Jump to content
Ménemszól.hu

grantat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  68
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  26d 11h 28m 33s

Megbízhatósága

3 Semleges

grantat tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.262 profil megtekintő
 1. Igen-igen, nyilván más a szempont felvételkészítésnél . Nekem az a lényeg, hogy a színpadról szép, dinamikus sound jöjjön le. Erre tökéletes! Úgy, mint az A33 Imádom!! De a fantom baromira kényelmetlen. Színpadra sajnos az. Úgyhogy keresek szintit helyette
 2. Az övé zajos volt Nem tudom..Engem mindig hidegen hagynak ezek a mérések. Az érdekel, mit hallok és hogyan hallom. A keverős kolléga is jelezte, hogy semmi zaj kifelé, a fejes 3/4 álláson volt, és tisztán szólt. Ez az első hangkártya, ahol nem kellett a dobos tak jeléhez + fejh.erősítőt kötni a füles kimenetre.
 3. A kicsit vettem, a 404-nek a több be és kimenete miatt alacsonyabb a dinamikája. A füles kimenettel pedig nem értek egyet. Semmi torzítás, semmi zaj. Volt UR22, 44-em is. Azoknál jobb.
 4. Jelentem, megtörtént a Behringer UMC204HD első éles bevetése. Színpadi környezet, 6 tagú zenekar, beküldtem a Fantom jelét a bemeneteken, hozzá jött néhány vsti, független csatornán tak jel a dobosnak, és ez az egész távozott a L/R kimeneten. Roundtrip latency: 5ms. Meglepő és mulatságos, de nagyon meglepett, hogy dinamikában hazaküldte az elődjeit (Steinberg UR, Audient ID14, M-Audio, Scarlett 2i4) Úgyhogy holnap veszek még egyet, beköltöztetem a rack-be tartalék játékosnak, ha szükség lenne rá. Ennyi pénzért vicc... Ja, és a hangszerboltban az is meglepett a vásárláskor, hogy 2 év garit adnak hozzá Nincs is miről beszélni
 5. grantat

  Klotz dupla szintikábel

  Eladó egy 3 hete vásárolt, egyetlen alkalommal használt Klotz 6m-es szinti kábel. Hangszert váltottam, és az újnak kiegyenlített kimenete van, így olyan kábelre váltok. https://www.muziker.hu/klotz-kmpp0600
 6. Hát igen...pont tegnap néztem ezt Az UAD-al egyetlen bajom van. Az ára. Sajnos nem tudom meglépni. Az RME és a Roland is nagyon jó áron tudna hozzám kerülni. Persze használtan..
 7. RME Babyface pro vagy Roland u1010 Octa Capture?? Most ezen a kettőn agyalok. Vagy színpadra vst-zni túlzás lenne? A Focusrite, Steinberg és társai dinamikában elvéreztek..
 8. grantat

  GAIA vs SuperNatural SYNTH

  Ha már a Gaia-ról esett jó pár szó...Anno volt nekem, imádtam, de más jellegű gépre váltottam. Most viszont visszasírok már jó néhány soundot, amit a kis fehérrel produkáltunk. Akkoriban az Axial-ról töltettem bele preseteket, amiket tovább variáltam. Mivel a VR09-nek is hasonló a motorja, lehetségesnek tartjátok, hogy a Gaia axial-os presetjei kompatibilisek a VR-el? Mert azon agyalok, hogy VR vagy Gaia legyen a köv.
 9. Vagyis 2 analóg kimenet elég, csak kell egy független fejes kimenet is a takk - nak. Steinbergtol próbáltam az ur 22 mk2 - est, az nagyon siralmas volt dinamikaban.
 10. grantat

  Audio interface élő koncertre

  Sziasztok! Milyen interfészt ajánlanátok színpadra, vst hangszerek megszólaltatására? 4 kimenetre lenne szükség, elsődleges szempont a hangminőség, dinamika. 200 e lenne rá a keret.
 11. Na..végül Modx7 lett belőle És mivel a zenekarban van még egy +zongorista, így ő vett a kalapácsosa mellé egy FA-06 ot. De ez a yami...még nem tértem magamhoz a gyönyörűségtől Brutál jó hangszer, az AWM2 és FM-X összegyúrt presetjei hihetetlen soundot adnak. Sőt..korábban Hammond klónokat használtam (XK-1, 2, VR760, VR09, SK1) de a modx orgona hangszínei (kicsit megpiszkálva) semmiben nem maradnak el az elődjeiktől. Szóval még ismerkedünk egymással, de azt már most érzem, hogy ez egy jó kapcsolat lesz.
 12. grantat

  Roland A33, A37, A70 kerestetik

  Keresem a fenti midi billentyűk egyikét. Csak kifogástalan működésű érdekel. Köszönöm
 13. Ajjaj...na, ettől féltem. A DS-t hallottam színpadon szólni, meghalt szegény 6 másik hangszer mellett. Ezek szerint az FA is hasonló lehet. Akkor marad a MODX
 14. Köszönöm a sok infót, az elmúlt napokban annyit olvastam és hallgattam az FA-ról, hogy már zsibbadok Egyetlen kérdőjel maradt már csak bennem..Valamelyik fórumon arról írt valaki, hogy színpadon, hangosítva erőtlen a soundja. A Modx-et volt szerencsém hallani színpadi környezetben, az FA-t sajnos nem. Nekem pedig 80%-ban színpadra kellene. Erről van tapasztalatotok?
 15. Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed. Nem mondanám, hogy oroszlán vagyok sounddizájnban :)) vagy inkább fogatlan oroszlán.. És az a baj, hogy 4-5 project mellett kevés időm és energiám marad nagyon beleásni magam a hangszer lelkébe. Jól használható presetekből kell összeállítanom a performokat és indulás a színpadra. AMi most kell nekem: lágy, buja pad-ek, néhány izgő-mozgó szőnyeg.. És szóló lead-ek
×
×
 • Create New...