Jump to content
Ménemszól.hu

emzéperiksz

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  298
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  3
 • Ennyit fórumozott

  537d 10h 30m 58s

emzéperiksz last won the day on April 16 2015

emzéperiksz had the most liked content!

Megbízhatósága

34 Megbízható

emzéperiksz tagunkról:

 • Rang
  Kapitány

Legutóbb az adatlapod nézték:

3.260 profil megtekintő
 1. Szerintem is hallgasd meg a kis VLZ mackie-t, úgy látom, ez kb pont annak a Yamahának a megfelelője. https://hitspace.hu/mackie-402-vlz4-mixer.html Nekem anno még az elődjét (vlz3) ajánlották a Hitspace-ben, szintén MR5 (nekem még az MK1 van) és 1212m mellé . Nekem nem tűnt fel, hogy zajos lenne, vagy rontana a hangon, persze ez lehet, hogy csak engem minősít. Az előfokok persze zajosak voltak az elődön, főleg ha sokat adott rá az ember fia, de ez a 4-es sorozta már jobb (onyx) előfokokat kapott. Ez egyelőre nálad ugyan nem szempont, de később még lehet hasznos.
 2. emzéperiksz

  Klíma a stúdióban...

  Folyékony nitrogén / cseppfolyós levegő. Borsó helyett vizes palack ?
 3. emzéperiksz

  Behringer MiniMoog...

  Gondolom erről van szó (egy komment a cikk alatt): "It could be argued that "Copycat" could be seen as a libelous term, as it's used for someone copying something ILLEGALLY. The point is, everything Behringer "copies" nowadays is perfectly legal as the respective patents of the respective companies like Roland etc have run out. Anyone can use these patents now, legally. So i can kind of understand how they'd see someone calling them copycat could be seen as libelous." Azon is lehet vitatkozni, hogy ez kinek a szégyene. bónusz: " isnt it ironic, in china they clone everything coming from Germany, no wonder they have strict laws about being called a copycat, rofl" (a fagyi visszanyal: ez egy kínai (nyelvű) oldal)
 4. Ja és a teljesség kedvéért: aSZIMMetrikus.
 5. Egyéb iránt szerintem ahol mindkét végen (küldő és fogadó fél) rendelkezésre áll szimmetrikus csatlakozás, ott használd azt, ahol meg nem, ott nem
 6. Így van, itt egy szemléletes ábra (Értelem szerűen a felső kép mutatja, hogy mi történik a továbbítandó jelünkkel, az alsó pedig azt, ami a rárakódott zajjal. A valóságban persze ezek egyszerre történnek, a két kép szuperpozíciójaként (összegeként, kvázi egymásra rakod a két képet) kell elképzelni):
 7. emzéperiksz

  Windows 10 munkaállomás

  Csak egy kis kiegészítés, a többiek (és a cikk) már jól körülírták (videót nem néztem meg): http://lifehacker.com/how-hyper-threading-really-works-and-when-its-actuall-1394216262 "Tasks like video editing, 3D rendering, and heavy multi-tasking are great examples." Játék (egyelőre), audio nem annyira. ("operations where tasks have to be done in serial, or where one operation has to take place before another can begin, generally don't benefit from Hyper-Threading.")
 8. emzéperiksz

  Budapest Music Expo 2015

  Nem tudom, hogy ezt a förmedvényt ki követte el, de áttekinthetőség szempontjából "Ülj le, egyes!": http://budapestmusicexpo.hu/program2015 Illetve tök jó, hogy a f...észbúk oldal szerint a "jegyek megvásárolhatóak" a budapestmusiexpo.hu-n, csak kár, hogy a nevezett oldalra navigálva nem találok erre utaló jelet, de még csak arra sem, hogy mennyi az annyi. Mára azt hiszem elég is volt ennyi az időrabló balf...ékeskedésből.
 9. emzéperiksz

  Moog Mother 32

  http://www.moogmusic.com/sight-and-sound/product_demo/introducing-mother-32 "Units are shipping to authorized dealers worldwide now with a U.S. street price of $599." Itt 80 dollárral több (msrp?): http://www.moogmusic.com/products/semi-modular/mother-32
 10. emzéperiksz

  Moog árcsökkenés!!!

  Jogos, ezt nem vettem figyelembe. Mivel a zöldhasú jelenleg is a 280-as szint körül mozog, így valóban érdemi csökkentésről van szó, ami tkp. (majdnem) kompenzálja a korábbi erősödést. Sőt, ha jól látom, akkor a Ft-os ár nagyobb mértékben csökkent, mint a dolláros: 17% a 12%-kal szemben (1100 $ - moog honlap jelenleg is / 980 $ - sweetwater jelenlegi retail price). Ja! A marketingosztályon nem feltétlenül a HS-ét értettem. (Bár - amint ez látszik - a magamfajtának az ilyen felesleges körök elkerülése érdekében nem árt picit bővebb lére ereszteni a mondandót)
 11. emzéperiksz

  Moog árcsökkenés!!!

  Ezt nevezem, így kell akciózni. Márciusban még 273.900, egy hónap múlva már 358.900, most pedig csinnadrattával visszavágás, de még így is valamivel a korábbi szint felett maradunk. Mindezt fél éven belül. http://www.arukereso.hu/szintetizator-es-keyboard-c1011/moog/sub-phatty-p201110991/ Emelem kalapom a marketingosztály előtt (Ez már-már indulhatna a tékozló homáron is)
 12. emzéperiksz

  ÚJ MÉNEMSZÓL

  Egy apró javaslat/kérés az amúgy pöpec apróhoz: ezres csoportosítást lehetne kérni még így utólag a számokhoz (a meghirdetett eszköz áránál) a fejlesztő csókától esetleg? Vagy tőletek, ha tudjátok direktben szerkeszteni a forrást. Ja és részemről is elismerés a titkárságnak, főleg, hogy a lehetőségekhez mérten igyekeznek figyelembe venni a felhasználók nyűgjét baját. (Persze nyilván nem véletlenül tart ott a bolt ahol, és végeredményben ez is egy valahol (megérdemelten) megtérülő befektetés).
 13. Oszlopokba szétpakoláshoz: http://www.oooninja.com/2008/01/text-columns-calc-convert-openoffice.html Excelben is hasonlóképp. Az sokat segít, ha a sorszámozás után van valami spéci karakter.
 14. emzéperiksz

  Nem azt hallod

  Na akkor még egyszer, hátha: #733:
×
×
 • Create New...