Jump to content
Ménemszól.hu

_cutoff

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  975
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  43
 • Ennyit fórumozott

  2389d 13h 3m 50s

_cutoff last won the day on October 9

_cutoff had the most liked content!

Megbízhatósága

350 Megbízható

2 követő

_cutoff tagunkról:

 • Rang
  Óbester

Legutóbb az adatlapod nézték:

4.075 profil megtekintő
 1. _cutoff

  Korg monologue probléma

  Azt még érdemes megpróbálni, igen, de nem hinném, hogy az lesz a baj, főleg ha hozzá illő táppal használod. A Monologuehoz tudtommal nem minden esetben adnak gyári tápot. Én egy Korg KA-350 adapterrel használtam az enyémet.
 2. _cutoff

  Korg monologue probléma

  Az enyém nem csinálta ezt. Minden esetben csinálja ? Szekvenszer kikapcs, minden moduláció kikapcs, init peccs, midi kábel kihúz ... mindent próbáltál és mégis ?
 3. _cutoff

  Boss dobgépet vennék

  A következők érdekelnek hibátlan, megkímélt állapotban: DR-5, DR-660, DR-770, R-70
 4. _cutoff

  Moog ONE

  Ez teljesen irreleváns kérdés. Ilyen hangszert kizárólag "önös érdekből" vesz bárki, azaz, hogy ő maga birtokolja, élvezze a hangját, tudását, stb - az, hogy ebből a közönsége (ha van) mit érzékel, nem hinném, hogy bárkit is érdekelne.
 5. _cutoff

  Moog ONE

  már akinek van. kiváncsi leszek mekkora slágertermék lesz ez itthon a sláger űr nevű boltban monnyuk.
 6. _cutoff

  Moog ONE

  draco újult erővel tért vissza
 7. _cutoff

  Moog ONE

  Egyetértek abban, hogy szörnyen unalmas a demó. Nem (nagyrészt) kiégett vénemberek kezébe kellett volna adni, akik mindenáron úgy akarják megszólaltatni, mintha még mindig 1974et írnánk, bár ilyen árcédulával nem is a huszononévesek a célcsoport, szóval lehet, hogy nagyon is tudatos a demósok és a hangszínek kiválasztása. Tuti, hogy nem ennyi a max, amit ki lehet ebből hozni.
 8. _cutoff

  Moog Grandmother

  A vevője jelentkezzen nálam amint megunta, ugyanennyiért átveszem.
 9. _cutoff

  Moog Grandmother

  így van, minek túlbonyolítani, amit nem muszáj ? mindegyik muzsikál, de az egyik drága, a másik meg olcsó. majd hülyék lennénk a drágát megvenni...
 10. _cutoff

  Moog Grandmother

  igaz ! hol van a primitív szar moogban 8 hang polifónia, song mód meg 50 ritmus pattern ?? sehol !!!
 11. Csak ne lenne ilyen k... ronda :DDD
 12. A D és a Neutron árát a Behringer módosította egész európában 299 euróra. (eddig a Neutron 350 körül mozgott, ahol lehetett kapni). Gondolom az itthoni áraik is ennek megfelelően alakulnak majd. 95 ezer körül ? (Ha nem, akkor el lehet kezdeni csesztetni a hazai boltokat nemzetközi árgaranciáért, az okosabbja már most is hajlik az ilyesmire) http://www.synthanatomy.com/2018/09/behringer-has-dropped-the-price-of-the-model-d-neutron-synthesizer-to-299e-in-europe.html
 13. _cutoff

  RD-909

  A 808 klónjukra 400 $ körüli árat írnak, gondolom akkor ez is olyan körül lesz. RIP TR-8
 14. _cutoff

  Az Én kis studióm...

  A halmozásban, gyűjtögetésben szerintem nem a sok hangszer birtoklása, hanem az állandó keresgélés, vadászat, infógyűjtögetés az, ami elveszi az időt és ezzel együtt a kreativitás egy részét is a zenéléstől. Illetve szerintem az életkornak is köze van hozzá. Többen említettétek itt is, meg máshol is hallottam már, hogy fiatalabb korban jobban jöttek az ötletek adott esetben szarabb, kevesebb motyóval. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az emberi agy bizonyos életkor után egyszerűen átesik a kreatív csúcspontján, amit a szimpla megfigyelések is bőven alátámasztanak, miszerint a zenészek, együttesek többsége általában fiatal éveiben van a csúcson, akkor teremtik a legmaradandóbb alkotásaikat.
 15. _cutoff

  Az Én kis studióm...

  !!!! :DDDD tetszik a stílusod.
×