Jump to content
Ménemszól.hu

jesuspr1est

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  26
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1

jesuspr1est last won the day on November 23 2017

jesuspr1est had the most liked content!

Megbízhatósága

2 Semleges

1 követő

jesuspr1est tagunkról:

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.891 profil megtekintő
 1. jesuspr1est

  Microkorg káva!!

  Felújitott fakáva, elcserélhető pár darab jófajta sörért. Érdeklődni itt. Nekem megmaradt még, mert a microkorgot már rég elcseréltem. Üdv.
 2. jesuspr1est

  Roland Varios ritkaság!!!

  Eladó lett, eme ritkaság, és szépség. Ami különleges még benne, hogy a tb303 és a jp 8 hangmintái rajta vannak, midi billentyűvel meg is tudod hajtani. Készpénz vagy csere. Csere, csak Roland vagy modular cucc jöhet szóba. Érdeklődni itt.
 3. jesuspr1est

  Roland Fantom 2019

  Ok. Csak erdekesseg keppen irtam.
 4. jesuspr1est

  Roland Fantom 2019

  Sziasztok lattam az mc707-t, aminek most 351000 az ára. Mondjuk ujabb a korabbi mc szerianal viszont ennek is megy majd lejjebb az ára, es ezt is unni fogja majd valaki. Viszont ha azt nezzuk, 98-99 ben az uj mc 505-nek is kb ennyi volt az ára.
 5. jesuspr1est

  Behringer MS-101

  Mikor leszesz nálunk kapható?? Vagy majd ez is horror áron???
 6. jesuspr1est

  Roland mv 8000, Varios.

  Eladó, elcserélhető a fent említett két szépség. Mindkettő, megkímélt, csak otthon használtam. Elcserélhető hangszerre, minden ajánlatot meghallgatok. Itt érdeklődhetsz.
 7. jesuspr1est

  Roland Mv 8000 cserélhető!!

  Elcserélhető eme szép, gyönyörűséges masina, profi stúdió cucc. Vigyázva volt rá, szobába használtam, de kihasználatlanság miatt válnék meg tőle. Cserélhető, csak Roland cuccokra, Mc széria, Sh01a, Gaia, System 1, stb. Érdeklődni itt.
 8. Igen , baráti, de itthon biztos karmolni akarnak majd a kereskedők....
 9. jesuspr1est

  Ünnepi akcióóóó!!

  Eladó elcserélhető, megfelelő ajánlat esetén, egy patika állapotú, szépséges Roland Mv 8000. Megkímélt csak otthoni, füstmentes környezetben is alig használva. Cserébe több kisebb dolog érdekel. Roland Aira effektek, Boutique széria, Sh -201, Mc akármelyik. !!! Még most csapjatok le rá, eme ritka darabra, vagy megtartom, vagy el lesz ajándékozva...!!! Képeket később. Érdeklődni itt.
 10. jesuspr1est

  Roland Mv 8000

  Eladóvá válik szeretett hangszerem, kihasználatlanság miatt. Túl sokat tud , hogy csak itt álljon semmittevőként. Okos masina, szép állapotban van, vigyáztam rá. Aki ismeri annak nem kell bemutatnom. Ár megegyezés szerint. Info itt.
 11. jesuspr1est

  Roland Mv 8000

  Eladóvá válik szeretett hangszerem, kihasználatlanság miatt. Túl sokat tud , hogy csak itt álljon semmittevőként. Okos masina, szép állapotban van, vigyáztam rá. Aki ismeri annak nem kell bemutatnom. Ár megegyezés szerint. Info itt.
 12. jesuspr1est

  Roland VariOs.

  Fájó szívvel,de meg kell válnom szeretett modulomtól, és a doboza is meg van még.Nyáron lett vásárolva. Eladó vagy cserélhető Roland cuccra, hangszer, modul, vagy effektre is. Ajánlatokat ide várom.
 13. jesuspr1est

  Electrix Warpfactory Vocoder.

  Sajnálattal, adom fel de lehet meg kell válnom ettől, a hosszú ideje, féltve őrzött szépségemtől. A doboza is meg van még... Iár: 60 e Ft Alku, csere nincs. Érdeklődni itt.
 14. jesuspr1est

  sr-jv

  Eladó! 2 db sr- jv kártya válik,válna meg tulajdonosától, ha mégsem, akkor megtartom. srjv 98,99 csak kipróbálva volt. Alkudozók kíméljenek, csere pénzre. Érdeklődni itt.
 15. jesuspr1est

  Ceglédi kanna.

  Eladóvá vállt , jó néhány darab Ceglédi kanna. Autentikus zenészeknek, kisérletezőknek a legjobb választás, bemikrofonozva, megeffektezve. Nem a zománcozott változat, hanem alu. Kérésre küldök képet "ímélben" Kontakt itt.
×
×
 • Create New...