Jump to content
Ménemszól.hu

grantat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  35
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  25d 22h 46m 54s

Megbízhatósága

2 Semleges

grantat tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

996 profil megtekintő
 1. Na..végül Modx7 lett belőle És mivel a zenekarban van még egy +zongorista, így ő vett a kalapácsosa mellé egy FA-06 ot. De ez a yami...még nem tértem magamhoz a gyönyörűségtől Brutál jó hangszer, az AWM2 és FM-X összegyúrt presetjei hihetetlen soundot adnak. Sőt..korábban Hammond klónokat használtam (XK-1, 2, VR760, VR09, SK1) de a modx orgona hangszínei (kicsit megpiszkálva) semmiben nem maradnak el az elődjeiktől. Szóval még ismerkedünk egymással, de azt már most érzem, hogy ez egy jó kapcsolat lesz.
 2. grantat

  Roland A33, A37, A70 kerestetik

  Keresem a fenti midi billentyűk egyikét. Csak kifogástalan működésű érdekel. Köszönöm
 3. Ajjaj...na, ettől féltem. A DS-t hallottam színpadon szólni, meghalt szegény 6 másik hangszer mellett. Ezek szerint az FA is hasonló lehet. Akkor marad a MODX
 4. Köszönöm a sok infót, az elmúlt napokban annyit olvastam és hallgattam az FA-ról, hogy már zsibbadok Egyetlen kérdőjel maradt már csak bennem..Valamelyik fórumon arról írt valaki, hogy színpadon, hangosítva erőtlen a soundja. A Modx-et volt szerencsém hallani színpadi környezetben, az FA-t sajnos nem. Nekem pedig 80%-ban színpadra kellene. Erről van tapasztalatotok?
 5. Köszönöm, hogy megosztottad velem a véleményed. Nem mondanám, hogy oroszlán vagyok sounddizájnban :)) vagy inkább fogatlan oroszlán.. És az a baj, hogy 4-5 project mellett kevés időm és energiám marad nagyon beleásni magam a hangszer lelkébe. Jól használható presetekből kell összeállítanom a performokat és indulás a színpadra. AMi most kell nekem: lágy, buja pad-ek, néhány izgő-mozgó szőnyeg.. És szóló lead-ek
 6. Bár nem MOXF, hanem MODX6 vásárlásán tépődök, de elbizonytalanodtam az olvasottak alapján. FA szintit még nem tudtam kipróbálni, a ModX hangzása az üzletben nyomkodva nagyon meggyőző volt. De lehet, hogy az FA-n is ilyen alaposan el kéne gondolkodnom? Főleg synth-pad-ek, szőnyegek, lead-eket kell játszanom, mert a bandában van egy Nord-os zongorista is. És ha jól veszem ki a szavaitokból, erre a célra a Roland jobb választás lenne?
 7. grantat

  Akai vs Novation

  Egy kicsit részleteznéd ezt a "eléggé hektikusan működnek" dolgot? Nem megbízható az usb-s kapcsolat? A hangkártyámon van 5 din-es midi bemenet, inkább használjam azt? De akkor a vezérlő faderek nem működnek. Vagy rosszul tudom?
 8. grantat

  Akai vs Novation

  Köszönöm szépen! Valamiért mindenki (rajtad kívül) a Novationt isteníti. Nekem élő zenélésre kell, Nord Electrot használok, a midi billentyűvel pedig a szoftver szintiket hajtanám. Tehát fontos a kontrollerek általi vezérelhetőség (Ableton), hogy ne kelljen a laptophoz kaparásznom. Nekem külsőre az Akai jobban tetszik, bár még nem próbáltam De most fogom..
 9. grantat

  Akai vs Novation

  Melyik márkát ajánlanátok a kettő közül? Akai MPK, Max vagy Novation SL MKII billentyűzetek között agyalok.
 10. grantat

  DI Box

  Ahha...köszi! És mikor mehetünk a Hangárba? ))
 11. grantat

  DI Box

  Köszönöm a tippet! Sajnos azonban nem minden klub rendelkezik megfelelő cuccal. Jártam már úgy többször is, hogy azt hallottam a technikustól, nem tudja sztereóban fogadni a jelem, mert csak egy di box van...ezért gondoltam. Kérdezhetek még egy dolgot tőled? Úgy látom, profi vagy ezen a téren Eddig úgy használtam a motyóm, hogy a hardver szintim 2 csatornán bement a Scarlett 2i4 hangkariba, hozzá kerültek USB-n az Ableton sávok és 2 csatornán küldtem a jelet a frontkeverőnek a hangkariból. Ez jó megoldás, vagy inkáűbb ne a hangkártyával keverjek, hanem mondjuk egy kis keverőbe menjen a hardverszinti és a laptop, majd onnan a di boxba?
 12. grantat

  DI Box

  Mint már több alkalommal, most is a segítségetek szeretném kérni. Vennem kell egy 2 csatornás DI Boxot, de nem tudom, aktív vagy passzív kütyüre van-e szükségem. A következő cucchoz kellene: Hardver szinti + laptop a hangkártyába, és onnan küldeném ki a sztereó jelet a Di boxba, ahonnan menne tovább a front keverőbe. Koncerteken használnám ezt a megoldást. Köszönöm előre is a javaslatokat.
 13. grantat

  USB kábel

  Köszönöm szépen! Sokat tanultam most...
 14. grantat

  USB kábel

  Sziasztok! Lene egy kérdésem.... Midi billentyűzet és laptop, valamint laptop és hangkártya közé az adat továbbításra milyen USB kábelt javasoltok? Számít itt a kábel minősége? Mert ahogy látom, a 600 Ft-os zsinórtól a több tízezer forintos kábelekig minden van .. Talán szőke a kérdés, de most barátkozom a számítógépes zenéléssel és építem a cuccom.
×
×
 • Create New...