Jump to content
Ménemszól.hu

mas

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  11
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

Megbízhatósága

-1 Nem megbízható

mas tagunkról:

 • Rang
  Talpas
 1. mas

  MIDI szinkron

  Időközben megfejtettem a dolgot, így a kérdés már nem aktuális.
 2. mas

  MIDI szinkron

  Sziasztok! Tudja-e valaki, hogyan kell Atari 1040-et PC-hez szinkronizálni, hogy a PC-vel csak az audio sávokat keljen rögzíteni? Előre is köszönöm a hozzáértők részletes magyarázatát
 3. Sziasztok! Véletlenül nem tudja valaki, hogy CDDA sampling lemezt át lehet-e valahogy konvertálni Akai formátumra?
 4. Sziasztok! Mac használók segítségét szeretném kérni. Van egy Imac G5-öm (osx 10.4). Szeretnék a gyári hangkariján keresztül felvenni Cubase Essential 4-ben. A probléma a következő. Csak akkor hajlandó hangot kiadni, ha csinálok egy audio tracket, elindítom a felvételt, a Cubase rögzíti, majd ha visszajátszom a felvételt, akkor szól. Ha csak simán játszok a billentyűn, vagy midibe veszek föl valamit az nem szól. Tehát audio sávon csak a végeredmény hallható, miközben feljátszom, az nem. Már minden beállítást megnéztem, de nem jövök rá mi lehet a baj. A hangkarin az output is és az input is line-ra van állítva, de gondolom van még pár beállítási lehetőség amit sajnos új felhasználóként nem ismerek. Ha valakinek van ötlete, legyen kedves ossza meg velem.
 5. mas

  Akai Alkatrészek

  Szia! Köszi, de sajnos nem jó bele az a ram, ami az S3000XL-be való
 6. mas

  Akai Alkatrészek

  Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek a fiókja mélyén egy kis memóriája Akai S3200-as samplerhez? Esetleg csere-bere is mehet, nekem van pl: S1000-hez memóriám. Inkább vennék itthon mint külföldről. Minden megoldás és információ érdekel és előre is köszönöm. Elérhetőségem: sz25 kukac frimél pont hu
 7. mas

  Emu EIIIxp

  Szia! Éppen az a gond, hogy ebayen nem találtam egyet sem, ezért sem tudok mihez viszonyítani, de majd figyelem hátha felbukkan itt-ott egy. Tudok amúgy egyet ami eladó, de én egy kicsit magasnak érzem az árát, ezért is nyitottam ezt az topicot, hogy kiderüljön milyen és, hogy kb mennyit érhet.
 8. mas

  Emu EIIIxp

  Sziasztok! A véleményeteket szeretném kikérni az Emu EIIIxp-ről (már aki találkozott vele) Mennyire jó sampler mondjuk egy Akai S1000-hez, vagy egy S3200-hoz képest (hangzásra gondolok itt elsősorban) Én eredetileg Akai S1000-et, vagy S1100-at terveztem venni, de hónapok óta nem találok eladót, így most elgondolkodtam egy EIIIxp-n. Milyen ár számít reálisnak/korrektnak egy ilyen masináért? Minden véleményt előre is köszönök.
×
×
 • Create New...