Jump to content
Ménemszól.hu

novacz

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  43
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  127d 4h 28m 32s

Megbízhatósága

0 Semleges

novacz tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. novacz

  TC Helicon Voicelive 3

  Kihasználatlanság miatt eladó egy TC Helicon VoiceLive 3 ének és gitáreffekt, tökéletes, karcmentes állapotban (még fóliás), dobozával és mindenével együtt! Ajándék gyári hordtáskával. Ára (alku nélkül): 150.000,- Ft! Érdeklődni csak telefonon: 30/851-3646
 2. novacz

  AKAI MPC Live keresés

  Jó állapotban lévő AKAI MPC Live-ot keresek! Tel: 30/851-3646
 3. novacz

  Nord Modular G2 eladó

  Kihasználatlanság és időhiány miatt sajnos eladóvá vált gyönyörű állapotú Nord Modular G2-esem, gyári Nord tokkal együtt. Cserélni nem szeretném, hiszen a cseredarabra sem lenne most időm, de akkor a G2-est sem adnám el. Irányára: 450.000,- Ft!
 4. novacz

  AKAI EWI1000 és EWV2000 analóg fúvós szinti eladó

  Kihasználatlanság miatt eladó ez a megkímélt, újszerű, csodálatos hangú AKAI EWI1000-es (EWV2000 modullal) analóg fúvós szinti 1987-ből! 2x2 vco, Steiner formáns szűrő a karakterformáláshoz, cv vezérlés speciális fúvós kontrollerrel, MIDI OUT! Teljesen átnézve, felújítva! Érdeklődni telefonon: +36 30 743 4920
 5. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  Ami még a Pulse 2 analóg hangjához hozzátartozik: érdemes meghallgatni a Pulse 1 presetjeivel. A 90-es években még más dominált a gyári presetek kialakításában, mint ma, már ami a hangzást illeti. Ez természetes. De épp ezért érdekes a szinti. A Waldorf archív oldalán van fent jópár Pulse-preset. Töltsétek fel őket a cuccra (merthogy ezt is lehet!), és úgy hallgassátok meg! Megéri! Már ha klasszikus hangzásokra vagytok ráizgulva. Különösen a rob_papen zippet ajánlom.
 6. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  A/D: Nem rátok gondoltam a lebeszélést illetően. Akkoriban (október körül) a csapból is a Basstation II csordogált, ráadásul egy fikarcnyi angol nyelvű Pulse 2 review-t sem lehetett találni neten, nemhogy magyar hozzászólást. Ha Pulse 2-t kerestem Basstation II bukkant elő. )) Így képletesen értettem a rábeszélést, hiszen az "egész világ" Novationt akart, amivel persze semmi gond sincs, az is egy frankó dolog a maga nemében. Sajnálom, hogy a Waldorfról azóta sem sok hír kering az éteren. De majd változik szépen ez is. Ezért örülök is fenti tesztednek. Amúgy egyetértek veled abban is, hogy ez a cucc csak azért lehet ebben az árkategóriában, mert nincs billentyűzete és megfelelő mennyiségű potija. De végülis egy hangszernél a hang a legfontosabb, a többi már esetleges.
 7. novacz

  ZSÍRDISZNÓ 2

  Örülök, hogy nem engedtem, hogy rábeszéljenek annak idején a Basstation II-re. Éreztem, hogy ez egy kis szürke eminenciás, és íme most színt vallott a Hitspaceben is.
 8. Szerintem kicsit túllihegik a dolgot. Az 1.13-nál egyáltalán nem léteznek olyan problémák, amik korábban. Stabil a cucc, hangsúlyozom. De győződjön meg mindenki maga élőben.
 9. Én csak a Pulse 2-ről tudok nyilatkozni. Nem részletezem, a Hitspace kereskedelmi oldalán írtam róla véleményt. Egy fontos dolog van. Amióta megvettem, már több oprendszerfrissítés történt, most az 1.13-nál tartunk, és azóta tök stabil a cucc!!! Nincs fagyás, mint az 1.01-nél, csak gyönyörű szép hang és orgia. Szerintem megéri az árát, és a doboza sem gagyi. Fémcucc! És ez már fél siker manapság a sok hulladék műanyag mellett!
 10. owerwild: Én kérek elnézést az "érthetetlen természetességért"! ) Valahogy annyira adta magát, hogy ezen a rendezvényen csak ritka csodákkal találja magát szembe az ember, hogy fel sem tűnt, mit és hogyan mondok. A Moogot pedig legközelebb nyugodtam kipróbálhatod, csak gyere időben! Engem az EMS SynthiA fogott meg leginkább! Tulajának, Árpinak mégegyszer is üdvözlet.
 11. Csatlakozom az előttem szólokhoz! Tényleg nagyon jó volt. A fények hiánya az egészre nézve szerintem nem probléma, hangulatot hozott, így még varázslatosabbá vált az egész. És egyetértek, maradjon csak underground ez az egész. Nem kellenek a fényes reklámok meg marketing! Ez így ahogy van, eladja magát! Hajrá és köszi!
×