Jump to content
Ménemszól.hu

recccp

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  175
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  8

recccp last won the day on May 7 2016

recccp had the most liked content!

Legutóbb az adatlapod nézték:

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

recccp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Megbízhatósága

 1. As alapzajhoz annyit, hogy a szinti hátulján található kimenet, a sorba kötött Bucket Brigade Delay kimenete (ez általában elég zajos tud lenni) és csak úgy tudod teljesen megkerülni ha VCA out-ot használod a patch panelen mint kimenetet. + A manuálban van leírás arról, hogy hogyan/hol tudod a BBD-t finom hangolni, ami segíthet csökkenteni a zajszintet. (18. oldal)
 2. Hali, 12V DC 1A center pozitív csatival. (a szinti hátulján megtalálható :))
 3. Nem vagyok biztos abban hogy segít-e, mert jelenleg win8-at használok a fentebb említett okok miatt, de win8 alatt én itt lövöm le az UAC-t: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System EnableLUA = 0
 4. recccp

  Elektron mkII széria

  Dede... ugyanaz az OS fog futni mindkettőn... öröm e bodottá
 5. recccp

  Nord Rack 2X (rack ears)

  Szia, Itt kint Angliában írtam egy Clavia forgalmazónak, (Sound Technology Plc) akinél volt készleten. Üdv, rec
 6. Igen, a Live tud rewire master lenni, a traktort nem használom szóval nem tudom hogy tud-e rewire slave-ként futni. Hogy link és rewire együtt hogy muzsikál azt sem tudom, de a traktor is tudja a link sync-et, szóval ha rewire-el nem jársz sikerrel tudod futtatni standalone módban. A linket használhatod 2 gép között, pc és iPad/iPhone között vagy akár 1 gépen belül 2 alkalmazás ami támogatja a link-et.
 7. Nincs master/slave viszony a kettő gép között. Mindkettő változtathatja a tempót és a másik követi azt. Bővebben: https://www.ableton.com/en/link/ Live-ban kapcsold be a Link-et (Pref/Midi) és miután a két gép csatlakozik azonos hálózathoz (nyílt vagy védett, vezetékes vagy wi-fi) látni fogják egymást.
 8. Az Ableton Link pont erre megoldas. Vezetek nélküli, vagy ethernet sync amint a két gép csatlakozik azonos hálózathoz. Live 9.6-tól.
 9. recccp

  Zenekészítés iOS-en

  MIDI over Bluetooth jóval gyorsabb, és stabilabb nálam a wi-fi helyett, azt próbáld esetleg ki. Szintén Bluetooth eszközök Yamaha MD-BT01 vagy UD-BT01 attól függően hogy mihez szeretnéd csatlakoztatni. Az MD-BT01 nálam pl jól szerepel. Stabil, pontos (wireless keretein belül) és a latency is gyakorlatilag olyan mintha USB/MIDI kábelen keresztül menne. All in one-nak szerintem az iConnectAudio a legjobb ár / értek / feature jelenleg, pláne Macen. Esetleg egy babyface (MIDI, 10/12 io, TotalMix), nálam azzal fut az air2 és olyan mint az RME általában, hagy zenélni.
 10. Studiomux elég jól teljesít nálam mini2 & air2 és PC között. Egy zsúfoltabb session azért meg tudja fektetni, de okosan el lehet vele lavírozni, használható latency mellett. Kb olyan mint az iOS zenélés összességében... ami tegnap még ok volt, ma már nem biztos hogy ugyanúgy teljesít. Valószínűleg Mac-el jobban hasít. Az iConnectmidi4+ audiopassthru-ra köröket ver így is. Az számomra használhatatlan a latency miatt. iOS és Mac közé a sima interdevice audiot használnám. Midi nincs, ha jól emlékszem multichannel audio sincs még, viszont több iDevice is használható párhuzamosan (iOS9). A latency is jó, és csak egy sync/charge kábel kell hozzá.
 11. Itt megoldódott a probléma. Win10x64 Köszi!
 12. Szia, iconnectmidi4+ elvileg win7-10 kompatibilis, de win10 alatt nálam nem fut az iConfig. A portok látszanak dawban, csak testre szabni nem tudom így. Tudsz erre valami megoldást esetleg? msvcr100.dll és msvcp100.dll missing Köszi
 13. recccp

  Windows 10 munkaállomás

  Virtualization-kent is szoktak emliteni.
 14. recccp

  Waldorf Pulse 2

  Changes since V1.14: Restoring missing sound categories (DUB, LUSH, STRG ...) Fixing oscillator bug (very problematic with glide) Fixing program change reception (now respect the MIDI Specs) - Only "bank LSB" is interpreted, bank selection loops from bank 0 to 4 - Program change is clamped to 0 - 99 to select patches within the bank - Bank is retained as stated and reseted on reception of "Reset All Controllers" Fixing major USB stack (following the sending of a patch)
 15. recccp

  Nord Rack 2X (rack ears)

  Tudna valaki uzletet ajanlani, ahonnan szerezhetnek rack fuleket nord rack 2x-hez, es szallit a UK-ba?
×
×
 • Create New...