Jump to content
Ménemszól.hu

eahk

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  46
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  1
 • Ennyit fórumozott

  133d 8h 13m 42s

eahk last won the day on March 16 2016

eahk had the most liked content!

Megbízhatósága

10

eahk tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Kapcsolatfelvétel

 • Weboldalam
  http://soundcloud.com/1bitorchestra

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.521 profil megtekintő
 1. Bozony, azokat lehet cserélni. Open és close hihat, crash, clap.
 2. eahk

  Korg ER1 Upgrade

  Van egy érdekes custom firmware jó öreg dobgépünkhöz. Ezzel a moddal lecserélhetők a gyári hangminták és új midi funciók is vannak. http://electribe.cc/wp/2018/07/18/custom-samples/ Valaki kipróbálta már a fórumon?
 3. eahk

  Felrobbant az Internet!!!!

  A Volca Sample is jó cucc. Van a háznál electribe es-1 de a volca tök más sample funkciókhoz ad hozzáférést. A kettő együtt már tök jó digi dobgépet ad. A volca modularnak a hangja nem győz meg a videokon. Nagyon összekötném egy bastl kastle-werkstatt-01 kombóval.
 4. eahk

  Akai S1100 2 Mword + Scsi cd rom

  Eladó Akai S1100 2 Mword (4 mb) memóriával 4.3 os-el eepromon. Van hozzá Scsi cd olvasó 4 írott sample cd-vel. A floppy meghajtója nem 100%-os.(indul floppy nélkül mert a 4.3 os a belső eepromról bootol.) A floppyt formázza, írja de olvasni csak úgy 80%át olvassa be a tartalomnak. Ezen kívül nincs semmi hibája és szép állapotban van. Kérésre küldök képeket. http://www.vintagesynth.com/akai/s1000.php
 5. eahk

  dbx 231 eq kétcsatornás 31-sávos grafikus equalizer

  Eladó egy dbx 231 eq kétcsatornás 31-sávos grafikus equalizer. Nem az S típus!!! Jó műszaki állapotban korának megfelelő külsővel. Némi alku mehet, csere ajánlatot is meghallgatok (hangtechnika,elektromos hangszer,effekt témakörben). https://dbxpro.com/en/products/231
 6. eahk

  UAD-1 - a király(?)

  Van egy ilyen: http://www.audiobar.net/forum.php?mod=viewthread&tid=178913 Nem próbáltam...
 7. eahk

  Nem azt hallod

  Ezek a csávók, akik angolul írják le, hogy milyen király az usb kábel, sokkal hitelesebbek. Angolul sokkal hihetőbben hangzik a hittérítés, nem?! Szerintem ha még 10 angolul írt véleményt olvasok a témában, visszavonhatatlanul hívővé válok.
 8. Vettem egyet összeszerelő készletben. Összeraktam, működik! Igazán beteg, zajszerű hangokból álló loopokat lehet kreálni vele. Sokféle hangon meg lehet szólaltatni. Öcsi Buchla...:) Nagyon tetszik. Megérte!
 9. eahk

  Bastl Instruments Kastle

  Ha jól látom még nem volt. Űbermikroméretű moduláris mindenes a cseh Bastl Instrumentstől. http://www.bastl-instruments.com/instruments/kastle/kastle-synth/ Tök olcsó. Tetszik!
 10. De ez olyan ratyi lesz, hogy maradjk inkább az UAD ingyenes verziónál, vagy attól azért jobb lehet? Vagy ez lehet legalább olyan jó? A 1176-KT annyira rosszul sikerült? És mennyibe kerül?
 11. Kibújik lassan a szög..:) http://www.synthtopia.com/content/2016/09/03/909day-roland-system-8-synthesizer-tr-09-drum-machine-tb-03-bass-line-synth/
 12. Pont az lenne a tutiság, ha nem érkezne 126 új funkció meg még 20 hang/sáv az eredetiek mellé és pc editor sem kell meg semmi ilyesmi. Pont a korlátai teszik azzá, ami(meg a hangja)Ha "csak" tr-909 tudása lesz, azért max feleannyit kérhetnek mint a tr-8ért.(70-80ezer forintot gondolkodás nélkül áldoznék rá) Ugye? Ugye ha megvalósul, olcsóbb lesz egy használt autónál?! A bennfentesek tudnak valamit, mert gyanusan csenben vannak erről az egészről... (valami info morzsa esetleg?!)
 13. eahk

  Roland Boutique TR-909. Komolyan?

  Szeptember 9-én (a 909es napon) mutatja be a gyártó a Boutique sorozat legújabb tagját. Talán egy újragondolt Tr-909 ?! Ha igen, csak egy átdobozolt tr8 vagy egy teljesen új fejlesztés vagy tényleg előszedik a 909 kapcsolási rajzát és modernizálva megkapja a nép? http://www.pmtonline.co.uk/blog/2016/08/23/roland-boutique-tr-909-reissue-coming-soon/
 14. eahk

  Novation Bass Station

  Sziasztok. Van egy Novation Bass Station 1 szintim. Amikor mentek egy patch-et valamiért két helyre menti el. Ha pl az 1-es memória helyre mentek, valamiért elmenti a 2-es memóriahelyre is ugyanazt a beállítást. Szét is szedtem a szinyót és a patch memória környékén, a nyákon javítás nyomaira leltem. Sajnos nem találok kapcsolási rajzot. Abban kérném a segítségeteket, hogy ha van valakinek ugyanilyen szintije és hajlandó szétszedni a kedvemért, hasonlítsunk össze pár alkatrészt azon a panelen. Esetleg ha valakinek van kapcsolási rajza, az is kisegítene. Előre is köszönöm!
×