Jump to content
Ménemszól.hu

leisle69

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  15
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Ennyit fórumozott

  1d 7h 46m 58s

Megbízhatósága

1 Semleges

leisle69 tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.103 profil megtekintő
 1. leisle69

  AT MBDK7 dobmikrofon szett

  Csak stúdióban használt, gyári új állapotú Audio -Technica MBDK7 7db-os dobmikrofon szett eladó.
 2. leisle69

  Live9 To LogicX MIDI

  Hello!! Sürgősen meg kellene oldanom az aláábbi problemát. LogicProX alatt rewire módban a Live9-ből hogyan lehet a MIDI sávokat átküldeni úgy, hogy azok a logicban megnyitott instrument trackeket hajtsák. Vagy ha ez nem megy, akkor hogyan lehet a midisávokat úgy exportálni, hogy azok ugyanolyan hosszúságúak legyenek mint a kiexportált audio sávok, és tartalmazzák a tempóváltásokat is?
 3. leisle69

  Tempo track MIDIből

  Hello! Hogyan lehet egy válzozó tempójú MIDIből, amiben benne vannak a tempo markerek, tempotracket generálni, illetve a midifilet eredeti tempójában betölteni?
 4. leisle69

  OSx86 Project

  Most találtam ezt a topicot. Én 2 éve használom a hackintost, Egy Gigabyte GA Z68XP alaplapba dugott 3GHz-es I5-el, 8G rammal, TI chipsetes FW kártyával Focusrite Saffire PRO40 hangkarival a FW porton, USB-n csatlakozik hozzá még egy Mackie Control Universal, illetve egy A&H Qu24-digipult. Volt már rá példa, hogy Aggregate device módban egyszerre használtam a Qu24-et és a PRO40-et. Működött. Null problémával hasít. Nem volt mindíg így, amitől teljesen jó és totál üzembiztos lett az a TI chipsetes FW kártya, illetve egy szakember... Teljesen korrekt, abszolut megbízható, kérdés/probléma esetén órákon belül segít. Ajánlom. A tomac.hu címen megtaláltok róla mindent Azonban most nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható-e hogy a képernyő zoom, a winhez hasonlóan a ctrl+egérgörgő kombóval működjön?
 5. az 1. pontban leírtak már majdnem eredményt hoztak, de a template mérete csak akkor csökkent le amikor finderben megnyitottam a packot, és manuálisan kitöröltem a média fileokat. a 2. pontban szereplő kérdésem nem ez lehet hogy rosszul fogalmaztam. Ez ugyanis a lekevert anyagot exportálja a kiválasztott formátumban. A kérdésem az lenne, hogy egy adott project egy kijelölt részletét szeretném SÁVONKÉNT pluginek nélkül kiexportálni, valahogy úgy ahogy az Export>All track as audio file csinálja a teljes sávokkal
 6. Sziasztok! 2kérdés logic használattal kapcsolatban: 1. hogyan lehet egy meglévő projectből olyan template-t csinálni ahol az összes csatorna beállítás, pluginekkel együtt megvan, de az eredeti projecben szereplő média fájlokat nem viszi magával? 2 Hogyan tudom exportálni egyszerre az összes hangsávnak csak egy kijelölt részét. (az export all tracks a teljes hosszot exportálja, nem csak a kijelölt szakaszt) Előre köszönöm a segítséget!
 7. Sziasztok! Mackie Control Universalhoz keresek Logic overlayt (gombfelirat-fóliát, illetve beszerzési forrást Egy nagy felbontású fotó is sokat segítene, Köszi!
 8. Hello! Bocs a késői reakcióért, el voltam havazva.. Alapvetően a Zero SL középső speed dial gombját szeretném használni, mert az egyrészt fixen függőleges scrollra van beállítva gyárilag, másrészt az az egyetlen ami racsis, és tapasztalatom szerint az igen jó amikorpozícionál az ember. Most, mivel más megoldást nem találtam én sem, a 8. végtelenített tekerőt fogom erre programozni, ha sikerül.
 9. Köszönöm, hogy megpróbáltad, sajnos én is hasonlóra jutottam. Azt hiszem a Contur Shuttle Express lesz a megfejtés, a probléma az, hogy itthon nem forgalmazza senki, pedig 50EU az ára csak és szerintem nagyon jól kitalált darab.
 10. A nagyítástól függő pozícionálási felbontást a LogicX tudja , csak be kell kapcsolni. A gondom az, hogy csak a harddiscrecorder jog tárcsájával hajlandó működni. A Zero SL Mk2-nél a speed dial nem programozható autoomap módban, viszont azért jutott a fejembe ez a megoldás, mert ilyenkor ugyanazt a funkciót látja el mint az egérgörgő (scrollozza az ablakot). Az egér-MIDI konverternek utána nézek, hátha tud silent módban, háttérben is futni.
 11. leisle69

