Jump to content
Ménemszól.hu

G.t.

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  272
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  16

G.t. last won the day on July 12 2015

G.t. had the most liked content!

Megbízhatósága

65 Megbízható

G.t. tagunkról:

 • Rang
  synthwaver

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  https://www.facebook.com/80StrangeRobots

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Szerintem mielőtt megléped az upgradet kérdezd meg a Steinberg supportjától, mert korántsem biztos, hogyha megveszed az új verziót akkor automatikusan adják a régi telepítőjét is. Nálsm pl. Abletonnál volt, hogy 8 full verzióra upgradeltem valamelyik midi kontrollerhez kapott 7-es lite verzióról. Aztán kaptam később egy régi Mac-et amire a 8-as túl lassú volt, így szerettem volna 7-es teljes verziót feltenni, de csak a beregisztrál lite verzió volt letölthető tőlük 7-esből.
 2. G.t.

  Behringer TD-3

  Én csak egy MC-303-assal próbáltam. Annak a step sequencerével nem tudtam a slide-okat megoldani. Az accenteket igen. Igazából nem is lenne sokkal kényelmesebb mint a TD-3 szekvenszere. Az biztos müködne, ha a Live-ban megírt szekvenciát (ami tartalmazza a slideokhoz szükséges átlapolásokat) kiküldeném az M-303-nak és felvenném realtime-ban szekvenszerbe, majd azt küldeném a TD3-nak. Csak akkor már nem számítógép mentes a setup. Még nézegettem a Beatstep manualját úgy tűnik azzal se megoldható az átlapolás dedikált hangonként. Viszont nem próbáltam élőben, mert nincs olyanom.
 3. G.t.

  Behringer TD-3

  Én mondjuk pont Live-ból hajtom MIDI-vel, de alapvetően két dolgot kell tudnia egy bármilyen MIDI szekvenszernek, hogy ki tudd használni a képességeit. 1. Tudnia kell különböző velocity értékeket küldeni az accent vezérléséhez. 2. Tudnia kell átlapolni a hangjegyeket a slide használatához.
 4. G.t.

  Low budget LEVELLER

  Van esetleg egy ilyen is: https://m.thomann.de/intl/golden_age_project_comp_2a.htm?i11l=en_GB%3AHU.HUF%3AEUR&o=5&search=1610392323 Semmi tapasztalatom vele, csak ennek a srácnak a videóiból hallottam róla:
 5. Visszatérve a Launch Control XL-re. Valóban nincsenek encoderek. Viszont az Ableton Live-ban beállithatod, hogy hogyan reagáljon a szoftver, ha olyan értéket küld neki a controller ami nem egyezik azzal ahol az adott virtuális poti éppen áll. Nekem úgy van beállítva, hogy akkor kezdi el csak változtatni az értéket amikor a potit abba az állásba tekertem ahol éppen állt a virtuális potméter. Azt hiszem ezt hívják pick up módnak a Live-ban.
 6. A rotary encoderrel egész konkrétan az a bajom, hogy nincs fizikai visszajelzésed arról,hogy éppen hol áll a poti. Nem érzélkeled a végállásokat sem, csak akkor, ha nézed a képernyőt, kijelzőt vagy valamit ahol mutatja az értéket. A korona led egy picit jobb, de,l abban az esetben is rá kell nézned. Egy koncerten nem feltétlenül tudsz mindíg oda nézni, mert lehet, hogy közben másra kell figyelned. Egy hagyományos potinál tapintásra is megérzed hol áll. Kb. emiatt preferálom koncertre, live-actre a hagyományos potikat. Studió célra teljesen rendben vannak azok amiket felsoroltál. APC neke
 7. Személy szerint én egyébként a normál potikat preferálom élő szituációban, valahogy a rotary encoder nem áll kézre olyankor. Még a korona LED-es megoldással se az igazi.
 8. Ha preset váltás fontos a Launch Control XL- en is tudsz tárolni. Azt hiszem 8 user memory hely van jozzá. Én live-act-hez használom elsősorban. Illetve van user programom az egyik hardver szintim editálásához is rajta. Rotary encoder nincs rajta viszont a 3*8 forgo + 8 toló poti azért bőven elég minden igényemre koncerten.
 9. G.t.

  Pioneer monoszinti?

  Nem értem a fanyalgást, szerintem ez egy tök jó kis koncepció. Persze nekem is egyből a Mopho jutott eszembe, csak ez a nem a Prophet 08, hanem Prophet 6 a monofón lekicsinyített változata. Azok akik szerettek volna Prophet 6-ot, de az ára miatt csak vágyálom volt, ezzel közelebb kerülhetnek hozzá. Ha a kezelő felület egy kicsit használhatóbb lesz mint a Mopho/Tetr4 esetében már sikertermék lesz szerintem.
 10. Szerintem tök nagy poén, hogy csináltak ilyet. Próbálom elképzelni, hogy milyen viták mehettek közben, hogy melyik szinti legyen a nyerő egy-egy kategóriában! Karácsonyi ajándéknak simán elfogadnék egy paklit belőle.
 11. G.t.

  Akai EIE & EIE Pro

  Amelyik olcsóbb. Amennyire tudom a hazai importőrtől, belül kb. ugyanaz van mindkettőben. Ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik a két cég ( akár csak az Alesis, Numark és Denon is).
 12. Időm sajna nem volt végig olvasni, csak keresgéltem a neten és ott jött szembe. (Rémlett valami nekem, is hogy valamiért az encoderek automatice berakják a szünetet az mp3 elejére, végére.) Gondoltam talán hasznos lehet. Ezek szerint nem volt az.
 13. Üdv, Ha jól látom ez a cikk pont ezzel a problémával foglalkozik elég részletesen: http://www.compuphase.com/mp3/mp3loops.htm G.t.
 14. Április 2-án, szombaton zenei utazásra invitáljuk a Galaxis valamennyi stopposát!!! (80 Strange Robots team)
  ------------------------------------------------------------------------------------------
  On 2nd of April we will invite all the hitchhiker of the Galaxy to a musical journey! (80 Strange Robots team)
 15. The second preview from the second EP! :)
  ----------------------------------------------------------
  A második előzetes a második kislemezről! :)
×
×
 • Create New...