Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  1.085
 • Csatlakozott

 • Days Won

  47
 • Ennyit fórumozott

  15314d 10h 56m 23s

_cutoff last won the day on May 1

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

386 Megbízható

2 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.359 profil megtekintő
 1. _cutoff

  Korg Minilogue xd Module!

  Egyébként csak nekem van olyan érzésem, hogy picit olyan fejlesztés történt itt az előzőhöz képest, mint mikor egy mobiltelefonnak kiadják az új változatát kicsit több megapixellel meg tárhellyel, hogy dobd el a régit és költsd el a pénzedet az újra ? Már eleve ennek kellett volna lennie az első miniloguenak. Ha rosszindulatú feltételezésekbe akarnék bocsátkozni, azt is eltudnám képzelni, hogy a korg 10 évre előre tudja, milyen "fejlesztések" lesznek a következő szintijükbe beépítve, mert ugye ebben sincs semmi olyan, amit már ne hallottunk volna ezer más hangszerben. Ettől még cuki, sőt talán meg is venném idővel, de nem erőltették túl az improvement részt a digit oscikkal meg az internal fxekkel.
 2. _cutoff

  Korg Minilogue xd Module!

  Valami gond van a fórum működésével, mert a minilogue xd topikba délelőtt írtam én is erről a modul változatról, de nem ugrott a lista elejére. Amúgy ez a változat olcsóbb lesz az első szériás miniloguenál is, ami egyrészt jó hír, másrészt durva kicseszés az említett hangszer tulajdonosaival, főleg annak fényében, hogy a minilogue billentyűzete távolról sem az a kategória, amiért megéri többletösszeget kifizetni egy desktophoz képest.
 3. _cutoff

  KORG Minilogue XD

  Most jelentették be, hogy lesz belőle desktop is, 549$ért, azaz (azt hiszem) olcsóbban, mint a normál minilogue. https://www.korg.com/us/products/synthesizers/minilogue_xd_module/
 4. Abszolút szurkolok a behringernek (is). Így, hogy sikerült legalább egy hangot kicsikarniuk az ub-xa prototípusból, már kicsivel kevésbé vagyok borúlátó a kiadási dátum távlataival kapcsolatban.
 5. _cutoff

  Behringer UB-Xa - első hang!

  Az a magasfrekis sípoló digital felhang vajon a youtube konverzió műve vagy ez ilyen ?
 6. Hát ez tényleg a jövő, mert hogy 2026 előtt nem fogja senki a kezébe, az is biztos. :DD
 7. _cutoff

  Soma Laboratory Pulsar-23

  Zseni cucc lesz, bár rohadtul túlárazottnak érzem (1200-1500 euro+áfa között, wtf). Lyra-8am kettő is volt egy ponton, remek hangszer az is - értelemszerűen nem mindenkinek valók ezek, bár ezen a Pulsaron már van midi, szóval hagyományosabb keretek között is használható lesz.
 8. Uli egyfolytában hypeot generál ilyenekkel - jupiter8 klón is be lett lengetve, de egyelőre maradjunk szerintem a realitás talaján. Jelenleg a pro one klón és a crave ami kb biztos, hogy kijön, plusz a 808 és a 909 klón kicsit később. Láttam egy ms20 desktop prototípust is, az pl szintén nagy durranás lehetne, ha kiküszöbölnék az ms20 mini ordító hibáit benne.
 9. _cutoff

  Moog Matriarch

  Nekem nagyon tetszik ez a Matriarch és a Grandmother is. Tudnám őket használni, Grandmother lehet, hogy lesz is idővel. Demók szarok, de kit érdekel ? Úgysem ennyi van bennük, meg nem csak ilyen zenékre lehet használni, mint amit a demókban prezentálnak.
 10. _cutoff

  Electromagnetic Landscape

  Ez gyakorlatilag egy bedobozolt ilyen (plusz egy preamp talán): https://www.amazon.com/Telephone-Microphone-Suction-Cup-Pickup/dp/B0034I75IK Egyébiránt a SOMA lopta az ötletet a LOM instruments-től. Lásd: https://store.lom.audio/collections/elektrosluch-accessories/products/elektrosluch-3?variant=4542168268832
 11. _cutoff

  Apró CSERE etika

  Viszont gond nélkül bepróbálkoznak ilyen gáncsoskodásokkal.
 12. _cutoff

  Apró CSERE etika

  A gyártókat sem kell félteni. Hűtőkre pl csak akkor van érvényes garid, ha megtartod az eredeti dobozát - namost érted, egy nagyobb hűtő esetében a doboz még kilapítva is egy főfalnyi helyet elfoglal a lakásban, nagyon jól tudja a gyártó, hogy egy ekkora baszom dobozt kevesen fognak betárolni évekre.
 13. _cutoff

  Apró CSERE etika

  Tőlem még olyan esetben is kértek már fotót, mikor a 43as cipő helyett 44eset küldtek webshopból. Bizonyítanom kellett, hogy valóban rossz méretet küldtek és nem csak kitalálom, de készséggel elhiszem amit írsz. Biztos van ilyen is.
 14. _cutoff

  Apró CSERE etika

  Pixelhibás volt állításod szerint. Az nem valószínű, hogy javítható, ezért cserélték ki.
×
×
 • Create New...