Jump to content
Ménemszól.hu

Trek

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  30
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

Trek last won the day on February 16 2019

Trek had the most liked content!

Megbízhatósága

8 Semleges

1 követő

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://sonictrek.bandcamp.com/

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.364 profil megtekintő
 1. Pár hete voltam, akkor mindhárom hangszer egyszerre kipróbálható volt a HitSpace-ben (a System 8-at kérni kellet, és kirakták a kedvemért). Mindnek van erős / gyenge oldala. Én abban biztos vagyok, hogy a legjobb élményt a System-8 használata adja a tengernyi kontrol és a sequencer miatt, még ha nem is veri hangilag a többit. A Nordnak az erőssége a polifónia (26 ha jól emlékszem), a leegyszerűsített gyors workflow, de nincs benne pl szekvenszer. A JD-XA-nak a legjobb a keybed-e (+ van aftertouch) és összességében a hangja, ha megbarátkozol az egyáltalán nem szokványos felül
 2. Az SE-02 nem rossz a demók alapján, végülis ha úgy nézzük, hogy egy kisebb Boomstar preset tárolással, szekvenszerrel, effekttel, nem olyan rossz az ára sem. Mindenesetre egy dolgot elértek, a Behringer D-jének a pre-order ára hirtelen lecsökkent $299-ra. http://sonicstate.com/news/2017/06/28/behringer-drop-model-d-price-to-299-pre-orders-taken/ Nekem a mostani monoszinti kínálatból 200 alatt, a Toraiz AS-1 a kedvenc hangilag. Továbbá az MFB Dominion Club is nagyon ütős lesz az eddigi demók alapján. Az 170 körül lesz elvileg, és sokkal kezesebb a felülete.
 3. Trek

  System-8

  Kijavítanálak, sajnos a Nord Lead A1 billentyűzetén sincs aftertouch érzékenység (de a Nord Lead 4-en sincs). És az A1 nincs is "felkészítve rá", hiába kapna aftertouch-ot bejövő midin. Én egy expression pedált használok a pótlására. Egyébként nagyon jó hangszer valóban, és a System-8-nál a hangja is sokkal jobban bejön számomra. A System-8 nagy erénye a gyors workflow. Rengeteg dedikált potméter, és az onboard sequencer.
 4. Köszi ezt az átfogó bejegyzést!
 5. Hello! Bár nem ilyen hangkártyám van, ez tipikusan ASIO latency problémának tűnik. A hangkártya saját szoftverében/kontrol paneljében keresd meg az ASIO latency beállítást, és vedd magasabb millisecond-ra (vagy nagyobb sample size-ra) az ASIO buffert. Ha ez nem segítene, ezt a diagnosztikai programot http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml kipróbálhatod, Lehet, hogy egy másik hw egység okoz a géped dpc latency képességében akadásokat. Az oldal leírja mit lehet tenni ilyen esetben.
 6. Trek

  Nem azt hallod

  "Én is csak azért olvasom még ezt a témát, mert várom Töfi vagy A/D vagy Silk konkrét tesztjét/véleményét." Ez már részben megtörtént. A topic nyitó cikkben olvashattuk A/D véleményét, ebben ecsetelte, hogy Instrument (a cikkben 'bácsi' néven) járt a Hit Space-ben kb 1 hónapja. Egy 'csoda' USB, valamint egy tápkábel akkor előkerült. A/D és kollégái, mint semleges hozzáállású emberek, nem hallottak különbséget, és nekem ez a mérvadó. (És valamiért úgy érzem a többiek esetében sem lesz ez máskképp...)
×
×
 • Create New...