Jump to content
Ménemszól.hu

oblomov

Regisztrált tag
 • Tartalom számláló

  32
 • Csatlakozott

 • Utolsó bejelentkezés

 • Days Won

  2
 • Ennyit fórumozott

  446d 22h 55m 18s

oblomov last won the day on July 7 2019

oblomov had the most liked content!

Megbízhatósága

10

oblomov tagunkról:

 • Rang
  Talpas

Legutóbb az adatlapod nézték:

1.085 profil megtekintő
 1. Eladó egy szép állapotú, hibátlan RME HDSPe AIO PCI express hangkártya. Revision 1.4, analóg breakout BO9632CMKH kábellel (D-sub 15-pin to 4 x Cinch Analog, 2 x MIDI, 1 x Phones). Árkategóriájában abszolút etalon hangminőség, az RME kiválóan megírt és beton stabil drivereinek köszönhetően nagyon alacsony latency-vel képes működni a kártya, több összehasonlító teszt alapján is ez az egyik leggyorsabb kártya a placcon (ezt a személyes tapasztalataim is igazolják, egy ennél újabb USB-s RME kártyánál jobb eredményt produkál, pedig azok is kiválóak). Az eladás oka az, hogy a másik két RME kártyám mellett feleslegessé vált. Technikai részletek és további info a gyártó weboldalán: https://www.rme-audio.de/hdspe-aio.html Érdeklődés üzenetben. Átvétel személyesen Budapesten, de posta is megoldható, írj és megbeszéljük.
 2. Eladó egy Evans Super Echo SE-780 öt fejes szalagos viszhang + rugós reverb effekt gép. 70-es évek végi japán vintage készülék, ritkaság. Simán hozza, amit egy Roland Space Echo tud, sőt annál sokoldalúbb is a rugós reverb és a ˝sound on sound˝ rétegző funkcióval. Igazi ízes, utánozhatatlan hangzás, rögtön erős analóg karaktert kölcsönöz egy digitális mixnek vagy élő előadásnak. Dubos/reggae-s hangzáshoz alapvetés, de bármilyen más stílusban jól használható, gitártól technóig. Gazdag beállítási és bemeneti lehetőségek, vonal és mikrofon forráshoz is. A gép hibátlanul működik, egy kis vintage patinát leszámítva külsőre is szép, megkímélt állapotú. Vadonatúj Ampex master szalag van benne. Érdeklődés üzenetben. Átvétel személyesen Budapesten vagy a posta is megoldható, írj és megbeszéljük a részleteket.
 3. oblomov

  Universal Audio UAD1 Xpander Xpress

  Kihasználatlanság miatt eladó egy Universal Audio UAD1 Xpander Xpress. Külső, fémházas PCIe kártya, ami express cardon keresztül csatlakozik a számítógéphez. Kicsit régebbi, komolyabb laptopokon általában van ilyen csatlakozó, vagy asztali gépbe kapható néhány ezer forintért PCI-express átalakító kártya, mint például az utolsó képen látható. (ez nem része a hirdetésnek, csak szemléltetés) Valamint létezik Express Card - Thunderbolt átalakító is, ezzel nincs személyes tapasztalatom, de szintén teljesen jó megoldásnak tűnik. Kifogástalnul működik, hibátlan állapotban van és megvan minden gyári tartozék hozzá: táp, kábel, műanyag koffer, bársony szütyő, cd, papírok. Ugyan ez egy régebbi modell, de ismerkedésre az UAD rendszerrel vagy kissebb otthoni munkára még abszolút alkalmas. A mix essentials alap pluginek járnak hozzá, szerintem a kis Pultec és a 1176 már önmagában megér ennyit, de mindegyik plugin jól használható, a Nigel pedig kizárólag UAD1-en fut, UAD2-őn nem (legnagyobb sajnálatomra). Érdeklődés üzenetben. Személyes átvétel Budapesten, de a postázás is megoldható, írj és megbeszéljük a részleteket.
×
×
 • Create New...