Jump to content
Ménemszól.hu

AAkos

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  15
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  21d 1h 53m 42s

Megbízhatósága

3 Semleges

AAkos tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.511 profil megtekintő
 1. AAkos

  SCSI ház + vinyó

  SCSI ház+ benne vinyó. (A garázsban találtam elfekvőben.) Ha jól emlékszem a vinyó tele van EMAX I-II mintákkal, de ezt lecsekkolni sajnos már nem tudom, mivel ezeket a mosógépeket már több mint 10 éve elpattintottam. Hátha valami múzeológus még tudja használni valamire. Átvétel Pest vagy Szolnok.
 2. AAkos

  YAMAHA MOX6

  YAMAHA MOX6 workstation, komplett zenei munkaállomás eladó ! Szép is, jó is, doboz+manual jár hozzá. Motif XS hanggenerátor, (motif sound) - 1270 hangszín 256 performance, vocoder, hangkártya, király FX - Sequencer linear+pattern stb....stb..... minden ami kell - egyben. Csere NEEEEEM érdekel, spóroljuk meg a felesleges köröket !!! TEL: +3620/5910690 - Viszont ma és holnap inkább email-en vagyok elérhető.
 3. Az "akadémikus HÖLGY" style-nál ez mérföldekkel jobban teljesít, de még így is nagyon messze van az értékelhető kategóriától ! A virtuóz gitártechnika mindenesetre több mint figyelemreméltó. ;-)
 4. Ne butáskodjatok már, mi ez a fos-sz@r-húgy ? Komoly cuccot tolhat aki ezt iderakta ! ( XINU ) ;-) Egyetlen egy darab billentyűn kalimpál ez a kretén, de még abban sincsen semmi ritmika, a másik fogyatékos pedig kanócokat dugdos ki-be a modulban, ami generál valami zárlatos rakéta porszívóhoz hasonlító hangot. Ez aztán a kurva nagy világmegváltó meg nem értett művészet. Ezt 3 éves kisfiam is megcsinálja, csak sokkal jobban. Ha becsukódik egy metró ajtó, azt ne nevezzük már művészetnek ! És ez a duma hozzá hogy akadémikus a szerző, ezen lehidaltam. ( Lehet hogy ott takarít.) Lehetne a szerző maga Ferenc pápa is, ez akkor is úgy ahogy van egy nagy semmi, hígfossal leöntve !
×
×
 • Create New...