Jump to content
Ménemszól.hu

turorudi

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  17
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

turorudi last won the day on February 8

turorudi had the most liked content!

Megbízhatósága

4 Semleges

turorudi tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

673 profil megtekintő
 1. turorudi

  Yamaha MODX

  Szerintem pedig ez volna a legalapabb. Ezzel is megoldható, átnyomom egy single hangra, de azért elég bosszantó, hogy megszólal egy billentyű lenyomására ugyanaz az 5 hang a hangmodulból, ha egyáltalán bírja a polifóniája. Nekem még az aftertouch hiánya is fájó, meg ezek a pille billentyűk (Modx 6-7). Elég nyomi érzés egy normális szinti mellett ezen játszani.
 2. turorudi

  Yamaha MODX

  Triton VSTi-ben elég sok minden benne van, azt hiszem csak a Z1 kártya nincs benne. Ami a MODX-t illeti: az SY-okon szocializálódtam, és még az EX5-ben is megvan a Voice vs Multi felosztás, igaz, az EX-ben már van hasonló, mint a Modx-ben a kbd ctrl, és több hangszínt (voice-t) lehet layerelni a Multi módban. A Modx-ben megbékéltem azzal, hogy a Multi mode-ot úgy tudom praktikusan elérni, ha a single part hangokat használom. Ha nagyon akarok multi layer hangszíneket, akkor a MIDI I/o-nál hybridre kapcsolok, de az már túl sok kapcsolgatás. Az elképesztően zavaró nekem, hogy a sok partos hango
 3. turorudi

  Akai sample cd

  Wlodzimierz Grabowsi's Extreme Sample Converter. Olvas S1000/3000 és S5000/6000 lemezeket és elég sok mindenbe át tudja alakítani.
 4. turorudi

  Yamaha MODX

  Ezt az SY-ra írod? Az M1-nél sokkal többet tud, főleg az FM miatt.
 5. turorudi

  Yamaha MODX

  Bocs, hogy idetolakszom ezzel, csak azt szeretném mondani, hogy a Yamahák a tapasztalatom szerint mindig tudtak jól szólni. Ezt '89-ben 15 évesen csináltam SY77-tel és csak preset hangszínekkel. Egyszerűen el is feledkeztem róla, valószínűleg csak próbálgattam az új hangszert és most 30+ év után megtaláltam a floppyt, ami még olvasható volt, így betöltöttem és felvettem mindenféle master és akármi nélkül. Sztem '89-hez képest nem szól rosszul. https://www.dropbox.com/s/cmwxtjqqmvbsm9x/UnderwaterWorld.mp3
 6. turorudi

  YAMAHA MX - MOXF konvertálás

  Persze, ha valami a MOXF-en megszólal, az belemegy a MODX/Montage-ba is. De a Melas editor onnan nézve okosan van megcsinálva. Pl. a waveform editor és a performance editor között sincsen átjárás, pedig ugyanúgy csinál mindkettő performance-okat. És a MODX formátumában csak a waveform editor ment, a librarian és a performance editor nem. A MIDI Quest 12 egyébként szerkeszti a MODX-t, de a formátumát nem használja az sem.
 7. turorudi

  YAMAHA MX - MOXF konvertálás

  És az MX fájljait nem olvassa közvetlenül a MODX?
 8. turorudi

  YAMAHA MX - MOXF konvertálás

  Nekem megvan a Melas pakk MODX-re. De a MODX Total Librarianje csak MODX és Montage file-okat olvas, abba nem lehet Motif/MX file-okat betölteni. Neked milyen kiterjesztésű fájlod van, amit MODX-re akarsz konvertálni?
 9. Sziasztok,
  hogy lehet kiküldeni a négy tekerőt DAW-ra? Ahogy bekapcsolom a local-t, egyszerűen semmit nem csinálnak, de a localt bekapcsolva sem küld ki MIDI-jelet, pedigha jól értelmezem, a controllereknél be van állítva, hogy milyen számú controllereken kellene négy tekerőt kiküldeni.

  1. Show previous comments  1 more
  2. turorudi

   turorudi

   SZia, igen, bocsánat, nem látom át, hogy hogy működik a fórum.

  3. idioty

   idioty

   OK, semmi gond. Amúgy fel kellene pörgetni azt a modx topikot. :D

  4. turorudi

   turorudi

   A FB-on a Montage/Modx community elég jó.

×
×
 • Create New...