Jump to content
Ménemszól.hu

psymon

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  35
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

psymon last won the day on February 19 2018

psymon had the most liked content!

Megbízhatósága

9 Semleges

psymon tagunkról:

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. psymon

  Felrobbant az Internet!!!!

  Vagy veszel mellé ugyan ennyiért egy Moog Werkstadt-ot és összepatcheled őket... 😛
 2. psymon

  Felrobbant az Internet!!!!

  Bocsi, nem tudtam kihagyni. Most látom csak, hogy a Minilogue XD alatt már említve volt. De talán a netes mémgyárakat elnézve, ez megérdemel egy külön témát.
 3. psymon

  Felrobbant az Internet!!!!

  Itt a Korg Volca Modular!!!
 4. psymon

  Behringer MS-101

  Még idénre ígérik és a Behringertől megszokott megfizethető áron kínálják. Szerintem, a Model D-ből lehet kiindulni, úgyhogy kb. 100K HUF körül kell, hogy legyen majd az ára.
 5. psymon

  Behringer MS-101

  Újabb Roland klón, némi változtatással, "versenyképes" árazással.
 6. Ez eddig mind elég lájtos volt... Akit a Noise, mint műfaj létezése meglep és létjogosultságát kétségbe vonja, annak erősen ajánlom a 'This Exists' sorozatot, különösképp az alábbi epizódot.
 7. psymon

  DASZ Multitrack Music Production System

  Végre egy rendszer, ami tökéletesen ötvözi egy digitál multitrack és egy groovebox tulajdonságait. Felvétel, maszterelés, live act... minden egyben. Vagy ha úgy tetszik, egy dedikált hardveres DAW beépített audio és MIDI interface-szel, saját plug-in hangszerekkel és effektekkel. Mindez egy laptop áráért. És ráadásul egy teljesen logikusan fejleszthető rendszer (plusz modul = plusz kontroll és bemenetek), ami full DSP alapú, így a szoftveres része önmagában is bármikor fejleszthető. Várós. NAMM 2018 Dasz Alex Multitrack Music Production System http://www.dasz.com/
 8. psymon

  Mérföld Robi elment...

  R.I.P Én ezzel emlékezem:
 9. Plusz integrált Neve touch felülettel és még egy granulár szinti modult is kapott. És mindez szabadon kombinálható mod mátrix-szal variálható... Az eddigi specik alapján, nekem a Waldorf Q-nál sokkal innovatívabbnak tűnik és szerintem nem is ugyan az az engine van benne (max. részeiben, amennyire minden Waldorf szinti a Q-ra meg a Wave-re épül). De kategóriáját tekintve igen, egy valódi 'no compromise' flag ship szinti-nek tűnik, mint anno a Q+ volt. Meglátjuk milyen lesz.
 10. psymon

  Behringer MiniMoog...

  Az tényleg mindenkit totál hidegen hagyott, hogy a DM12 (tudtommal) az első beépített augmented reality interface-szel rendelkező szinti (ever)? #innováció?
 11. psymon

  Elektron Analog 1.22 OS

  Octatrack-re nem akarját megcsinálni a trig condition update-et? Vagy ott van már valami hasonló? Elég jó lenne, ha mintákkal is meg lehetne ugyan ezt csinálni.
×
×
 • Create New...