Jump to content
Ménemszól.hu

eahk

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  53
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

eahk last won the day on February 12

eahk had the most liked content!

Megbízhatósága

13

eahk tagunkról:

 • Rang
  Káplár

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/1bitorchestra

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.181 profil megtekintő
 1. Az is érdekelne, mi van amikor rosszul ismeri fel a zene tempóját és hibásan szinkronizál a dobgép. Bár ez már modern cucc.... Talán nem hibázik.
 2. Az 505-ön ott van a MUTE gomb a bpm kijelző mellett. Úgy sejtem, az lesz a megoldás. A 808nál nem látom, de biztos tudja az is. Ott külön hangerőpotik vannak a dobonként. Próbáld mindig átnézni a megvásárolandó eszköz használati útmutatóját. Az teljesebb képet ad az eszközök funkcióiról. Sokszor nem jössz rá a dolgokra ránézésre vagy a marketing rizsából. Olvass, olvass, kérdezz, próbáld ki egy boltban és csak utánna vásárolj! Csak nyugi, ráérsz. Hetente megjelenik valami új cucc...
 3. Az összes groovebox, dobgép tud ilyet.Multitimbral szintik némelyikén is van dedikált gomb az egyes "sávok" némítására, ahogy Vader kolléga is utalt rá. https://bitzenede.blog.hu/2011/03/27/polifonia_es_multitimbralitas_a_szintetizatorokban
 4. Bozony, azokat lehet cserélni. Open és close hihat, crash, clap.
 5. eahk

  Korg ER1 Upgrade

  Van egy érdekes custom firmware jó öreg dobgépünkhöz. Ezzel a moddal lecserélhetők a gyári hangminták és új midi funciók is vannak. http://electribe.cc/wp/2018/07/18/custom-samples/ Valaki kipróbálta már a fórumon?
 6. eahk

  Felrobbant az Internet!!!!

  A Volca Sample is jó cucc. Van a háznál electribe es-1 de a volca tök más sample funkciókhoz ad hozzáférést. A kettő együtt már tök jó digi dobgépet ad. A volca modularnak a hangja nem győz meg a videokon. Nagyon összekötném egy bastl kastle-werkstatt-01 kombóval.
 7. eahk

  UAD-1 - a király(?)

  Van egy ilyen: http://www.audiobar.net/forum.php?mod=viewthread&tid=178913 Nem próbáltam...
 8. eahk

  Nem azt hallod

  Ezek a csávók, akik angolul írják le, hogy milyen király az usb kábel, sokkal hitelesebbek. Angolul sokkal hihetőbben hangzik a hittérítés, nem?! Szerintem ha még 10 angolul írt véleményt olvasok a témában, visszavonhatatlanul hívővé válok.
 9. Vettem egyet összeszerelő készletben. Összeraktam, működik! Igazán beteg, zajszerű hangokból álló loopokat lehet kreálni vele. Sokféle hangon meg lehet szólaltatni. Öcsi Buchla...:) Nagyon tetszik. Megérte!
 10. Ha jól látom még nem volt. Űbermikroméretű moduláris mindenes a cseh Bastl Instrumentstől. http://www.bastl-instruments.com/instruments/kastle/kastle-synth/ Tök olcsó. Tetszik!
 11. De ez olyan ratyi lesz, hogy maradjk inkább az UAD ingyenes verziónál, vagy attól azért jobb lehet? Vagy ez lehet legalább olyan jó? A 1176-KT annyira rosszul sikerült? És mennyibe kerül?
 12. Kibújik lassan a szög..:) http://www.synthtopia.com/content/2016/09/03/909day-roland-system-8-synthesizer-tr-09-drum-machine-tb-03-bass-line-synth/
 13. Pont az lenne a tutiság, ha nem érkezne 126 új funkció meg még 20 hang/sáv az eredetiek mellé és pc editor sem kell meg semmi ilyesmi. Pont a korlátai teszik azzá, ami(meg a hangja)Ha "csak" tr-909 tudása lesz, azért max feleannyit kérhetnek mint a tr-8ért.(70-80ezer forintot gondolkodás nélkül áldoznék rá) Ugye? Ugye ha megvalósul, olcsóbb lesz egy használt autónál?! A bennfentesek tudnak valamit, mert gyanusan csenben vannak erről az egészről... (valami info morzsa esetleg?!)
 14. Szeptember 9-én (a 909es napon) mutatja be a gyártó a Boutique sorozat legújabb tagját. Talán egy újragondolt Tr-909 ?! Ha igen, csak egy átdobozolt tr8 vagy egy teljesen új fejlesztés vagy tényleg előszedik a 909 kapcsolási rajzát és modernizálva megkapja a nép? http://www.pmtonline.co.uk/blog/2016/08/23/roland-boutique-tr-909-reissue-coming-soon/
×
×
 • Create New...