Jump to content
Ménemszól.hu

oriol

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  65
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  24855d 3h 14m 7s

oriol last won the day on April 22

oriol had the most liked content!

Megbízhatósága

9 Semleges

1 követő

oriol tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.251 profil megtekintő
 1. oriol

  Moog Grand Mother hitspace garis!!!

  Sziasztok. Makulátlan állapotú hitspace garis moog granmother kihasználatlanság miatt eladó. 3 év hitspace gariból 1,5 maradt. 269 ezer ért azonnal vihető doboz, alap + színes patch kábelek, pachkönyv minden megvan . Füstmentes stúdió stb. A Puskás stadionnál kipróbálható . Egy 150 ezer forintos moog freqboxot is tudok mellé adni 70 ért ha kéne egy 3. Oscilator meg extra moduláció . Hétfő től vihető a szuper portéka. Csere esetleg subsequentre vagy poly moog ra érdekel. Ezt is nézem de : Ha smst írsz vissza hívlak 😉 06205326278 Komoly érdeklődés esetén bpn házhoz viszem .
 2. oriol

  Tone Bone Radial csöves csúcs torzító USA

  Mindent tud amit egy torzító valaha tudott. Finomabban beállítható torzítás szinten mint egy analog drive de könnyebben el is lehet veszni benne. Azt mondanám hogy az analog drive élőzésnél könnyebben használható hisz a torzítás tipusoknál a tipus váltó tárcsán dinamikusan válthat. Ezzel a torzitás tipusok közötti elborult nagyon kisérleti anomáliák is elérhetők. Eredeti táppal, doboz nélkül adom abszolút megkímélt állapot.
 3. Erdélyben élő barátomnak keresek teenage engineering Op-1 et. Az utaztatást én oldom meg az anyagiakat ő biztosítja. Egyszerűen szerevételeznem átvennem kell az eszközt Budapesten. Ha megválnál tőle, kérlek írj, garis picit előnyben de nem az a lényeg. Itt vagy oriolvandela@gmail.com ra.
 4. oriol

  MODAL ELECTRONICS CRAFT synt

  A képen látható szinti, táska és batterybank nélkül 49 900 Ft ért vihető. Videó a hirdetésben . https://www.menemszol.hu/aprohirdetes/szintetizator/modal-electronics-craft-synt-r30528/?do=edit&d=2&id=30528&csrfKey=ad09269bc4b062c267b5b14843a61317
 5. oriol

  Roland RC 505 Loopert keresek

  Keresem a fenti eszközöket . Kp mellé tudok tenni rengeteg kütyüt táskát, szintit, fx et, kisseb nagyobb keverőket, hirdetéseimből nyomott áron. Dobozos-Zoom R16 tajtiban vett makulátlan. Yamaha MG12\4FX, Elektron Analóg Drive , MODAL szinti, Moog kütyüs táska stb + kp .
 6. oriol

  MODAL ELECTRONICS CRAFT synt

  Videó a szöveg alatt. Nagyon ritka darab . Hangzásban mindent tud amit egy mini szinti tudhat Bass,Lead,Noize szinten. Minden paraméterezhető. Számítógép nélkül VST szinten beallíthatók menthetők a saját presetek. Kevés maradt belőle, eBay en alig alig fellelhető. Extrák : Egy feltöltés után speciális telepjével 48 órát képes működni 220V nélkül. Igazi túrázó csemege is lehet hangszerfüggőknek de stúdióban VST szinten is végtelenségig paraméterezhető elmenthető presetekkel. Karácsonyi díszdobozos darab, Mono Bag hordtáskával, amibe minden kiegészítője belefér 3 rekeszes cipzáros kivitel . Ízlésszerint cserélhető poti sapka szett. Battery bankról is megy és elemről is tud. A videó magáért beszél. Írj.
 7. oriol

  MODAL ELECTRONICS CRAFT synt

  Videó a szöveg alatt. Nagyon ritka darab . Hangzásban mindent tud amit egy mini szinti tudhat Bass,Lead,Noize szinten. Minden paraméterezhető. Számítógép nélkül VST szinten beallíthatók menthetők a saját presetek. Kevés maradt belőle, eBay en alig alig fellelhető. Extrák : Egy feltöltés után speciális telepjével 48 órát képes működni 220V nélkül. Igazi túrázó csemege is lehet hangszerfüggőknek de stúdióban VST szinten is végtelenségig paraméterezhető elmenthető presetekkel. Karácsonyi díszdobozos darab. Mono Bag hordtáskával, amibe minden kiegészítője belefér 3 rekeszes cipzáros kivitel . Ízlésszerint cserélhető poti sapka szett. Battery bankról is megy és elemről is tud. MicroFreak csere érdekel elsősorban de kp is mehet . A videó magáért beszél. Írj.
 8. oriol

  Korg Kaoss Pad 2 Mini sok extrával.

