Jump to content
Ménemszól.hu

modeos

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  63
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2

modeos last won the day on June 18 2020

modeos had the most liked content!

Megbízhatósága

15

modeos tagunkról:

 • Rang
  Káplár
 • Születésnap 1981-12-19

További Információ

 • Lakhely:
  Budapest

Legutóbb az adatlapod nézték:

2.444 profil megtekintő
 1. modeos

  D20 hiba

  Sokkal egyszerűbb kicserélni az ékszíját,hidd el az a baj. Az emulator(usb emulator) modernebbé teszi teszi a hangszert.Pc-t felszerelni vele és onnan másolni a rolandba,szerintem felesleges. A floppy usb emulator ugyanezt tudja,csak ott a hangszer kapjaaz új meghajtót.A pc-ről töltöd be a hangokat.
 2. modeos

  D20 hiba

  Helo. A floppy meghajtó ékszíját kell kicserélni vagy vissza tenni.Nálam is ez volt a gond,kilazulnak az évek során. Floppy emulatort be lehet rakni a helyébe,vintage cuccoknál most ez virágkorát éli. Egyébként igen,Törökbálinton van a Roland szervíz.
 3. Azért azt nem kell elfelejteni,hogy senki sem úgy születik,hogy mindenhez ért.Az anyatejjel sem szivja magába a tudást. Nem születik mindenki gazdag család elkényeztetett kölykének,akinek az első kis "játékszere" egy E-mu sp 12,vagy Jupiter 6,8...... Valaki csak 20-30 éves korára tud magának beszerezni kacatokat. Zenélni és úgy általában mindenhez,mindenkinek van joga.Megint más kérdés,hogy ha szart csinál,ne ossza meg másokkal, hacsak nem a fejlődése érdekében.És ne gondolja azt,hogy csinál egy demot és már hatalmas zenész. Mindenki kezdőként indul,ezt nem kell elfelejteni.Nyilván valaki
 4. modeos

  Hangszereim

  Eddigi hangszereim fotói.
 5. Kösszi.Elsőre kissé bonyolult,de gyakorlatban biztos könnyebb Számomra ez is egy megoldás,segitség.
 6. Köszi,de ez a könyv nekem is megvan.Már régesrégen midi láncba kötöttem a hangszereimet.De ha jól emlékszem a könyv nem taglalja,hogyan kell zeneszerkesztő programot használni zenekészitésnél. Nekem konkrétan a számitógépes zenéléssel van gondom,hiányosságom.Hogyan kell használni a zeneszerkesztő programokat?!Hogyan kell elkésziteni egy "teljes" zenei számot.Vagy hogyan,milyen módon/módokon.
 7. Helo. Nagyon blőd kérdést teszek fel.Tehát ezzel,ezekkel a programokkal kétféle módon tudok "zenét csinálni"? Midi bemeneten keresztűl midi-usb adapter segitségével feljátszani a dallamokat,riffeket közvetlenül.A program felismeri az Emaxom mint midi hangszert?Vagy csak a benne lévő virtuális keyboardal lehet "szintizni"? Vagy a már mentett dallamokat sávokban bemásolni a programba,és úgy tenni alá ütemet,effektet?Egyszóval megszerkeszteni a számot. Tényleg köszönöm a segitségeket!Igyekszem magam is rájönni dolgokra,én is kitudok akadni a hűlye kérdésektől Reapert letölteni netről van értelme
 8. Köszönöm,kipróbálom. Mint kezdő én is olyan programra gondoltam,amin gyakorolni tudok fejleszteni magam. De egyben a saját dalaimat is aránylag "jó" minőségben tudom megcsinálni.
 9. Sziasztok,a gondom a következő. Van egy EmaxI-em,ami mellé van Macintosh és sound designer.Milyen zeneszerkesztő programot használjak mellé,hogy a lejátszott riffek teljes dalok legyenek?Kapjanak ütemet,effekteket stb. És legfőképp,hogyan kötöm össze az emaxot és a laptopom amire a program kerül?Vagy van olyan zeneszerkesztő ami fut régi Macintoshon?(Cubase például) Ötleteim megvalósitása a célom,de sajnos nagyon kezdő vagyok a témában! Minden segitséget köszönök előre.
 10. Licitálásnál akkor kell fizetni,ha te nyerted meg a terméket.Lényegében a termék érkezése előtt fizetsz.De figyelj,mert nem mindig lehet visszaküldeni a cuccot az eladónak ha gond van vele. Én előre fizettem annó,de nekem nem licites volt.Szerintem megtudod beszélni az eladóval a fizetés módját,idejét. Tulajdonképpen a paypal egy biztositás,biztositék az üzletkötésnek. Egyébként ha regisztráltál ebayon akkor eltudod olvasni a vásárlás menetét(igaz angolul,de lefórditod magyarra) a szabályzatot.
 11. Ha az általad kinézett termék licitálásos,akkor ki kell várnod a végét,és persze neked kell a legjobb,legtöbb pénzt adni. Utánna felveszed az eladóval a kontaktust,fizetsz. Ha nem licites,akkor előre kell fizetni (és reménykedni,hogy ne verjenek át)Sajnos hallottam már sok ilyen "mesét". Meg kell nézni az eladót,mit adott már el.Mennyire pontozták. Úgy tudom,paypal-nál a szállitás is benne van.Ezek a cégek: DHL,Fedex stb
 12. Helo. Én az Emulator II-m ebayon vettem,de nekem sem volt paypal-om.Megbeszéltem az eladóval(aki egy hangszerbolt tulaja),hogy banki átutalással a számlájára küldöm az összeget.De sajnos ezzel megszivtam a VÁM-ot,ki kellett fizetnem!!A szállitás csak a repülőtérig tartott,házhoz nem hozta a szállitó cég.És várnom kellett a hangszerre(USA-ból)vagy 3 hetet.És nekem kellett elhoznom a vasat,Vecsésről a telephelyről. Nagyon figyelj oda az eladóra,nézz utánna megbizható legyen,mert könnyen átvágnak.Az előre utalás bukható hamar,ezért jó a paypal. Remélem segitett valamit.
 13. Tehát a piac minden szegmensét szeretnék kiszolgálni,érthető.
×
×
 • Create New...