Jump to content
Ménemszól.hu

yackall

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  155
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  5

yackall last won the day on March 30 2018

yackall had the most liked content!

Megbízhatósága

12

yackall tagunkról:

 • Rang
  Strázsamester

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.261 profil megtekintő
 1. yackall

  Pro Tools vásárlása

  Éreztem.. Köszi!
 2. yackall

  Pro Tools vásárlása

  Sziasztok! Körülbelül 5 éve van egy AVID account-om, egy iLok kulcsom, egy Pro Tools 11 aktiváló kártyám, egyszer kipróbáltam a Pro Toolst, de utána soha nem használtam. Le is járt a support. "Your Software Updates + Support Plan expired on Jan 21, 2017" Azt szeretném kérdezni, hogy dobható minden a kukába? Vagy ér ez valamit? Olcsóbban juthatnék szoftverhez az AVID-nál? Nem nagyon tudok eligazodni a sok információ között. Köszi előre is!
 3. yackall

  Audient ASP008

  Eladó jó állapotú 8 csatornás Audient ASP008 mikrofon előfok. AD kártya NINCS benne. Adok hozzá egy kifejtő kábel, amely Line OUTPUT pozícióban fordítva van számozva, illetve át kell nézni, mert az egyik vezeték vagy forrasztás vacakol.
 4. yackall

  UAD-2 Duo PCIe kártya

  Eladó használt UAD-2 Duo PCIe kártya dobozában. Az uaudio felületén "used device"-ként regisztrálható.
 5. Presonus Studio 192 Mobile-t ne. Van ugyan 4 analóg és 18 digit bejárata, de pocsék a DA konvertere. Arturia AudioFuse-ról jókat mondanak, bár én még nem használtam. Audient id22 korrekt.
 6. nem az elvárható módon szól. Halk és dinamikátlan. Nem zajos. Nagyjából az összes külső problémaforrás ki van szűrve és zárva: kapcsoló, potik, kábelek, forrasztás, szóval pillanatnyi álláspont szerint csak a hangszedő lehet hibás.
 7. yackall

  Gitár hangszedő javítás

  Sziasztok, tudnátok ajánlani egy hangszedő-mágust? Probléma feltárás, javítás. Köszi!
 8. yackall

  Szerzői jogok stb.

  na jó, de ma már picikét szabályozottabbak vagyunk... iszonyat mennyiségű jogszabály jött ki azóta... minden szir-sz@rra..
 9. yackall

  Szerzői jogok stb.

  Rámeresztenék? Akkor én is felbérelem a világ leges-leges-legjobb ügyvédjét! De viccet félretéve, értem a dolgot, és átolvasom tüzetesen az ide vonatkozó dolgokat. És köszi!
 10. yackall

  Szerzői jogok stb.

  Sziasztok, lenne 2 kérdésem: - mi történhet akkor, ha egy 20 éve elhunyt költő versét feléneklem valami zenei alapra, és felteszem a youtube-ra úgy, hogy a versfeldolgozásra nem kérek engedélyt a jogutódtól, viszont feltüntetem a mű szerzőjét? Szerintem egyébként ez jogsértés, de elég kesze-kusza információim vannak... - hogyan lehet megtudni, ki a jogutódja egy szerzőnek? Az Artisjus megmondja pénzért? Köszi!
 11. yackall

  Warm Audio Mikrofonok

  Sziasztok, Csuzlee kolléga, szerintem nem Wunder Audio-t akartál írni, hanem Warm-ot. Én egyébként osztom azok véleményét, akik szerint az SM7B remek választás. A WA mikrofonokkal nincs tapasztalatom.
 12. yackall

  cubase device setup

  Értem... Köszönöm! Külső órajel lesz ebből...
 13. yackall

  cubase device setup

  Sziasztok, lehet, hogy a kérdést sem tudom értelmesen feltenni, de megpróbálom: windows-os gépen dolgozok Cubase-szel. Szeretnék 48kHz-n lenni mindig (ne kérdezzétek, miért!:) Ez az adott Cubase projektben nem okoz gondot (project setup - beállítom). A hangkártya 48-on van, ez az alapértelmezett hangkártya, a windows-ban is 48 az alapértelmezés, de amikor kilépek a Cubase-ből, vagy ha megnyitom (projekt nélkül), akkor a hangkártyát visszakapcsolja 44.1-re. Én azt szeretném, ha soha nem kapcsolna 44.1-re. Nem tudom, miért történik ez így, és azt sem tudom, a Cubase miatt van-e ez, és ha mi
 14. Köszi a javaslatokat! Van tehát választék.
×
×
 • Create New...