Jump to content
Ménemszól.hu

grantat

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  25
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  25d 19h 17m 10s

Megbízhatósága

0 Semleges

grantat tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

960 profil megtekintő
 1. grantat

  Nektar Impact LX61+

  Eladó egy vadonatúj Nektar Impact LX61+ midi billentyű. Csak kipróbáltam, de nagyobbra szeretnék váltani. Dobozában, USB kábellel, manuallal
 2. grantat

  Akai vs Novation

  Egy kicsit részleteznéd ezt a "eléggé hektikusan működnek" dolgot? Nem megbízható az usb-s kapcsolat? A hangkártyámon van 5 din-es midi bemenet, inkább használjam azt? De akkor a vezérlő faderek nem működnek. Vagy rosszul tudom?
 3. grantat

  Akai vs Novation

  Köszönöm szépen! Valamiért mindenki (rajtad kívül) a Novationt isteníti. Nekem élő zenélésre kell, Nord Electrot használok, a midi billentyűvel pedig a szoftver szintiket hajtanám. Tehát fontos a kontrollerek általi vezérelhetőség (Ableton), hogy ne kelljen a laptophoz kaparásznom. Nekem külsőre az Akai jobban tetszik, bár még nem próbáltam De most fogom..
 4. grantat

  Akai vs Novation

  Melyik márkát ajánlanátok a kettő közül? Akai MPK, Max vagy Novation SL MKII billentyűzetek között agyalok.
 5. grantat

  DI Box

  Ahha...köszi! És mikor mehetünk a Hangárba? ))
 6. grantat

  DI Box

  Köszönöm a tippet! Sajnos azonban nem minden klub rendelkezik megfelelő cuccal. Jártam már úgy többször is, hogy azt hallottam a technikustól, nem tudja sztereóban fogadni a jelem, mert csak egy di box van...ezért gondoltam. Kérdezhetek még egy dolgot tőled? Úgy látom, profi vagy ezen a téren Eddig úgy használtam a motyóm, hogy a hardver szintim 2 csatornán bement a Scarlett 2i4 hangkariba, hozzá kerültek USB-n az Ableton sávok és 2 csatornán küldtem a jelet a frontkeverőnek a hangkariból. Ez jó megoldás, vagy inkáűbb ne a hangkártyával keverjek, hanem mondjuk egy kis keverőbe menjen a hardverszinti és a laptop, majd onnan a di boxba?
 7. grantat

  DI Box

  Mint már több alkalommal, most is a segítségetek szeretném kérni. Vennem kell egy 2 csatornás DI Boxot, de nem tudom, aktív vagy passzív kütyüre van-e szükségem. A következő cucchoz kellene: Hardver szinti + laptop a hangkártyába, és onnan küldeném ki a sztereó jelet a Di boxba, ahonnan menne tovább a front keverőbe. Koncerteken használnám ezt a megoldást. Köszönöm előre is a javaslatokat.
 8. grantat

  USB kábel

  Köszönöm szépen! Sokat tanultam most...
 9. grantat

  USB kábel

  Sziasztok! Lene egy kérdésem.... Midi billentyűzet és laptop, valamint laptop és hangkártya közé az adat továbbításra milyen USB kábelt javasoltok? Számít itt a kábel minősége? Mert ahogy látom, a 600 Ft-os zsinórtól a több tízezer forintos kábelekig minden van .. Talán szőke a kérdés, de most barátkozom a számítógépes zenéléssel és építem a cuccom.
 10. Megvettem az Impulse 61-et! Köszönöm, hogy megerősítettél benne Hihetetlenül jó hangszer!
 11. Rátapintottál a lényegre....Már jó ideje várom, hogy lecsaphassak egy Impulse-ra. De valamiért senki nem akarja eladni (biztos nem véletlen)
 12. Köszönöm gyors választ! Sajnos ennyim most nincs, talán még várok vele és kiegészítem az 50-es keretem
 13. grantat

  Melyik midi billentyűt ajánlanátok?

  Üdv! Segítséget kérnék...melyiket ajánlanátok a kettő közül? Novation Lounchkey vagy M-Audio Axiom 2 ??
 14. grantat

  Steinberg UR22 kimenetek beállítás

  Sziasztok! Az lenne a megoldásra váró feladatom, hogy adott egy UR22 hangkártya, Ableton Live szoftverrel használom (Cubase 7 mellett is ez a gond adódott). 2 be-és 2 sztereo kimenete van +1 fejhallgató kimenet. A dobosnak szeretnék a Live-ból tak jelet küldeni, mellette persze a keverő felé a line kimeneten a többi sávot. Viszont a beállításoknál csak a 2 vonal kimenetet látom, a fejes out nem mutatkozik opcióként. Milyen megoldás lehet erre? A dobos csak a tak-jelet hallja, minden más mehet a line-out-on. Lehetséges, hogy erre a hangkártya nem képes? Esetleg próbáljak egy +kártyát a laptopra engedni?
×