Jump to content
Ménemszól.hu

novacz

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  85
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4

novacz last won the day on May 12 2020

novacz had the most liked content!

Megbízhatósága

25 Megbízható

novacz tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mivel sürgős lett az eladása, ezért csökkentettem az árán! Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható Macbook Air Retina 13” 2020 i5 1,1 GHz quadcore! 256Gb SSD, 8 GB RAM, Retina kijelző, Mac OS Big Sur! Tavaly novemberben vásároltam, így még majdnem 2 év garancia van rá, Alig használt, karcmentes állapotban, dobozával, papírjaival adom. Ajándék usb, hdmi, sd card adapterrel és egy puhatokkal! Ára: 320.000,- Ft Érdeklődni csak telefonon: 30/664-4753! Csere érdekelhet bármilyen szintetizátorra értékegyeztetéssel!
 2. Mivel sürgős lett az eladása, ezért csökkentettem az árán! Kihasználatlanság miatt eladó a képeken látható Macbook Air Retina 13” 2020 i5 1,1 GHz quadcore! 256Gb SSD, 8 GB RAM, Retina kijelző, Mac OS Big Sur! Tavaly novemberben vásároltam, így még majdnem 2 év garancia van rá, Alig használt, karcmentes állapotban, dobozával, papírjaival adom. Ajándék usb, hdmi, sd card adapterrel és egy puhatokkal! Ára: 320.000,- Ft Érdeklődni csak telefonon: 30/664-4753!
 3. novacz

  ZOOM H6 mobil felvevő

  Anyagi okok miatt eladóvá vált egy-két hónapos Zoom H6-osom. Eredeti, gyári állapotban, papírjaival, tartozékaival (ez még a szürke fullos változat!), garanciával! 🙂 Ára fix: 95.000,- Ft Érdeklődni csak telefonon: 30/664-4753!
 4. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  Ami még a Pulse 2 analóg hangjához hozzátartozik: érdemes meghallgatni a Pulse 1 presetjeivel. A 90-es években még más dominált a gyári presetek kialakításában, mint ma, már ami a hangzást illeti. Ez természetes. De épp ezért érdekes a szinti. A Waldorf archív oldalán van fent jópár Pulse-preset. Töltsétek fel őket a cuccra (merthogy ezt is lehet!), és úgy hallgassátok meg! Megéri! Már ha klasszikus hangzásokra vagytok ráizgulva. Különösen a rob_papen zippet ajánlom.
 5. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  A/D: Nem rátok gondoltam a lebeszélést illetően. Akkoriban (október körül) a csapból is a Basstation II csordogált, ráadásul egy fikarcnyi angol nyelvű Pulse 2 review-t sem lehetett találni neten, nemhogy magyar hozzászólást. Ha Pulse 2-t kerestem Basstation II bukkant elő. )) Így képletesen értettem a rábeszélést, hiszen az "egész világ" Novationt akart, amivel persze semmi gond sincs, az is egy frankó dolog a maga nemében. Sajnálom, hogy a Waldorfról azóta sem sok hír kering az éteren. De majd változik szépen ez is. Ezért örülök is fenti tesztednek. Amúgy egyetértek veled abban is,
 6. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  Örülök, hogy nem engedtem, hogy rábeszéljenek annak idején a Basstation II-re. Éreztem, hogy ez egy kis szürke eminenciás, és íme most színt vallott a Hitspaceben is.
 7. Szerintem kicsit túllihegik a dolgot. Az 1.13-nál egyáltalán nem léteznek olyan problémák, amik korábban. Stabil a cucc, hangsúlyozom. De győződjön meg mindenki maga élőben.
 8. Én csak a Pulse 2-ről tudok nyilatkozni. Nem részletezem, a Hitspace kereskedelmi oldalán írtam róla véleményt. Egy fontos dolog van. Amióta megvettem, már több oprendszerfrissítés történt, most az 1.13-nál tartunk, és azóta tök stabil a cucc!!! Nincs fagyás, mint az 1.01-nél, csak gyönyörű szép hang és orgia. Szerintem megéri az árát, és a doboza sem gagyi. Fémcucc! És ez már fél siker manapság a sok hulladék műanyag mellett!
 9. owerwild: Én kérek elnézést az "érthetetlen természetességért"! ) Valahogy annyira adta magát, hogy ezen a rendezvényen csak ritka csodákkal találja magát szembe az ember, hogy fel sem tűnt, mit és hogyan mondok. A Moogot pedig legközelebb nyugodtam kipróbálhatod, csak gyere időben! Engem az EMS SynthiA fogott meg leginkább! Tulajának, Árpinak mégegyszer is üdvözlet.
 10. Csatlakozom az előttem szólokhoz! Tényleg nagyon jó volt. A fények hiánya az egészre nézve szerintem nem probléma, hangulatot hozott, így még varázslatosabbá vált az egész. És egyetértek, maradjon csak underground ez az egész. Nem kellenek a fényes reklámok meg marketing! Ez így ahogy van, eladja magát! Hajrá és köszi!
×
×
 • Create New...