Jump to content
Ménemszól.hu

Jonas73

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  215
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  4
 • Ennyit fórumozott

  33d 11h 42m 58s

Jonas73 last won the day on November 3 2015

Jonas73 had the most liked content!

Megbízhatósága

28 Megbízható

1 követő

Jonas73 tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.636 profil megtekintő
 1. Jonas73

  Windows iPadre?

  Miért akarnál windows-t iPadra, hisz vannak windows-os táblagépek, és azokon általában futnak a zenei szoftok, és talán az áruk is barátságosabb?!
 2. Húúú ez kib.szott nagy, nagyon tetszik, ez egy igazán frankó kis inspiráló cucc. ...és végre egy olyan demo videó ami első nézésre is ütős. Vasügyileg elég gyilkosan indul ez az év!
 3. Jonas73

  Steinberg "Adventi Naptár"

  Nem gáz, így is célt ért a felhívás. Neked köszönhetően sikerült is a Cubasis 2-t féláron megkapni. Pedig az még csak az adventi akció része sem volt. Úgyhogy köszi, zseni vagy!
 4. Hozzátennék én is valamit, sajnos 23 évesen (ha most kezded, és kb. semmi a gyakorlat) nem vagy fiatal a "szakmához". Én zenészként 19 évesen már híres előadók mögött játszottam, szinte minden hétvégén felléptem, nyáron full teli fesztiválokkal - koncertekkel, és kb. 23 évesen jutottam el oda, hogy basssz ez nem fog menni, ez kb. még mindig az éhenhaláshoz lesz elég. Azóta is áldom azt a csöpp kis józan eszemet, hogy feleszméltem, váltottam, és belecsaptam a "kispolgári" életbe, és megtaláltam magam civilként, és nyomtam még jó sokáig a zenét hobbyként, és nyomom most is home-ban. Persze simán lehet az is, hogy én tök egyszerűen csak nem voltam eléggé tehetséges, de úgy hiszem ez kiemelkedő tudással sem egy egyszerű életút!
 5. Jonas73

  Újabb Boutique darab: SE-02

  Jah pont én is így gondolom, és a Toraiznak még valahogy van egy kis íze meg bűze is
 6. Jonas73

  Nem azt hallod

  Pontosan 3,5 éve tart pont ugyanez.
 7. Jonas73

  Nem azt hallod

  Kicsit vissza lapoztam az elejére a sztorinak, 3,5 éve kezdődött, és pont most is ugyanott tart Szerintetek további 3,5 évig is eltarthat ez a vita, amiben úgysem tudja meggyőzni egyik fél a másikat? Mondjuk már így is lassan legendás lesz ez a feloldhatatlan történet. Én mondjuk ki nem hagynám egy fejezetét sem, tényleg érdekes.
 8. Jonas73

  Hangkártya vásárlás

  A nagyon-nagyon szerény véleményem szerint, amennyiben konkrétan nincs szükség a 28M két fülesére, vagy a több kimenet-bemenetre úgy nem igazán van értelme váltani. A jobb hang-sebesség reményében, legalábbis, semmiképpen nem.
 9. Jonas73

  AT2035 vs Rode NT1A?

  Anno amikor mikit vásároltam otthonra demózni, szerencsére fej-fej tesztben kipróbálhattam a 2020-at, meg az NT1A-t, egyik sem valami csúcs, de a 2020 nekem tompábbnak tűnt, ezért én az NT1A-t vettem. Bazi érzékeny egy miki, olyan kicsit "kényeskedős" a 2020 meg inkább egy olyan "favágó" jellegű cucc.
 10. Amennyiben vonalból gitározásról van szó, és tényleg csak egy sáv az igényed, akkor szerintem kitűnő választás lehetne az Apogee One, mondanám a Duet-et inkább, de az már elég drága, viszont én anno amikor próbáltam az One-t, egy Focusrite Saffire-hez képest is érezhetően jobb volt a hang, ráadásul a füles kimenete is nagyot szól.
 11. Jonas73

  Logic Pro X szinkron problémák

  Milyen hangkártyát használsz? Hardware oldalon nem lehet valami probléma?
 12. ...és ez mondat megáll Saffire Pro 40 esetében is? Én is gondolkodom a váltáson.
 13. Jonas73

  Zenekészítés iOS-en

  Van esetleg olyan kedves fórumtárs aki iPad pro 12,9-est használt zenélgetésre!? Mik a benyomások, jól működik? A zenei appok rendben futnak?
×
×
 • Create New...