  Egér görgő használata Jog tárcsaként

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Logic-X-ben megoldható-e hogy z egérgörgőnek legyen JOG tárcsa funkciója (playhead pozícionálás a nagyítástól függő felbontásban), Illetve a Novation ZeroSL MkII középső "speed dial gombját valahogy lehet-e ilyesmire használni? Előre is köszönöm a válaszokat.
 12. Köszönöm Uram! Hozzá kell még szoknom a kézenfekvő megoldásokhoz a steinbergek után
 13. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban az ügyben, hogy miként tudom rávenni a Logic 9 Metronómját, hogy a gyári hang helyett szoftver szinti, vagy samoler hangszínt használjon? A metronóm beállításoknál csak a fizikai MIDI kimeneteket tudom kiválasztani. Köszi.
 14. Tisztelt Kollégák! Úgy érzem, hogy a Saffire hangkártyák win7 alatti dropoutjaira találtam egy megoldást. (4 napja fut a latency mon és gyakorlatilag megszüntek a dropoutok. Hosszas tesztelések és log olvasások eredménye képpen arra a következtetésre jutottam, hogy a win7 prioritás-affinitás kezelése nem megfelelően rangsorolja a processeket ahhoz, hogy a FW-kapcsolat elég stabilan kapjon erőforrásokat. Ezen a vonalon indultam el és 2 megoldást találtam. Mindkettő legális free szoftver. Az egyszerűbb, a PRIO nevű pici program. Innen tölthető le a 64 ill. 32 bites verzió: http://www.prnwatch.com/prio/ Ez nem csinál mást, csupán a feladatkezelőben a context menűbe, betesz egy lehetőséget a priorítások, és az affinitás mentésére. Alapból a windows ezeket a beállításokat csupán az adott program bezárásáig/ujraindításig jegyzi meg. Miután telepítettem a programot az egyes folyamatokat priorítás szerint sorba rendeztem, úgy, hogy a különféle frissítési, asztal minialkalmazásokat, a legalacsonyabb priorításra, a vírusírtót, tűzfalat, böngészőt, levelezőt stb. alacsony priorításra, az illyesztőprogramok kezelőjét, és a hangkari felületét , az asio és daw programot magas priorításra állítottam. Ettől már jelentősen javult a helyzet. A teljes sikert azzal értem el, hogy az I5-ös proci 4magjára osztottam ki a processeket úgy, hogy az 1. magon hagytam a rendszer processeket, a fent említett háttérkütyüket bekorlátoztam a 4. magra,, A FW drivert, és a hangkari kezelő felületét a 2.-3. procira. A többi programot pedig hagytam mind a 4 magon. Kb. ennyi. Lehet hogy első olvasatra bonyolultnak tűnik, de mindösszesen kb. 10percnyi rabszolgamunka a feladatkezelőben. Megjegyzem, hogy TI chipsetes PCIe kártyám van, és a biosban kikapcsolgattam az energiatakarékossági célú frekitologató baromságokat.
×
×
 • Create New...