellhet. Az effektek tetszőleges sorrendbe köthetők (egyszerre max 5) és széleskörűen paraméterezhetők. Tökéletesen működik. Adok hozzá 4db ceruzaaksit, sokáig elmegy vele, adaptert nem is használtam hozzá emiatt.
 5. remetemen

  Zoom B1 on

  Modellező mini multieffekt. gyakorlatilag minden létező effekt megtalálható benne, plusz looper, dobgép és hangoló. Az effektek széleskörűen paraméterezhetők, tetszőleges sorrendben felfűzhetők egyszerre max 5. 100 programhely. Sokáig elmegy elemről, én így használtam, de kaphat tápot usb-ről, vagy 9v adapterről is. Szintetizátorhoz használtam, asztalon, kézzel nyomkodva. Dobozában.
 6. remetemen

  Analóg rack

  Shot ecc3 80-as évekbeli Japán 1u rack effektemet eladnám. Kórus, kompresszor, 6 sávos eq van benne. Megbízható vas. Be és kimenet elö-hátul, pedállal is kapcsolható, de az nekem nincs hozzá.
 7. remetemen

  el-ton

  1985 körül kaptam. el-ton, vagy el-tone volt a neve és vagy az l, vagy a t betű egy hangjegy volt. Olyan hangja volt mint a kaputelefonnak a panelban, egy húrja volt, 9 voltos elemmel ment, voltak rajta érintők, az enyém narancssárga volt, de lehet hogy volt világoskék is, vagy azt csak álmodtam?.... Egyetlen fotót se találtam róla a neten. NAGYON szeretnék ismét egy ilyet.
 8. remetemen

  MEGA pedalboard

  Eredetileg egy Vermona ET-6 orgona háza volt. Rengeteg pedál, vagy egy kisebb elektronikus setup is elférhet benne. Nekem sajnos kicsi. Teteje levehető, hátsó oldalán szabvány tápcsatlakozó aljzatnak nyílás. Belső méretei 98x50x12cm. Dögnehéz, atomstabil. Modj egy jó árat és vidd. Legjobb ha érte jössz, mert postán túlméretesnek számít ami dupla díjat jelent...
 9. Egy barátomnak van és az is csak master eszköz lehet a midi láncban...
 10. kösz jól hangzik. megnéztem a hirdetést is, épp csak egy kicsivel drágább int az új...
 11. remetemen

  Milyen audio loopert vegyek?

  Üdv! Szeretnék egy loopert, csak nem tudom milyet. Amiket eddig próbáltam nem váltak be. Probléma, hogy másik eszközről midin kéne kapnia a tempó szinkront, de közben pontosnak kéne maradnia a loopnak. Azt gondoltam ez valami nagyon egyszerű dolog, de úgy látszik nem. Volt eddig Korg kaoss pad 3 - néhány ütem után már hallható a késés ami az idő előrehaladtával csak romlik. Roland rc505 itt sem sikerült, csak master módban, de úgy nem szeretném. Van egy fő szekvenszerem amin futnak a patternek meg minden, nem szeretném teljesen újraszervezni az egészet. EHX 2880 erről csak olvastam, de kb ugyanaz a probléma másikat nem ismerek
 12. Márciust storno, nem jelentkezett senki... Április esetleg?
 13. Márciusi nyitó klubhoz keresek 1 fellépőt. Saját szet, plusz közös zenélés. Ajánlatom szállás-kaja-sör, meg amit a közönség összead. Havonta ismételnénk más-más meghívottal, tehát későbbre is lehet jelentkezni.
 14. remetemen

  Pocket Operator Fan Club Hungary

  Megalakult a Pocket Operator Fan Club Hungary! Egyenlőre fb csoportként működünk, keressetek meg minket és csatlakozzatok. Szeretnénk előadásokat, bemutatókat, workshopokat és közös zenéléseket szervezni. Ja, meg létrehozni egy rendszeres klubot. A decentralizáció szellemében miskolci bázissal működünk, ahol van egy kis helyünk is a klubozáshoz, meg jófej, nyitott közönség-közösség. gyertek gyertek
 15. remetemen

  kaoss pad 3 midi szinkron

  Esetleg arról van valakinek információja, hogy a Kaoss Pad 3 PRO, vagy PRO+ esetében meg van-e oldva ez a hiba?
×
×
 • Create New...