  Makulátlan álapot, doboz, leírás. +4GB MINICF + 4.5V gyári táp, ez +5000 a boltban. Extra tok. 35ért, Freak, re ráfizetek 40 ezer ft . https://www.dj-sound-light.hu/korg-kaoss-pad-mini-2s?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
 9. oriol

  Korg Kaoss Pad Quad + Táska

  Globál ban vettem http://www.globaltek.hu/termek/korg-kaoss-pad-quad 45000 ért vihető egy mono-bag vállra akasztható táskával . 40 ért doboz táp leírás , szobai használat. Andrásira kihozom.
 10. oriol

  Tone Bone Radial csöves csúcs torzító USA bol

  Mindent tud amit egy torzító valaha tudott. Finomabban beállítható torzítás szinten mint egy analog drive de könnyebben el is lehet veszni benne. Azt mondanám hogy az analog drive élőzésnél könnyebben használható hisz a torzítás tipusoknál a tipus váltó tárcsán dinamikusan válthat. Ezzel a torzitás tipusok közötti elborult nagyon kisérleti anomáliák is elérhetők. Eredeti táppal, doboz nélkül adom makulátlan állapot.
 11. Hitspaceban vásárolt nagyon keveset használt patika eszközről van szó. Kb 1 éves. Kp vagy freak re reáfizetéses megoldás érdekel kizárólag. 15 000 ft-t tudok mellétenni microfreaq esetén. Ha kp akkor 69 ért vihető . https://hitspace.hu/elektron-analog-drive.html Szerial No.1 bediktáásával megmondják a gariját.
 12. oriol

  Bass station 2 csere Microfrak re

  Patika alig használt, full be volt midizve nem volt tekerve egyáltalán . A képen látható darab ról van szó. Fedlapon hátlapon egy karc sincs, csere esetén freak + 10e Ft még fizetned kell rá! Power bankkal 220V nélkül is megy csak usb ről bárhol. Andrassy úton átvehető. Eladó 95 ezer Ft ért. 06205326278
 13. oriol

  Bass station 2 csere Microfrak re

  Patika alig használt, full be volt midizve nem volt tekerve egyáltalán . A képen látható darab ról van szó. Fedlapon hátlapon egy karc sincs, csere esetén freak + 10e Ft még fizetned kell rá! Power bankkal 220V nélkül is megy csak usb ről bárhol. Andrássy úton átvehető. Eladó 95 ezer Ft ért.
 14. oriol

  Pro Fali hangfal állvány

  Svéd acél 35cm x 35cm tálca ami előre hátra csúsztatható, szögben jobbra balra tetszőlegesen elforditható picit 15 fokot lefelé buktatható. Studiomonitoroknak de kisseb vagy nagyobb ipari projectornak is kiváló profi cucc. Nem házilag barkácsolt ecsettel pingált motyó, szórt fekete felület 6 csavarral rögzíthető , huzalozható kivitel. BMC stúdióban láttam ilyet utoljára. Korábbi studiónkba 6 dbt vettünk ez a kettő mai napig egy dobozban hevert . Nem borul fel , nem löki meg az ember porszívózasnal, nem az alsó szomszéd kapja telibe a sub rezgéseit ha megnyomja az ember a hangerőt. 11kg terhelhetőség. 2 db van . Darabja 15 ezer, 2 db egyben 20 ezer. Andrássy úton atvehető. 06205326278
 15. oriol

  Pro Fali hangfal állvány

  Svéd acél 35cm x 35cm tálca ami előre hátra csúsztatható, szögben jobbra balra tetszőlegesen elforditható picit 15 fokot lefelé buktatható. Studiomonitoroknak de kisseb vagy nagyobb ipari projectornak is kiváló profi cucc. Nem házilag barkácsolt ecsettel pingált motyó, szórt fekete felület 6 csavarral rögzíthető , huzalozható kivitel. BMC stúdióban láttam ilyet utoljára. Korábbi studiónkba 6 dbt vettünk ez a kettő mai napig egy dobozban hevert . Nem borul fel , nem löki meg az ember porszívózasnal, nem az alsó szomszéd kapja telibe a sub rezgéseit ha megnyomja az ember a hangerőt. 11kg terhelhetőség. 2 db van . Darabja 15 ezer, 2 db egyben 20 ezer. Andrássy úton átvehető. 06205326278
×
×
 • Create New...