Jump to content
Ménemszól.hu

merefo

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  43
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1

merefo last won the day on November 14 2012

merefo had the most liked content!

Megbízhatósága

7 Semleges

merefo tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. merefo

  Nem azt hallod

  Álljon itt még reggelig: hogy "a jó kurva anyádat reklámozzad" itt az ezoterikus hiedelmeiddel "drága" Instrument! Menjál haza osz' gyakorloljél! Gondolom, kitiltanak (engem) ezért. Leszarom, ha ez a közösség ilyen láma, hogy hagyja, hogy az üzemeltetőnek nem ártó módon terjesszed itt a megtévesztő bullshitjeidet. Igen, szabad szólni, hogy vannak ezek a fasza kábelek, melyek létének taglalása nem csupán szájbarágós, hanem már minden határon túl van. Mi van itt, mindenki ignoráló beszari?! A KÁBELEK NEM MŰKÖDNEK! Engem zavart.
 2. Hi, majd jópáran beszólnak, de ne foglalkozz vele, mert csak a DIGITÁLIS/ANALOG (D/A minősége) miatt szól jobban. Én egy csomó Nord bankban található mintáról csináltam wave multisample-ket eladásra, konverzióra és amint bekerült egy vintage samplerbe, vagy bármilyen vasba, vagy Apogee hangkártyával játszottuk ki és vettük fel, hasonló élmény és dinamika jellemzte, mint az eredeti (itt Nord) mintáit. Pl Akaiba, Octatrackbe bepakolva a Trilian, Nord, wavvé lopott mintáit az van, hogy úgy szól mint egy felvett analog szinti: nincs analog drift és mindig változó véletlen minták, de megvan a minták spektrum és dinamika-gazdagsága.
 3. Kipróbáltam a Kurzweilt, PC3Xem volt egy darabig. No offense értem én, hogy mit akar az emberünk, csak azt a saját véleményt kívántam megosztani, hogy majd' teljesen értelmetlen szintetizátor hangot "tekergetni" Kurzweilen (a többin még értelmetlenebb), mert ha ilyen soundot akar az ember, akkor igenis fontos az, hogy nem kigondolja, hogy mit akar, aztán lépked a menükben, kiosztogat potmétereket és csodázik, hogy jé hogy szól. A megközelítés sokszor fontosabb, mint gondolnák, VA, analog, szinti fronton főleg. Mondjuk, én gyűrűztem rá a VA-zásra, mert rájöttem anno, hogy NEM... az all in workstationok nem oldanak meg mindent (VA-at nem váltják ki) ha érdemleges sound designról van szó, szuperjók elektro-akusztikus mismásra, billentyűzni a színpadon, DE sound designra csak jobban kezelhetőt vennék, ÉN; hogy ti mit, az már lehet zsákutca. Egyetlen workstation amit vennék, "ha mégis", az Kurzweil lenne <- azért hozzátenném. Mert mindegyik Kurz ugyanolyan faszán szól, no compromise... Korg v Roland v Yamaha ide, vagy oda.
 4. virtuál analóg inspiráltság wörksztésönön teljes tévedés. kezelőfelület teljes hiánya, jó esetben (Kurzweil VA) jól szóló szintimotorral. lassan húzhatják a rolót az WS gyártok szintetizátor téren, mert az új mini analógok és desktop kategóriás aprók már nem csak jobbak inspirációban, de a munkát is jobban meg tudod oldani velük... vegyél WS-t ha elektroakusztikus és akusztikus hangszereket akarsz... biztos, hogy signiture soundot nem fogsz csak egy wörksztésönnel csinálni. A kurzweil úgy fog szólni, mint egy hip-hop boyz másolat, ha csak abból fogsz VA-zni.
 5. Remélem, a DSI rövidesen belefullad abba a sok túlárazott szarba, amit mostanában gyárt
 6. merefo

  énekek fadelése?

  Az énekes énekelje fel a számot egyben, jól. További sávok lehetnek: vokál, díszítés stb. Ha bérmunkát csinálsz ne csináld így, mert nem ér annyit az egész. Ha a saját bandádról van szó tanulja meg az énekes rendesen a számot. A felvételkészítés és keverésnél az egyik legfontosabb alapelv, hogy technológiailag a lehető leghamarabb kell eljutni az elképzelt végtermékig. Ha lehet, már olyan anyagot kell rögzíteni, amit lehető legkevésbé kell színezni, dinamikázni, szintezni; ha lehet, már egyáltalán ne legyen szükséges editálni, vágni. A te módszered kendőzni óhajtja az, hogy az énekes nem tudja odatenni, úgy ahogy jó. Hosszú távon értelmetlen és módszertanilag nem valid.
 7. merefo

  Nem azt hallod

  Mi a fa*nak reklámozza itt ez a tag a placebo szarait??? Mindenki hülye? Vagy süket?
 8. merefo

  Nem azt hallod

  Én még ilyen "ügyes" spam-robottal nem találkoztam, ti meg kanyar nélkül hagyjátok itt az oldalon, hogy threadelje a negatív reklámját.
 9. merefo

  Nem azt hallod

  Én is gyártok kábelt: ide is írhattok. Kétszer olyan jó véleménnyel illetik a kábeleimet, mint bármilyen itthoni gyártó. A lényeg, hogy fele annyiba kerül, mint bárhol máshol, és kétszer oly gondosan válogatom az alapanyagokat. www.perfectlieingcables.hu Ajánlom magam@: Sir SpamAlot
 10. merefo

  Nem azt hallod

  A hifizés, olyan mint a vallás, szeretnéd hinni, hogy jobb lesz (neked). A legnagyobb egoizmus és önámítás jellemzi és kb hasonlóan szar megrögzöttség, mint a gyűjtőszenvedély. Ezért érveléssel és logikázással nem lehet belőle kirobbantani az egyedeket, csak ha ők is akarják /megtérnek.
 11. Haveeer! Miért nem hívsz fel engem inkább!!! Vengeance Essential Vol 2-ben van több is, köcsönadom.
 12. merefo

  Elektron Analog Four - atom analog

  Hát végre megvan, ezen ültek annyit a svédék. Volt már mindenféle beharangozó és az Octatrack óta megszokott promóciós jellegű film is. De a lényeg, hogy Úr Isten hogy szól?! 4 polys analog szinti, ahogy kell. Na ígyen: http://www.elektron.se/products/analog Instant get! Ez nem viccel!
 13. merefo

  Új Elektron Gép?!

  Már majdnem kint van az Elektron új üdvöskéje: szerintetek hogy szól? Váááá hallgassátok soundcloudon! Vann k olyan presetek......
 14. Ők így ünneplik azt, hogy 10 évig készíthették a villanyzenészek világát nagyban befolyásoló hangszerfajta legjobb darabját a legjobb gyárban. Egy hangszerkészítő emléket akar állítani iparosi tevékenysége csúcsán. Gáz ez??? Inkább egy olcsóbb kínai moogot kellett volna gyártania? Ez egy magát és a vásárlókat megtisztelő gesztusa annak a manufakúrának, amely "A" szintetizátort gyártja, mióta FELTALÁLTA. Mind az eszköz, mind prezentációja rendkívűl stílusos. Akinek nincs ízlése az meg pislog nem érti ez mire való és a legegyszerűbb magyarázat, amit talál, hogy parasztvakítás.
×
×
 • Create New...