Jump to content
Ménemszól.hu

remetemen

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  89
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  118d 23h 58m 57s

remetemen last won the day on August 1 2018

remetemen had the most liked content!

Megbízhatósága

2 Semleges

remetemen tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.700 profil megtekintő
 1. remetemen

  rack

  Helyhiány (és kihasználatlanság) miatt eladóak a következő eszközök. Roland GS 6 programozható gitár (vagy bármi) előfok, torzító, kórus, flanger, visszhang, zengető, zajzár. Midi által teljes mértékben vezérelhető. 25000 Ft Shot ECC 3 basszus (vagy bármi) effekt. kórus, kompresszor, 6 sávos eq, 80-as évekbeli Japán analóg cucc. 25000 Ft Behringer Composer pro XL (MDX 2600) két csatornás kompresszor, limiter, zajzár, de-esser, enhancer. Side chain is. 25000 Ft SKB 19" 4u rack. Műanyag/alumínium. Hasznos mélység 45cm 25000 Ft Az egész egyben 85000 Ft
 2. remetemen

  Tweakalizer

  Oldschool dj effekt nagy jog tárcsával. Line és phono bemenet. Egész jó auto BPM, realtime pitch korrekció, flanger tempószinkronizált lfo-val, 3 sáv eq kill funkcióval, 3 féle filter tempószinkronizált lfo-val és rezonancia potival, delay, scratch, Effektezhető sampler - looper. Szintetizátorhoz és dobgéphez is használtam, teljesen jó minden. Gyári tápegység, doboz.
 3. remetemen

  Zoom B1 on

  Modellező mini multieffekt. gyakorlatilag minden létező effekt megtalálható benne, plusz looper, dobgép és hangoló. Az effektek széleskörűen paraméterezhetők, tetszőleges sorrendben felfűzhetők egyszerre max 5. 100 programhely. Sokáig elmegy elemről, én így használtam, de kaphat tápot usb-ről, vagy 9v adapterről is. Szintetizátorhoz használtam, asztalon, kézzel nyomkodva. Dobozában.
 4. remetemen

  effekt arzenál :) (na jó nem...)

  Szóval néhány izét eladnék. Behringer Tweakalizer. Vicces Dj effekt, nagy jog tárcsával. 3 sáv eq kill funkcióval, flanger és filter beállítható lfo-val, delay, sampler, scratch, auto bpm, pitch korrekció. 20e Ft Zoom b1 on. Mini multieffekt, gyakorlatilag mindenféle effekt megtalálható benne, plusz looper, plusz dobgép. Az effekteket programozni szerintem kicsit macerás, de a gyáriak közt is megtaláltam a nekem tetsző néhányat. 15e Ft Shot ECC3 1u rack basszuseffekt. Japán, analóg, 80as évek, kórus, kompresszor, 6 sáv eq, hibátlan. 20e Ft nem vagyok jó matekból összesen 50e Ft Szerintem mindhárom effekt kiválóan használható dobgépekhez, szintetizátorokhoz egyaránt.
 5. remetemen

  kaoss pad

  Kis négyzet, vagy szappan alakú , piros-fekete káoszpadot szeretnék. Ha másképp nem megy készpénzért, de cserebere is érdekel. Sőt... Cserealap: Shot ECC3 1u rack basszuseffekt. Japán, analóg, 80as évek, kórus, kompresszor, 6 sáv eq, hibátlan. Behringer Tweakalizer. Vicces Dj effekt, nagy jog tárcsával. 3 sáv eq kill funkcióval, flanger és filter beállítható lfo-val, delay, sampler, scratch, auto bpm. Zoom b1 on. Mini multieffekt, gyakorlatilag mindenféle effekt megtalálható benne, plusz looper, plusz dobgép. Az effekteket programozni szerintem kicsit macerás, de a gyáriak közt is megtaláltam a nekem tetsző néhányat. Szerintem mindhárom effekt kiválóan használható dobgépekhez, szintetizátorokhoz egyaránt.
 6. remetemen

  Ditto x4 loopert vennék

  Keresem a címben említett looper pedált. Más típus nem nagyon érdekel, többfélét is kipróbáltam, de problémák vannak a midi szinkronnal. Állítólag ennél nem. De persze mindet biztos nem ismerem.
 7. remetemen

  Pocket Operator akril tok

  Dich studios-tól rendelt Pocket Operatorhoz való víztiszta akril tok eladó. Szerintem jobb mint a gyári szilikon. Már összeraktam, egy Speak volt benne, de eladtam a tok nélkül. https://dichstudios.com/collections/po-gear/products/po-case-diy-kit
 8. remetemen

  Analóg rack

  Shot ecc3 80-as évekbeli Japán 1u rack effektemet eladnám. Kórus, kompresszor, 6 sávos eq van benne. Megbízható vas. Be és kimenet elö-hátul, pedállal is kapcsolható, de az nekem nincs hozzá.
 9. remetemen

  GIZMOTRON

  Használ valaki gizmotront? mindegy lenne, hogy gitár vagy basszus, szeretnék megnézni egyet élőben ha lehetséges.
 10. remetemen

  el-ton

  1985 körül kaptam. el-ton, vagy el-tone volt a neve és vagy az l, vagy a t betű egy hangjegy volt. Olyan hangja volt mint a kaputelefonnak a panelban, egy húrja volt, 9 voltos elemmel ment, voltak rajta érintők, az enyém narancssárga volt, de lehet hogy volt világoskék is, vagy azt csak álmodtam?.... Egyetlen fotót se találtam róla a neten. NAGYON szeretnék ismét egy ilyet.
 11. remetemen

  ZOOM B1on effekt

  Zoom B1on effektemet eladnám. Adom hozzá a 4 ceruzaaksit,meglepően sokáig elmegy vele, én nem is használtam adapterrel végül. Doboza, papírjai megvannak, lehet még valamennyi garancia is, de már inkább nem mint igen.
 12. remetemen

  MEGA pedalboard

  Eredetileg egy Vermona ET-6 orgona háza volt. Rengeteg pedál, vagy egy kisebb elektronikus setup is elférhet benne. Nekem sajnos kicsi. Teteje levehető, hátsó oldalán szabvány tápcsatlakozó aljzatnak nyílás. Belső méretei 98x50x12cm. Dögnehéz, atomstabil. Modj egy jó árat és vidd. Legjobb ha érte jössz, mert postán túlméretesnek számít ami dupla díjat jelent...
 13. remetemen

  Újévi nagytakarítás

  Alábbi mindenfélétől megválnék Teenage Engineering Pocket Operator Sub 13000 Ft igény esetén Dich Studio-tól rendelt akril burkolattal 22000 Ft Shot ECC3 1u rack Japán analóg basszuseffekt a 80-as évekből. Kórus, kompresszor, 6 sávos eq. 25000 Ft 2db BEAG AKT 408 minimix keverő BEAG APT 100 végfok UNIVOX APT 100 végfok Utóbbi 3 tételt szívességből tárolom és hirdetem, állapotáról jelenleg semmit sem tudok. Igény esetén kipróbálom, felnyitom szívesen. Csere is érdekel: kaoss pad mini
 14. Egy barátomnak van és az is csak master eszköz lehet a midi láncban...
 15. kösz jól hangzik. megnéztem a hirdetést is, épp csak egy kicsivel drágább int az új...
×